bardzo ladna e36stka. niczego jej nie brak, czysto pod maska, mily srodek. no poza emblematami..zaszpachlowane jakby ktos sie wstydzil..ewentualnie chcial poprawic wspolczynnik cx
Jak ktoś się nie zna to nie pozna, a jak ktoś się zna to nie musi widzieć emblematów...
Jest o 20% szybszy bo opływowość się zmienia
A klapa tylna otwiera się z przycisku w środku, więc przy likwidacji zamka zlikwidowano emblemat...
Myślę, że lepsze to niż nakładanie do tego auta emblematów M3
HYRO!ŁADNE AUTKO.KAZDY MA TAM SWOJ GUST DLA TEGO ROZNE OPINIE.MI TYLKO CO PIERWSZE SIE RZUCA W OCZY TO DOSC WYSOKA OPONA ALE TO ZROZUMIALE NA NASZE DROGI.JA MAM NISKI KAPEĆ ALE PO MIEŚĆIE PORUSZAM SIE JAK PATROL.DAL BYM JĄ JESZCZE TROCHE NIŻEJ ALE TO SAMO SIE TYCZY CO OPON.KTO CO LUBI.OGOLNIE JESTEM NA TAK.BRAK ZNACZKÓW JAK NAJBARDZIEJ TAK.WIESZ O CO CHODZI.PODSUMOWUJĄC. MILO ŻE TAK LADNE E 36 ZAWITALO NA TO FORUM CHOC TAK NAPRAWDE KAZDA BMKA JEST LADNA TO TAK JAK Z KOBIETAMI WITAMY CIE. 8)
Bo nie ma pełnego kompa i elektrycznych szyb w tym modelu BMW, tak jak już to pisałem, jak by był to bym miał he he...
Jak nie ma pelnego kompa w 323 ? MarcinPB mial czerwona coupete 323i i jak najbardziej mial w niej ten bajer (co do elektryki tylnych szyb to nie jestem pewien ale tez chyba byla). Poza tym spoko wozik, nie podoba mi sie tylko malowanie listw i dokladki na kolor auta i szpachla pod znaczkami.
Co do wydechu to ja bym go zostawil , "kominy" w bmw sie nie sprawdzaja. Poza tym ok wszystko
Moglaby byc ciut wieksza gleba, ale to tylko moje zdanie (wszyscy wiedza ze ja to najechetniej jezdzilbym autem z przeswitem 3 cm ).
P.S. Tez sie podpisuje pod tym ze cos takiego jak "pelna opcja" w BMW nie istnieje. Mozna sobie bylo tyle pierdolek zamowic ze glowa boli....
Chcac sie czepiac to bym ci musial napisac ze nie masz:
-elektryki szyb tylnych
-elektrycznej regulacji foteli
-foteli sportowych bmw (z wysuwanym dolem)
-tempomatu
-mostu ze szpera (to tez bylo w opcji)
-progi m3 sa od starszych modeli (powinienes miec wywijane)
-brak podgrzewania foteli
-brak pelnego kompa
-brak samosciemniajacego sie lusterka wstecznego (choc mozliwe ze masz tylko nie napisales)
-brak ASC
-brak PDC
-brak zaawansowanego systemu kontroli trakcji (lepszy niz ASC zwykle)
-brak kieroniwcy spotowej BMW (mam na mysli M leather steering wheel_
-brak regulacji polozenia kolumny kierownicy
-brak zaawansowanego systemu audio (dwa male glosniki w drzwiach przednich)
Pewnie jeszcze by sie tego w pierony nazbieralo. Tu nie chodzi o to ze twoje auto jest niekompletne , bo na prawde masz niezly wypas.. Tylko pokazuje jak bezsensowne jest uzywanie okreslenia "pelne wyposazenie":)
Jak ktoś się lubi czepiać to się czepi najmniejszego szczególika, pomimo tego że czegoś tam nie ma, to i tak ma więcej niż sporo BMW jeżdzących w tym roczniku, moim zdaniem czarne listwy pasują do M3 bo w tym modelu nie pownno się niczego zmieniać, ja nie mam M3 i staram się aby samochód wyglądał jak najbardziej nowocześnie popatrzcie na E46 coupe one raczej nie mają czarnych listw... Moim zdaniem czarne listwy to lekka wiocha, no chyba że przy srebrnej-dla kontrastu to ok.
