Jak na pierwszy raz to trochę się poślizgałem, ale jestem zadowolony tylko ta organizacja. Ale napewno pojawię się na Miedzianej. Trzeba tylko pomyśleć o oponach. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Z tego co mi się udało dowiedzieć od organizatora z AK to kolejna edycja zlotu przy okzaji ktorego mamy klase BMW ma przebiegać w podobny sposób...
Jeżeli ostatecznie tak pozostanie to niestety ale niebędziemy mieli tam klasy BMW... ponieważ niepodejmę się organizacji klasy BMW jesli zawody maja tak wyglądac a nie tak jak zawsze.
Tak więc jesli do sierpnia nic sie nie zmieni, to odwołuję klasę BMW w Ogólnopolskim Zlocie Starych Samochodów i Kabrioletów
Poprostu zamało jazdy w stosunku do wpisowego oraz drogi dojazdu na tor ...
Niestety ale będzie trzeba pomyśleć nad alternatywą (poza Track Day`em).
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Luk, ja mam praktycznie gotowca w głowie na tor w Ułężu (Rykach).
Dawno już myślałem o tym żeby wynaleźć trochę pachołków, taśmę, opony na szykany i można ustawić tam zajebjastą próbę
Pucharki tez można zorganizować i dla zajafki zaprosić jakiś ciekawych gości.
Przydała by się jednak ochrona żeby nikt niepowołany się nie wbił na teren podczas naszej imprezy.
Jak dorwę jakieś ładne zdjęcie lotniska z lotu ptaka to obmyślimy jakiś tor i tyle
Smasher, nie wiem czy wiesz, ale Ułęż ma teraz oficjalnego dzierżawcę, firmę Race & Rally Events, od której sobie wynajmujesz obiekt. Nie sądzę tym samym, żeby było możliwe wpaść tam i poszaleć sobie ot tak.