ja wlasnie skonczylem pierwszy dzien cwiczen.brzuch mnie hcyba jutro bedzie bolal.. ale to moze i bobrze?
_________________ Kuba
już nie Mczy.
mira_croft [Usuniêty]
Wys³any: 2005-12-06, 23:29
ta wciagajcie chłopaki te brzuszyszska bo zle spogladaja na swiat .....hihihihi.......ale w sumie ja zawsze lubiłam brzuszki bo moj wklesy ..to sie wszystko idelanie ukladalo!!!!
Miruska
Pomóg³: 17 razy Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2005-12-07, 07:39
to siÄ™ nie nazywa "kratka" tylko kaloryfer
oczywiście nie ćwiczę - pewnie zacznę jak trzeba będzie wyjść na plaże,
ale wtedy będzie za późno
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
ja po novym roku planowalem przytyc .. a kratke na brzuszku to mam od hmm kilku lat ... kiedys .. ok 4 lat temu zrobilem 37 brzuszkow w 30 sek .. rekord szkoly .. ale w cwiczeniach nie chodzi o czas tylko o precyzje...
PS zna ktos dobry sposob aby przytyc jem jak smok chlam jak 850 codziennie robie ok 25 km na rowerze ( jako listonosz 3 x w tyg plywam nieustannie przez 50 min .. czy moge przytyc ?
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Jak masz w przełyku stado tasiemców to nie ma szans A tak na poważnie jak chcesz przytyć to jeśli rzeczwyiście jest z Ciebie skóra i kości to myślę że przy regularnych ćwiczeniach na siłowni rósłbyś jak na drożdżach...
Pomog³a: 7 razy Do³±czy³a: 23 Pa¼ 2004 Sk±d: Radom
Wys³any: 2005-12-08, 19:33
Wiecie co zauważyłam???
Ta gimnastyka działa kojąco na moje nerwy!!! Ponieważ ćwiczenia wykonuję rano po przebudzeniu, to od rana mam dobry humor.
Pozdrowienia i całuski - M.
Pomóg³: 17 razy Do³±czy³: 31 Lip 2004 Sk±d: Katowice
Wys³any: 2005-12-08, 23:41
bialko + kreatyna i w miesnie bedziesz rosl w ladnym tempie, jeszcze jak jestes szczuply to juz w ogole..
no ale silownia tu bylaby bardziej niz konieczna, bo same suple i siedzenie w domku nic nie pomoga...
to jesli chodzi o przytycie w miesnie, bo jak przytyc w tluszcz to chyba tlumaczyc nie trzeba
Mariolka to Ty sie zloscisz ? Ja zawsze widzialem promieniujaca energia na maxa rozesmiana kobiete ehhhh .. czego to sie czlowiek moze dowiedziec Tez myslalem o odrzywkach ale ponoc jak odrzywka to nie vooda .. wiec nie widzialem senu zaczynac w tym roku bo wiem ze bankowo co kilka dni u mnie jest balet ale po novym roku kupie i zobaczymy co sie bedzie ze mna dzialo pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Wys³any: 2005-12-19, 21:49
Oczywiście!!! Narazie ćwiczę!!! Nie wiem, jak będzie w święta ..... ???prawdopodobnie po świętach zacznę od nowa.... Ale jeszcze nie wiadomo, czy napewno???
Pozdrowienia i całuski dla ćwiczących - M.
Wys³any: 2005-12-20, 14:49
Marek E30 napisa³/a:
Cześć
A jak u Ciebie z efektami? U mnie szczerze mówiąc kiepsko...
Pozdrawiam
Nie przejmuj się, że efekty kiepskie. Po cichu powiem, że u mnie też mizerne. Jednak stwierdziłam, że "kondysia" wzrosła!!! Coraz mniej się męczę i z coraz większą przyjemnością ćwiczę, czego i Tobie życzę.
Pozdrowienia i całuski - M.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach