Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2005-10-12, 21:45
eeee..ja juz przegralem ale obstawiam drugi raz i teraz to dopiero polska dostanie w dupe.to tak na poczatek dali im szanse a teraz jeszcze ze dwie bramy i bedzie 3:1 dla jasia
ps. a ja to chyba jakis lewy jestem.panna lezy za mna i oglada mecz komentujac kazda akcje a ja... 8) latam po necie i ogladam foty z niemieckich zlotow beemek , wale wodeczke i zerkam tylko jak cos sie glosniej zrobi.
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
duchPW [Usuniêty]
Wys³any: 2005-10-12, 21:47
oko - zaczyna się druga połowa - narciarz (komp i TV w innych pokojach)
a ja to chyba jakis lewy jestem.panna lezy za mna i oglada mecz komentujac kazda akcje a ja... 8) latam po necie i ogladam foty z niemieckich zlotow beemek , wale wodeczke i zerkam tylko jak cos sie glosniej zrobi.
ten to pożyje ehhhh
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
nie lubie piłki kopanej i moi sasiedzi tez chyba nie bo jak im godzine temu kablowke (wszystkim w bloku) wylaczylem to nawet jescze sie nie pofatygowali (do skrzynki) zeby wlaczyc !
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 17 Kwi 2005 Sk±d: /K/R/A/K/O/W/
Wys³any: 2005-10-12, 21:59
RafaÅ‚ napisa³/a:
nie lubie piłki kopanej i moi sasiedzi tez chyba nie bo jak im godzine temu kablowke (wszystkim w bloku) wylaczylem to nawet jescze sie nie pofatygowali (do skrzynki) zeby wlaczyc !
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach