Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-06-20, 07:45
kirek napisa/a:
Menel napisa/a:
alez Piotrku, wg rezyserow Izaury to nic sie nie stalo..jeden z najlepszych starych ziomow zrezygnowal z klubowicza, nastepny nacieszyl sie wladza ze 2 tygodnie i go wywalili...na dobre zakonczenie dodam ze w Rzemieniu dowiedza sie o nastepnym ktory zrezygnuje z klubowicza ale to juz tajemnica wiec nic nie dodam.
oby tak dalej
Menell widze jednak ze długo sobie nie pociagniesz na tym forum twoje teksty nudza jestes beznadziejny lubisz tylko krytyke - otwórz mi drzwi do swojego mieszkania i a ja wejde tam z buciorach bedzie fajnie
ale boli cie to ze na forum sie pierrdoli ? raczej nie.
i nie zaprzeczysz ze kiedys byla lepiej zgrana ekipa ...
bo jest cos takiego jak serwer proxy i nie ma bata zeby dalo sie to przejsc
To pozwól, że wyprowadzę Cibie z błędu Internet dawno przestał być anonimowy i możesz korzystać sobie z dowolnej "twardości" servera proxy. Anonymouse, High Anonimity itp.. ale i tak wszystko loguje się jako prosty wzór
gdzie 85.195.119.14 to adres IP niewykrywalnego (jakby się wydawało ) servera proxy http://anonymouse.org , a local: 82.160.203.172 to mój prawdziwy adres IP. Tak więc Menelu, zejdź na ziemię Reszta tych krzaczków, to dokładne czynności wykonywane w danej sekundzie na forum.
Pozdrawiam
Zły Admin
Wysany: 2007-06-20, 09:59
i teraz sie wydało z czyjego konta logował się Menel (znalazło sie tajemnicze proxy) tylko czemu kafar przyznał się tak publicznie
wolę południowoamerykańskie seriale i nie odbiegaj od tematu
Jak wiadomo z poprzednich odcinków - Leonsjo kupił sobie niedawno nowego psa strażnika i teraz nie musi sam batożyć niewolników, bo pies go wyręcza - tego obszczeka, tamtego pogyzie - pies zaś sam nie musi mysleć, bo dostaje wytyczne od swojego pana - w zamian za dach nad głową wykonuje wszystko w rytm własnego ogona.
Oczywiście ten wierny przyjaciel nie wie jak kończyli jego poprzednicy, ale jego mały rozumek nie potrzebuje tej wiedzy - łaskawe spojrzenie pana jest lepsze od najlepszej kości.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-06-20, 18:13
PioterW napisa/a:
wolę południowoamerykańskie seriale i nie odbiegaj od tematu
Jak wiadomo z poprzednich odcinków - Leonsjo kupił sobie niedawno nowego psa strażnika i teraz nie musi sam batożyć niewolników, bo pies go wyręcza - tego obszczeka, tamtego pogyzie - pies zaś sam nie musi mysleć, bo dostaje wytyczne od swojego pana - w zamian za dach nad głową wykonuje wszystko w rytm własnego ogona.
Oczywiście ten wierny przyjaciel nie wie jak kończyli jego poprzednicy, ale jego mały rozumek nie potrzebuje tej wiedzy - łaskawe spojrzenie pana jest lepsze od najlepszej kości.
ps. pioterze, nie odbiegaj od rodzaju filmu bo rezyser kreci dramat a ty przechodzisz w komedie
Menel, pamietaj ze masz juz 2 narty i jestes caly czas na krawedzi bana, wiec sie nie rozpedzaj. Podpis tez bym radzil zmienic. I nie probuj mi wmowic ze parobki i lafiki to wcale nie sa obrazliwe okreslenia
Menel, pamietaj ze masz juz 2 narty i jestes caly czas na krawedzi bana, wiec sie nie rozpedzaj. Podpis tez bym radzil zmienic. I nie probuj mi wmowic ze parobki i lafiki to wcale nie sa obrazliwe okreslenia
pamiętam kiedyś był temat o poprawnej pisowni i pisaniu z polskimi znakami...
kto go zakładał?hmmmm... nie pamiętam...
a tu proszę... mod i coś takiego.... wizytufka klóbó
الصومالية الانتقالية واتحاد المحاكم الاسلامية، وذلك حسبما اعلن مسؤولون في الجامعة العربية التي ترعى المباحثات في العاصمة السودانية الخرطوم.
وقال سمير حسني مدير القسم الافريقي بالجامعة العربية ان كل من الطرفين مسؤول عن انهيار المباحثات، واوضح انه لم يتم تحديد موعد لاي مباحثات قادمة، و"لكن كلما تم ذلك بشكل اسرع