Fajne zdjęcia! Nie źle się prezentuję twoja E34. Zastanawiałeś się nad pomalowaniem ramek niklowanych na czarny mat? Wydaje mi się że będzie ładniej wyglądała! Możesz lekko szyby jej ściemnić i powinno być OK
no ladnie pali gumy ale moim skromnym zdaniem te felgi nie pasuja do tego auta.
Felgi są może i troche przy małe jak na to autko ale nie mogłem znaleźć nic w rozsądnej cenie. Dla mnie wyglądają lepiej niż fabryczne i przede wszystkim lepiej się jeździ na tych kołach niż na zwykłych. Obecnie poszukue felg na tył takich samych tyle że 9cali. Moge się z kimś zamienić jeśli ktoś ma komplet 9cali a chciałby mieć przód 7,5 a tył 8lub9.
Chłopaki nie dlugo wyjerzdzam do Angli. W związku z tym sprzedaje jedno z moich autek Padło na moją E34.
Zostawiam E30 ponieważ mam do niej wiekszy sentyment i postanowiłem ją odrestałrować i być może nawet wyrzucić z niej gaz Mam prośbe do was bo nie wiem jakie mógłbym kupić ładne nie drogie felgi.. Chciałbym żeby ktoś mi coś poradził. Myślałem nad borbetami jakimiś ale znalazłem 15`
Prace ruszyły i narazie mam dużo roboty bo mam mase rzeczy do niej. Właśnie przekładam elektryke (czyli szyby i OBC II) mam kilka kłopotów ale może mi się uda. Mam juz kiere m technika I niewytartą i kubełki recaro. Założyłem półke z roleta i planuje gałke biegów podświetlaną od m technika tylko nigdzie znaleźć nie moge Szukam również spoiler m tech II na klape. Jak macie jakieś pomysły to piszcie wezmę pod uwage
Pozdrawiam!
no to chlopaku od razu odpusc sobie ten wiejski spoiler na klape mtech II
felgi ...hmm..jak 15 to tylko szerokie wiec min 8 cali.np schmidt revolution 8x15
jak 16" to tez schmidt lub jakies 9" czyli najtanszym wyjsciem bedzie azev A 9x16 .teraz chodza po 800-900pln z oponami. mozebyc tez Keskin KT1. borbet A jest oklepany i zwiesniaczony!!!!!!. oklepany tez jest borbet T !!
mozna tez poszukac jakiegos BBSa 16" zwyklego w 7 cali ale skrecanego. czasami trafiaja sie w dobrej cenie.
no to chlopaku od razu odpusc sobie ten wiejski spoiler na klape mtech II
felgi ...hmm..jak 15 to tylko szerokie wiec min 8 cali.np schmidt revolution 8x15
jak 16" to tez schmidt lub jakies 9" czyli najtanszym wyjsciem bedzie azev A 9x16 .teraz chodza po 800-900pln z oponami. mozebyc tez Keskin KT1. borbet A jest oklepany i zwiesniaczony!!!!!!. oklepany tez jest borbet T !!
mozna tez poszukac jakiegos BBSa 16" zwyklego w 7 cali ale skrecanego. czasami trafiaja sie w dobrej cenie.
szukałem AZEV 9x16 ale nic nie znalazłem w tej cenie. A co myślisz o tych? Borbety na przód 7,5cala a tył 9?