A Może by tak coś zorganizować na torze FIATA w Tychach ?
O niebo lepszy niż Wyrazów i dużo duzo szybszy byłem tam w Niedziele i powiem tyle ogień na tłoki był cały czas Predkości rzędu 140-160 km/h na szykanach ustawionych na pochylonym odcinku toru to jest to !
Oto linki do zdjęć : Ja jade tym e30 z numerkami na szybie 24 \i 29 jeszcze nie zeszły z Wyrazowa nr. startowy 92
Wyniki są tutaj :
http://www.azt.tychy.pl/pliki/AZT170208.pdf
Jechałem w klasie 6 tej z samymi subarkami i miśkami
Mój nr startowy to 92 więc zobaczcie sami
ostatni przejazd trasy wariant A zmaściłem masakrycznie 2 x niezamierzone 360 stopni
Ale to już był ,koniec nowych opon i szpera 100% jest do du.... w przypadku takich imprez.Walka z autem na prostej po wyjściu z łuku i tyle
Teraz kupuje 25-40% zobaczymy co sie trafi
Znajde czas to założe temati do tego może pojawi sie kilka filmów na necie.
_________________ i znów to samo: +48,8% w grudniu... ALE... na lokacie jest 8% w rok
Ostatnio zmieniony przez kfas 2008-02-19, 12:43, w caoci zmieniany 1 raz
na TVN Turbo widziałem już dwa razy powtórki z jakiegoś zlotu Subaru i pojeżdżawki na tym torze w Tychach... sam tam jeszcze nie byłem - zresztą z tego co rozmawiałem z kfassem o tym torze moje 140kucy w aucie 1300kg nie ma tam co szukać
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
jeszcze pare fotek z Wyrazowa:
replika Nerwowego46 1:1 i moja 1:87
M3 3,2 cabrio 1997rok - na moje pytanie czemu nie jeździ, właściciel powiedział, że to auto "nie nadaje sie do jazdy po torze" - to do czego jest M3
Beemka
Bob ujeżdża M43
Beemka przy pracy
[ Dodano: 2008-02-20, 12:41 ]
LUKAS napisa/a:
RoboCop napisa/a:
moje 140kucy w aucie 1300kg nie ma tam co szukać
A takie fajne BeeMWu kiedyś miałeś ...
pogromca FWD
to już przeszłość
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
ubott, Dobry film , dobry Miałeś na kamerce troche materiału, może jeszcze jeden zmontujesz ? Jakbyś dał rade wrzucić na jakiś serwer w takiej jakośći jak masz z kamery to moge coś zmontować
Wiem że jeszcze nie raz bedzie taka impreza tylko że przy moim szczęściu to albo bede leżał znów w szpitalu albo coś mi wyskoczy na razie są inne priorytety. niech się wreszcie zaczne zrastac niech po wrócę wreszcie do lepszej sprawności i dopiero na nowo mogę za cząć się bawić w wyścigi.teraz wystarczy mi jak się z wami spotkam i po gadam. takie czasy ale nie ma co płakać ważne że żyję
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez nerwowy46 2008-02-26, 13:35, w caoci zmieniany 1 raz