Dzisiaj do felg doszły dystanse 15 mm myśle nad założeniem sprężyn na przód -40mm, jak będzie za wysoko to dam 60/40 jeśli nie będzie nigdzie tarło
[ Dodano: 2008-01-25, 17:23 ]
Felgi założone, nic nie obciera
Proszę nie krzyczcie że terenowy zawias, jest jeszcze zima... wiem że będziecie grymasić więc ostatnie dwie fotki przedstawiają docelowy wizerunek auta
VT
[ Dodano: 2008-03-10, 16:57 ]
Korzystając z wolnego dnia od pracy, postanowiłem, że wymienię poszycie w końcowym tłumiku, gdyż robiła się mała dziurka. bosal kosztuje ok 700 zł więc nie ma sensu go kupować, a koszt zmiany poszycia wyniósł mnie 5 zł (koszt piwa przy pracy ) i niecałe 3 godziny pracy.
poszycie wykonałem z ocynkowanej blachy która leżała mi w garażu. Przygotowałem szlifierkę kątową, migomat i zabrałem się do pracy.
po wycięciu starego poszycia:
wywaliłem wszystkie wygłuszenia i tak przyspawałem nową blache, nawet ładnie się pozaginała, nie było z nią problemów. Pomalowałem farbą antykorozyjną
dzwięk nieznacznie się zmienił, w środku tego nie słychać, powiedziałbym że jest ciszej. Za to na zewnątrz przy wyższych obrotach bardziej go słychać
kilka osób może pomyśleć że to druciarstwo, ale 700 zł za tłumik do isa to trochę jednak jest tym bardziej że sam mogę sobie to naprawić.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-04-21, 16:37 ]
Nowe graty do zawieszenia.
a teraz ja tak mam u mnie nawet chyba tył jest wyżej na takim samym zawiasie, zreszta obecnie oslona miski jest 5 cm nad ziemią więc te IS-y tak mają siadać
piotrek idziesz w dobrą stronę, coraz ładniejszy ten twój IS
To co dojdzie to czarna uszczelka przedniej szyby i żółte halogeny, rozpórka, bo jeszcze nie ma i płyta pod miskę w przyszłości planuje m52 lub m54, więc siądzie niżej, a zniknie spojler
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Gleba w sam raz, felunek odpowiedni - super wygląda jak się kręci żólty front bardzo mi sie podoba a po zdjęciu tego spojlera możesz zalożyć ten maly orginalny - IS wychodzil w orginale z nim
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach