heheh nastepny znalazł fajny kolor paznokietki tez juz malujesz
Siema,
Pzanokietki nie, ale chyba zacznę golić nogi
Większa fela będzie na lato - pewnie 19", spalanie jest mi raczej obojętne - samochód pali tyle ile musi spalić poza tym niedługo idzie trochę na glebę i będzie miała delikatnie przyciemnione szyby.
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
El Bandito [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-08, 00:13
ale lipa, czerwona e34 i w automacie . ni chyba ze ktos przechodzi na emeryture. czarna e30 byla lepsza.
felgi najzwyczajniejsze jakie moga byc w e34/36, pasuja raczej na zimowki.
kurde, czegos tu nie rozumiem...wiekszosc sie nia zachwyca a mi kompletnie nie podpasila. sorry chlopaku ale chyba zrozumiesz
Dokładnie jestem tego samego zdania , brewki i spojler do usunięcia i pora rozejrzeć sie za jakimiś 17-stkami z rantem najlepiej i wtedy będzie ok a żeby było superok to jeszcze gleba to tyle jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny
Brewki będą out, ale nie mam czasu na to - pewnie w weekend się tym zajmę. Spojler zostaje, bo w klapie są dziury po poprzednim - nie mam czasu bawić się w klejenie klapy.
Felgi 17" całkowicie odpadają, bo na warszawskie drogi są samobójstwem dla samochodu i zawieszenia (dziennie robię jakieś 100-150km po Warszawie). Niższy zawias już czeka na założenie - może w ten weekend mi się uda go zamontować.
Pozdro
LJ
A teraz pytanie,jeśli ktoś ma oryginalny spojler AC SCHNITZER i jest on uwzględniony w oryginalnym BRIEFIE to też ma sciągać bo tak się Wam podoba. Ja napewno tego u siebie nie zrobię i gleby też nie będe robił,żeby utrudniac sobie życie.
A teraz pytanie,jeśli ktoś ma oryginalny spojler AC SCHNITZER i jest on uwzględniony w oryginalnym BRIEFIE to też ma sciągać bo tak się Wam podoba.
ŚWIĘTE SŁOWA!!!!! Ja wprawdzie nie mam spojlera w Briefie, ale ACS to ACS
I nie mam zamiaru go zdejmować, bo:
- nie po to go kupiłem (ACS Warszawa, Krakowska)
- mam dziury w klapie po jakimś badziewiu robionym na wzór ACS-a
Co do gleby - w moim przypadku jest ona konieczna, bo przód wygląda mi jak enduro Nie będzie też taka, która utrudniałaby życie - po prostu dla estetyki
Pozdro
LJ
z sprężynami ma dwie opcje albo ma od 540i albo bardziej prawdopodobme ma załozone zpreżyny od zwykłych poduszek pod obrotnice i wteddy staje sie enduro
_________________ BYŁO 525 M-technic / AC Schnitzer Bilstein B8
JEST 525 TDS Kinderwagen