HARMONOGRAM CZASOWY
8.30-9.40 – Zapisy w Biurze Imprezy oraz Badanie Techniczne
9.45-10.00 – Odprawa z uczestnikami
10.00-12.00 – Trening wolny
12.00-17.00 – Przejazdy punktowane prób S1 i S2 (z uwzględnieniem 15 min. przerwy technicznej) oraz jazdy dowolne
17.15 – Oficjalne ogłoszenie wyników i rozdanie nagród
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Gratulacje dla wszystkich który ukończyli impreze, oraz gratki również dla zwyciesców
Mam nadzieje że Pancin zaskoczy Nas w tym roku jeszcze i wykrzesa jeszcze jeden termin, może jakiś październik, czy listopad, albo nie, bo wtedy z naszym szczesciem snieg spadnie hehe
W prawdopodobnie wrześniowym BMW Trends będzie artykuł o II BTD 2011.
A poniżej zamieszczam wyniki
PZDR!!
LUKAS
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Bardzo dziękuję za wspólną pojeżdzawkę. Było bardzo fajnie i sporo się nauczyłem - szczególnie opon
Niestety prawie seryjna M3 nie dorówna przygotowanym autom o podobnej mocy a znacznie mniejszej masie + kierownicy którzy ogarniają temat Trzeba będzie coś z tym zrobić
Molu, gratulacje czasu na mokrym, nie wiem jak to zrobiłeś
_________________ 90% kierowców uważa, że jeździ bardzo dobrze. Ty również?
My również dziękujemy za wspólną zabawę, tylko ta pogoda coś nam nie podchodzi ostatnio
Ale może w III BTD będzie lepiej ?
Wąska przyjechała poszalała i nas ładnie zawiozła do domku
I love this car
Pozdrawiamy i do zobaczenia
_________________ "Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003)
Siema
Było Extra i dziekówa.
Pogoda mi pasowała Ta pojeżdżawka była pierwszą okazją do objechania mojej bawarki więc dwa skrajne warunki pogodowe pomogły wypunktować wiele braków.
Było wyśmienicie i... deszczowo. Lukas pokazałeś, że potrafisz świetnie jeździć zarówno po suchym jak i po mokrym. Organizatorzy znów zasłużyli na brawa.
Marcin wielkie dzięki za wspólne okrążenia.
Do następnej edycji!
Jeśli ktoś życzy sobie zdjęcia z sobotniego BTD mogę wysłać naprawdę ciekawe foty na e-mail za niewielką opłatą .
Po więcej informacji chętnych proszę pisać na gg 20776109.
Pozdrawiam Karolina
Jeśli ktoś życzy sobie zdjęcia z sobotniego BTD mogę wysłać naprawdę ciekawe foty na e-mail za niewielką opłatą .
Po więcej informacji chętnych proszę pisać na gg 20776109.
Pozdrawiam Karolina
Jak się chce sprzedać, to najpierw wypada może jakoś zachęcić...? Coś pokazać...?
No ale jak sprzedajesz, to pewnie jesteś tak motofotoprofi, że rady niepotrzebne
Gratulacje dla wszystkich, bo w tych warunkach na Miedzianej Górze tylnonapędówka nie jest zbytnio przyjazna jeśli chodzi o jazdę na czas.
Dziękuję bardzo za wspólną zabawę. Fajnie, że jesteście tak zgraną ekipą, która w tak krótkim czasie i sezonie wakacyjnym zbiera pełny skład na track day'a. Mam nadzieję, że się jeszcze w tym roku zobaczymy.
P.S. Znalazłem podczas sprzątania jakąś bluzę, chyba Reebok w kolorze niebiesko-szarym. Zabrałem ją ze sobą. Jak się znajdzie właściciel, proszę o PRIV'a.