Opony są za wysokie 45 wolałbym niższe, tłumik zmieniam bo już na niego czas, ale jeszcze nie wiem czy na sport, bo nie lubie pierdzących samochodów, A dźwięk z tym moim filtrem stożkowym naprawdę jest oszałamiający i aż się robi gęsia skórka przy 4 tys...
Ogołnie dzięki tym co naprawdę się podoba auto, a Ci co mają swoje lepsze, zawsze będą się czepiali (ale najpierw trzeba mieć lepsze)
, ja nie mam M3 i staram się aby samochód wyglądał jak najbardziej nowocześnie popatrzcie na E46 coupe one raczej nie mają czarnych listw... Moim zdaniem czarne listwy to lekka wiocha, no chyba że przy srebrnej-dla kontrastu to ok.
O
Moim zdaniem wiochą jest malowanie listew, E36 to E36 wg myslenia ze nalezy auto odmladzac i upodabniac do nowszego modelu to mozna dojsc do tego ze sobie zespawasz nerki z maska zeby szly do gory jak w e46....
Ja wiem jedno, samochod z pomalowanymi listwami od razu odstrasza tym ze cos przy nim bylo robione (tryskana calosc), tak po prostu nie bylo w serii i tyle....
P.S. Tez sie podpisuje pod tym ze cos takiego jak "pelna opcja" w BMW nie istnieje. Mozna sobie bylo tyle pierdolek zamowic ze glowa boli....
Chcac sie czepiac to bym ci musial napisac ze nie masz:
-elektryki szyb tylnych
-elektrycznej regulacji foteli
-foteli sportowych bmw (z wysuwanym dolem)
-tempomatu
-mostu ze szpera (to tez bylo w opcji)
-progi m3 sa od starszych modeli (powinienes miec wywijane)
-brak podgrzewania foteli
-brak pelnego kompa
-brak samosciemniajacego sie lusterka wstecznego (choc mozliwe ze masz tylko nie napisales)
-brak ASC
-brak PDC
-brak kieroniwcy spotowej BMW (mam na mysli M leather steering wheel_
-brak regulacji polozenia kolumny kierownicy
-brak zaawansowanego systemu audio (dwa male glosniki w drzwiach przednich)
Pewnie jeszcze by sie tego w pierony nazbieralo. Tu nie chodzi o to ze twoje auto jest niekompletne , bo na prawde masz niezly wypas.. Tylko pokazuje jak bezsensowne jest uzywanie okreslenia "pelne wyposazenie":)
...to jeszcze mam troche do założenia w swojej wg.Twojej listy
-brak kierownicy spotowej BMW (mam na mysli M leather steering wheel_ (bo mam inna )
-brak ASC
-brak PDC
-brak pelnego kompa
-brak samosciemniajacego sie lusterka wstecznego
-elektrycznej regulacji foteli....ale z czasem pewnie mi się uda wiekszość dołożyć
...ale z czasem pewnie mi się uda wiekszość dołożyć
Ale pomijając braki w wyposażeniu fajne autko...
Spoko ale mnie totalnie nie o to chodzi kto ile ma bajerkow, tylko o uzywanie zwrotu "pelna opcja" bo jak widac na tym forum nie ma auta ktore by mialo to wszystko.... Ja sie czepiam tylko okreslenia. Samochod Hyro jest dla mnie jak najbardziej poprawny i zrobiony ze smakiem (poza paroma szczegolami).