Wysłany: 2009-07-25, 13:06
slawo napisał/a:
nareszcie bedzie gwint i bedzie mega twardo!!!
az jestem ciekaw jak teraz bedzie latac
Noo, nic mi nie mów
Przejrzę jeszcze zawias ogólnie i ewentualnie powymieniam zużyte elementy i wtedy będzie już pięknie
Przybył jeszcze drobny dodatek do babci w postaci spoilera na tylną klapę.
Puz przycynkował, że Majsu sprzedaje i już po chwili spoilerek zawitał na tyłeczku babuni
Oczywiście srebrny plastik będzie pomarańczowy.
Tak to wygląda:
Pozdro
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Wysłany: 2009-08-07, 09:08
Fajnie będzie wyglądać z tym spojlerkiem , no i ten zawias ciekawy jestem ja będzie na tym leżeć
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Wysłany: 2009-08-07, 18:51
No tak masz rację Slawo
Sprawdzimy na Wyrazowie jak to się spisuje
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Gwint zamontowany, teraz tylko muszę lekko podregulować i będzie gitara
.. i jak z montazem? Wszystkie otwory, rozstawy i sroby pasowaly?
Jesli bedziesz w tym sezonie "latal" w Poznaniu to przyjade popatrzec jak jezdzi bokiem sterowana Twoja reka
Wysłany: 2009-08-10, 00:51
Zdjęcia będą na dniach, proszę o cierpliwość. Aparat mi się zawieruszył, ale fotki oczywiście będą.
Z przodu góra pasowała, a z tyłu pasował dół
Z tyłu na górze musieliśmy zrobić fasolki na 2 śrubach, a z przodu na dole odbyła się konkretna fachowa przeróba
Będę latał w Poznaniu na ostatniej tegorocznej rundzie 26,27 września także zapraszam na fajną impręzę
pozdrawiam
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Super auto wymiata strasznie , widziałem w akcji na żywo na torze w miedzianej górze w Kielcach. Zawsze chciałem mieć rekina E 21 nawet składałem jednego E28 znajomemu bo się silnik wysypał. Może kiedyś sobie wreszcie kupie. Tak trzymaj
_________________ nie sztuka jest zabić muchę przednią szybą, tylko boczną.
Swapy,naprawa elektroniki(wzmacniacze lampowe,gramofony itp.)