Zbiórka przed 6:30 na trakcie Brzeskim w okolicach skrętu w Lubelską (17), tam jest chyba McDonald, może być dobrym punktem ... o 6:30 powinniśmy być już w komplecie i peletonem uderzać na lublin.
Więcej szczegułów poda lada chwila Ubott.
Ja będe miał 2 miejsca wolne jakby coś, mały sponsoring i można wsiadać Niech ktoś weźmie CB radio, najlepiej żeby były 2 auta z CB , prowadzące i zamykające, ale niech będzie co najmniej prowadzący z CB żeby się na minę nie władować. Wyjechawszy o 6:30 powinniśmy być na tyle wcześnie żeby na luzie rozejrzeć się w "boksach" i znaleźć miejsca siedzące.
Jak będziemy sie zbliżać do Lublina to damy znać Cypiskowi i popilotuje nas przez miasto.
Czekam na dalsze, szczegułowe info.
Ostatnio zmieniony przez SmasherE30 2008-05-01, 23:56, w caoci zmieniany 1 raz
Zbiórka przed 6:30 na trakcie Brzeskim w okolicach skrętu w Lubelską (17), tam jest chyba McDonald
High-Tech napisa/a:
Nie, tam jest BMW FUS, bo to jeszcze w-wa.
eeeee High Tech chyba ci się coś pomyliło, z tego co napisał Smasher wynika, że spotykamy się pod makiem w Zakręcie, a nie pod makiem na Ostrobramskiej
do Zakrętu raczej nie będę się wracać, więc albo złapiemy się gdzieś na trasie albo będę was szukać na miejscu
Przejrzałem serwisy ogodowe z pierwszej strony google i w kwestii temperatury to poranek będzie chłodny ok 10st. C do ok. 14st. C po południu, a co do opadów to podają różnie (dla hasła lublin są zwykle opady od 0.2mm do 2mm od godz.9 do 12, potem spoko) Najdokładniejsza mapka pokazała dość rozproszone delikatne chmurki opadowe także czeka nas przelotny deszczyk, który nie powinien być intensywny ... z resztą wiadomo, że z pogoda to różnie bywa więc trzymajmy kciuki żeby chociarz nie padało ....
Kierujcie sie na trase [2] E30 wszedzie w wawie na znakcha Podają Lublin /Terespol
Inaczej mówiąc to Skrzyżowania Ostrobramska/ Marsa/ Grochowska/ Połowiecka skrzyżowanie tych ulic
Dajecie w Połowiecką kierunek Lublin Terespol i jedziecie z 7 kilometrów az nie zalukacie Wielkiego Słuba z McDonald napisam i tam sie pęwnie spotykacie
Ja dobije do was w Kołbieli juz po trasie na Lublin
dobra wiec wszystko ustalone
spotkajcie sie w starej milosnej
po mnie misiek bedzie 6.30 na marysinie i lecimy przez jozefow zebrac lukaszka320
bede z "hajtkiem" pod telefonem i spotkamy sie za goraszka na trasie do lublina przy wyjezdzie z jozefowa
pozdro do jutra
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
Ja z Radomia też wyruszam i tu moje pytanie o której przewidujecie być w Kurowie to bym do Was dobił. Może dajcie nr tel na pw kogoś to zadzwonię po drodze zobaczyć gdzie jesteście a gdzie ja tak żebym się w miarę zgrał z Wami w Kurowie.
Ja z Radomia też wyruszam i tu moje pytanie o której przewidujecie być w Kurowie to bym do Was dobił. Może dajcie nr tel na pw kogoś to zadzwonię po drodze zobaczyć gdzie jesteście a gdzie ja tak żebym się w miarę zgrał z Wami w Kurowie.
moj nr masz na forum wrazie co dwon
pozdro
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
Ja po 3 godzinach stania i moknięcia zrezygnowałem i pojechałem do domu... Ale Pana Sosena i babcie widziałem w akcji I ta organizacja Po wjechaniu na teren toru i zapłaceniu 20 zł za bilet nie można było opuścić toru,bo powtórne wjechanie na teren toru wiązało by się z kosztem znów 20zł
Ostatnio zmieniony przez Robsy-M-Technic 2008-05-03, 14:04, w caoci zmieniany 1 raz