Kurdę, za późno zgarnąłem ten temat, bo teraz mam pusty portfel, ale mam nadzieję, że następnym razem wystartuję. Oczywiście najpierw musze wyskrobać na zawias do mojej etki.
W ośrodku Bartek oddalonym od toru o około 20km mamy zarezerwowane 8 domków 4ro osobowych (32 miejsca), dla tych osob ktore nie sa z Kielc i wpisały się do mnie na liste na forum
Cena za domek to 110zł czyli 27,5zł od osoby.
Każdy domek posiada swoją łazienkę
DO ZOBACZENIA NA TORZE
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Przewidujecie jakąś posiadówko - imprezkę wieczorkiem w domkach? Nie wiem czy uda mi się wpaść na trening, ale później postaram się wyrobić i odwiedzić beemkową brać.
Zostało do mojego wyjazdu jakieś 1,5 godzinki, inni wiem że już są w drodze ...
Czy tylko ja tak niemogę doczekać się tego treningu ...
Szkoda że nie będzie wszystkich którzy się deklarowali, ale na szczęście stała ekipa jak zawsze stawi się na próbie w komplecie
Do zobaczenia na torze ...
[ Dodano: 2007-06-16, 20:54 ] Wróciłem dodomu, bez rzadnych problemów
3-4-5 wchodząnajlepiej a M20B25 jest dośc elastyczne wiec żadko wbijalem na skrzyzowaniach 2 o 1 juz niemowie
Niestety oglądać wyścig od drugiej (kibica) strony jest strasznie
Ale kiedyś musiałbyć ten pierwszy raz kiedy nie ukończyłem wyścigu
Wielkie dzieki dla Piotra z Kielc za poratowanie częścią, oraz dla Michała z Łodzi za pomoc przy diagnozie...
Podejżewam że wszystkim jak również i mnie bardzo niepodobał się:
1) trening
2) proba (jechane tylko 1 raz)
3) oraz brak tradycyjnego ogniska
Muszę porozmawiać w tej sprawie z Panią Renatą czy tak już zostanie na stałe... mam nadzieje że nie ...
Dzięki wszystkim za jak zwykle super przemiłą atmosfere i mimo usterek bardzo fajny weekend
Pozdrawiam
PS.
Viola widziałem że wziełaś wyniki mogłabyś wkleić zdjęcie z wynikami Naszej klasy
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
zlocik jak zlocik.... bylo ok 40 aut. w tym chyba 15 beemek..
na minus :
na treningu mozna bylo smigac tylko 1 probe.
zawody :
brak jakiegokolwiek zapoznania z trasa...
przejazd prob tylko 1 raz
proby dosc ktorkie... poza ostatnia...
na plus :
moge zaliczyc tylko ostatnia probe "na dochodzenie" . jechaly dwa auta na raz.. probe
jechalo sie dwa razy. calkiem widowiskowe
generalnie fajnie ...ale jakbym przyjechal z Gdanska to bym sie wk.....l
wyniki na szybko :
1 miejsce : Morengiel Marcin E30 : 283,43
2 miejsce : Ostrowski Piotr E36 : 286,08
3 miejsce : Gajos Pawel M5 :297,...
4 miejsce : Dziedziczak Michal M5 : 303,16
5 miejsce : Molenda Mariusz E30 : 305,21
6 miejsce : Widawski Pawel E30 : 306,80
7 miejsce : Fejkowski Andrzej E30 : 321,17
a bylbym zapomnial .czasy mierzone stoperem.. i z tego co zauwazylem na 3 probie start i stop wciskal heniek z lini startu.... ..nie wiem jak w innych probach...
W porównaniu do poprzednich imprez gigantyczny minus za sposób przeprowadzenia treningu. Tłumaczone zachowaniem zasad bezpieczeństwa, ale mimo wszystko znacznie obniża watrość imprezy. Chyba w związku z tym nie pojawię się na następnych wyścigach z tego cyklu.
Wyniki zostały zmienione po ich wywieszeniu. Paweł M5 złożył protest, w związku z którym został przesunięty z pozycji 6 na 3. Osoby z pozycji 3-5 spadły o 1 pozycję niżej.
Wyniki zostały zmienione po ich wywieszeniu. Paweł M5 złożył protest, w związku z którym został przesunięty z pozycji 6 na 3. Osoby z pozycji 3-5 spadły o 1 pozycję niżej.
Sami mierzyliście czas i wiecie dlaczego ... nastąpiła pomyłka 10 sek. na próbie wr1 którą zauważyłem i zapytałem się co się stało , ktoś żle przepisał czas z tabelki i ztąd to było
Co do zawodów to tak zle jeszcze nie było; trening okrojony ,jeden przejazd i do tego nie było ogniska a pogoda była doskonała dodatkowo nie rozumiem ludzi którzy dekralowali się ze przyjadą a było z listy może 1/3 zgłaszających sie do imprezy
Moja ocena imprezy taka sama jak poprzedników. Lipa straszna. Praktycznie brak treningu i możliwości wczucia się w auto. Jechana tylko jedna pętla ponieważ wg. organizatora jest "aż 40 aut". Strasznie mi dużo Na drzewo z takim podejściem. Może bezpieczniej jest trenować po drogach publicznych? Od tego chyba jest tor!
Prawdę mówiąc miałem trochę stresa,bo to był mój debiut.Brak mocy w niebieskiej był odczuwalny,ale spodobało mi się i mam zamiar częściej pojawiać się na Miedzianej Górze.
Proszę ,jeśli ktoś ma zdjęcia lub film z moim udziałem o przesłanie lub link.
Mój mail: chris325@op.pl
Pozdrawiam
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...