Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 11 Sie 2005 Sk±d: Bydgoszcz
Wys³any: 2008-02-28, 16:27
Czasem brak czujności, rozmowa z pasażerem. Też tak ostatnio się zagadałem i rozwaliłem zawieszenie. Zakręt pochylony w złą stronę mi to ułatwił, a także słup centralnie na wyjściu z tego zakrętu, jednak decydującym czynnikiem była rozmowa z pasażerem w trakcie jazdy bokiem. Jeżeli kozaczyć w mieście, to tylko przy małej prędkości poniżej 50kmh. Im większa prędkość, tym wyższy współczynnik debilizmu. Mi też ten współczynnik czasem rośnie, ale jak widzę niektórych, to dziwie się że jeszcze żyją.
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 09 Lut 2006 Sk±d: Tarnów
Wys³any: 2008-02-28, 16:43
Panowie zginął człowiek , drugi go zabił, nazywajmy rzeczy po imieniu ale to jest zwykły morderca , nie bede sie użalał nad jego losem , jak chcecie to stawiajcie mu pomnik i piszcze petycje do kaczyńskiego o żałobe. Temat nic nie wnoszący , już dawno do zamkniecia, a ja sie �ukaszu nie chwale tylko wiem jaki respekt trzeba miec do takiego samochodu, z tym ogłoszeniem może faktycznie przesadziłem ale to nie jest ściema PEACE
Auto świeżo z komisu jeszcze nie przerejestrowane - skutki testu opłakane .
Ogromne doświadczenie napewno i obycie z szybkimi autami ale rozwagi zabrakło i nieszczęśliwy zbieg okoliczności.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach