Skóra jest przekozacka. Jakbym miał kupować cabrio e36 a bym znalazł e30 z taką skórą to bym się nie zastanawiał. Moje marzenie!!!!
Drewno - było opcją w BMW, jest oryginalne.Chociaż nie wiem czy w oryginale wchodziło na drzwi... Może ktos sobuie zrobił drewienko ze zdjęć w katalogu....?
[url=http://img232.images...zz5.jpg]Obrazek[/URL]
Kiera - tylko MTII, żadna inna nie wchodzi w grę.
na reszte nie patrzyłem. Jakbys ją miał sprzedawać, to daj znać odkupię skórę w dobrej cenie, albo zamienie Ci na czarną za dopłatą:)
tak orginalne drewko BMW wchodzilo lekko na drzwi i moge sie zalozyc zze to jest orginalne drewko a najprostszym sposobem jest jechac do serwisu i poprosic o wykaz wyposazenia jakie dostala od fabryki
Skóra jest przekozacka. Jakbym miał kupować cabrio e36 a bym znalazł e30 z taką skórą to bym się nie zastanawiał. Moje marzenie!!!!
Drewno - było opcją w BMW, jest oryginalne.Chociaż nie wiem czy w oryginale wchodziło na drzwi... Może ktos sobuie zrobił drewienko ze zdjęć w katalogu....?
[url=http://img232.images...zz5.jpg]Obrazek[/URL]
Kiera - tylko MTII, żadna inna nie wchodzi w grę.
na reszte nie patrzyłem. Jakbys ją miał sprzedawać, to daj znać odkupię skórę w dobrej cenie, albo zamienie Ci na czarną za dopłatą:)
tak orginalne drewko BMW wchodzilo lekko na drzwi i moge sie zalozyc zze to jest orginalne drewko a najprostszym sposobem jest jechac do serwisu i poprosic o wykaz wyposazenia jakie dostala od fabryki
Lalka! Szkoda, że mamy w naszym kraju niewiele okazji żeby poczuć wiatr we włosach Skóra w środku kozak z tych trzech zdecydowanie wybrałbym Twoja!
pozdro!
Lalka! Szkoda, że mamy w naszym kraju niewiele okazji żeby poczuć wiatr we włosach Skóra w środku kozak z tych trzech zdecydowanie wybrałbym Twoja!
pozdro!
"Zawsze można podjechać do włoch lub do hiszpani" Ale masz racie to tylko Polska.
autko wypasione zadbane, kierownica bardziej pasuje do samochodów stuningowanych w stylu "za szybcy za wsciekli" drewienko tez zle nie wygląda, przez to sie troche wyróznia:D...tylko pogratulowac takiej:)
ehhe swap. z tymi swapami to bym uwazal!!! u mnie z wydechem wlasnie strzelilo 7,5 tys a obiecywalem sobie max 5 tys. w przypadku M40 dochodzi jeszcze zawias i heble, sam mam mieszane uczucia czy warto bylo sie za to zabierac.
dobra jak chcesz cos mocniejszego to chociaz zostaw sobie wnetrze...
ja mijac takie vabrio nigdy bym, go nie sprzedal a silnik hmm to ejst cabrio nie do wyscigow ale jesli ci za malo to albo swap albo sprzedaj ale bez tapicerki bo ona jest cudowna
zreszta autko tez tylko nie wiem po jaka chol;ere zalozyles gaz
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-17, 16:38
Cytat:
zreszta autko tez tylko nie wiem po jaka chol;ere zalozyles gaz
sam zauważyłeś, że to nie do wyścigów - taki gaz, to ulga dla portfela
ehhe swap. z tymi swapami to bym uwazal!!! u mnie z wydechem wlasnie strzelilo 7,5 tys a obiecywalem sobie max 5 tys. w przypadku M40 dochodzi jeszcze zawias i heble, sam mam mieszane uczucia czy warto bylo sie za to zabierac.
rozmawialismy na ten temat na gg ... ty robiłes swap silnik nie seryjnego ... remus moze kupic rozbite 325 i przelozyc mechanike ... wyniesie go to zakup auta + jakies 500zl za przelozenie ewentualnie wymiane czesci gumowych ..
heheh landcar to stachu hehehhe!!!! a cabrio to juz chyba wiesz jakie
[ Dodano: Nie Paź 22, 2006 11:36 am ]
Arczi e30 napisał/a:
puz napisał/a:
rozmawialismy na ten temat na gg ... ty robiłes swap silnik nie seryjnego ... remus moze kupic rozbite 325 i przelozyc mechanike ... wyniesie go to zakup auta + jakies 500zl za przelozenie ewentualnie wymiane czesci gumowych ..
a cabrio dostanie teraz nowe serducho konkreto juz my sie o to postaramy