Znaczków to gebelsi już sie pozbyli
I tak zostanie
German Style jest to jeden z najprostszych styli tuningowych. Jego charakterystycznymi cechami sÄ…:
- tzw. clean look (usunięcie wszystkich emblematów, listw, bocznych kierunkowskazów, wygładzenie zderzaków itp.)
- felgi Deep Dish (z szerokim rantem) oraz opony "naciągnięte" na felgę
- wypolerowane wszystkie części silnika oraz detale
- przemyślane modyfikacje
- bardzo niskie zawieszenia
- kolory raczej stonowane, lecz niekoniecznie
No wiec tak. troszke sie zminilo sami zobaczcie. Z przodu felgi beda ale jak dojad dystanse bo teraz nie zaloze bo ociera o zawieche. Lampy z tylu zmienilem i fajnie to wyglada. Nadkola zostaly wyciagniete jescze o jakies 4cm ale to jak walne nowe fotki teraz pare foto z pleneru i na felgach z tylu.Fele Keskin 9-9 cali r16 et15 i oponki Goodyear F1 GSD3 215/40.
Plany na ten tydzien albo pojedzie do malowania alebo jeszcze zdarze przyciemnic wszytkie szyby.
fele kozackie! Fotki zeczywiscie przydały by sie lepsze no i musze to powiedzieć WIEKSZA GLEBA Z TY�U a i zapomniał bym Black Hella Widze że postep idze w bardzo dobrym kierunku wiec trzymaj tak dalej!
Super teraz wygląda KT1 to jeden z dwóch wzorów jakie poszukiwałem do siebie z czarnym środkiem jest kozacko ale troszkę niżej by się tył przydał przy tych poszerzeniach miejmy nadzieje, że będzie bo ten touring jest kozacki
Super teraz wygląda KT1 to jeden z dwóch wzorów jakie poszukiwałem do siebie z czarnym środkiem jest kozacko ale troszkę niżej by się tył przydał przy tych poszerzeniach miejmy nadzieje, że będzie bo ten touring jest kozacki
Wiesz tu jest cala zawiecha H&R 80/60 no i juz jest lipa z progami zwalniajacymi kazdy jae calym podwoziem. zobaczymy moze jezcze w tym tygodniu na przyciemnienie szyb pojedzie.
Turing mega german - KT1 pasujÄ… idealnie - ET wszystkich to 15??
A mi światla z tylu bardzo się podobają, sam się zastanawialem nad nimi ale mam czerwoną blende i nijak by pasowaly, gleba w sam raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach