Kolejny raz wielkie dziekuję dla organizatorów
PANCIN pamietaj o moim czasie "BIEG 5", trochę razi mnie w oczy a jako jedyny, stały diesel na torze to gdydy ściągnąć tą minutę to jest miejsce piąte w klasie drugiej a nie dziesiąte. Obojętnie co będzie ja wiem swoje a impreza była super
Jeszcze raz dzięki
Ogromne podziękowania dla organizatorów: Lukas, Pancin, wszyscy sędziowie-impreza zorganizowana na najwyższym poziomie . Tak samo ogromne podziękowania dla wszystkich zawodników i kibiców za stworzenie świetnej atmosfery na torze. Mam nadzieję, że zobaczymy się jeszcze w tym roku i pogoda tym razem nam dopisze.
Chmielu napisa/a:
Wąska lampa dotarła cała właśnie do domu
Jestem niestety mega zmęczony więc jutro postaram się wyszczególnić w jakiś sposób podziękowania dla Tych dzięki, którym mogłem wyjechać z toru, a organizatorom o sprawną i miłą imprezę.
Pozdon chłopaki!
Jutro walka z przekaźnikami!
Super, że dotarliście cało . Jak widać druciarskie rozwiązanie zdało egzamin. Teraz będziesz miał lepsze czasy bo auto lżejsze, tyle kabli, alarmów, immobilaiserów i centralnych zamków wyleciało z auta. BTW przekaźniki są dobre, problem jest z kablem plusowym gdzieś, więc może zdejmij kolektor i popatrz czy wszystkie połączenia są ok, no i tą wiązkę zaizoluj dobrze. Pozdrawiam
Albert zapomniałbym o Tobie Dzięki za podrzucenie kabli i za prąd. Junior tak samo dzięki wielkie za prąd
Ostatnio zmieniony przez Wanat 2010-05-04, 11:21, w caoci zmieniany 1 raz
Powrót do pierwotnego systemu czyli trasy bezkolizyjnej zapewne jest związany z moim nawrotem w próbie drugiej. Naprawdę nie wiem jak to się stało że po przejechaniu kilkukrotnie próby drugiej nagle pomerdało mi się także Pancin następnym razem musisz uwzglednic takich oszołomów jak ja przy układaniu następnej trasy co by nikomu krzywda się nie stała. Generalnie super impreza Wielkie dzięki tylko nie wiem dla kogo za użyczenie kompresora no i dla Juniora za użyczenie kapci. Chmielu jakbyś miał problemy z elektryką to pisz śmiało, na tym grubym czerwonym kabelku ma być + w tym srebrnym przekaźniku po lewej stronie obok niebieskiego i będzie git
_________________ nie sztuka jest zabić muchę przednią szybą, tylko boczną.
Swapy,naprawa elektroniki(wzmacniacze lampowe,gramofony itp.)
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Wprawdzie wczoraj jako pilot i nie miałem możliwości wyjeździć się, ale i tak dzięki LUKASowi i Pancinowi za ciekawą imprezę
Co do tras, to też mi się wydaje, że lepiej robić takie, co by można było więcej pośmigać i potrenować
Pozdro i mam nadzieję, że na następny BTD w końcu uzbieram na opony i potrenuję z Wami
super impreza jesli tylko mi sie uda to zglaszam sie na nastepny BTD. Autko spisało sie na medal , juz po raz drugi na Miedzianej Górze. Pozdrawiam wszystkich !
Lukas i Pancin wielkie dzieki za fajnie zorganizowany dzień i już czekam na drugą rundę.
Trening jednak trzeba tak zorganizować, aby przejazd był bezkolizyjny wtedy wszyscy wyjeździmy sie na max.
Dzięki Lukas że mnie nie objechałeś własnym samochodem bo byłby wstyd.
MarioIS, WIELKIE PODZIEKOWANIA ZA POZYCZENIE SAMOCHODU, bez tego nie pojechałbym imprezy, więc wielkie dzięki Mariio
Swoją drogą masz bardzo dobry samochód
Tak zróżnicowanej pogody jeszcze nie mieliśmy, od suchego toru aż po rzekę płynącą po nim, akórat ja wtedy miałem start hyhy
Dzieki Pancin za jak zawsze zorganizowanie super pojeżdżawki na torze
Próba S1 w praktyce faktycznie okazała się zbyt kolizyjna przez co czasochłonna, ale przynajmniej było troszke inaczej, a następnym razem najwyżej wróci się do pierwszej konfiguracji.
Jak na kazdej imprezie i tu nie obyło sie bez awari, tym razem pecha miała ekipa odemnie z miasta, ale naszczescie udało się wszystkim szczesliwie wrócic do domu
Dziękuje wszystkim za miło spędzony dzień i do zobaczenia na następnej imprezie
Pozdrawiam!!
Lukas
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Lukas i Pancin wielkie dzieki za fajnie zorganizowany dzień i już czekam na drugą rundę.
Trening jednak trzeba tak zorganizować, aby przejazd był bezkolizyjny wtedy wszyscy wyjeździmy sie na max.
Dzięki Lukas że mnie nie objechałeś własnym samochodem bo byłby wstyd.
Pozdrawiam
Wasze czasy chłopaki chyba wszystkich rozwaliły, a bynajmniej czas łączny
Czegoś takiego to nie widziałem
Swoją drogą bardzo ładne i zwinne masz to Autko
_________________ Części do BMW:
mobile:
507-959-200
Wielkie podziękowanie i gratulacje dla Organizatorów i wszystkich uczestników za świetną zabawę. Na następną imprezę proszę już o rezerwacje miejsca Jak zawsze było super i jak zawsze ten sam efekt końcowy
_________________ 90% kierowców uważa, że jeździ bardzo dobrze. Ty również?
BEEMKA-KLUB i dziękuję, było extra zajefajnie
Indywidualne podziękowania dla Lukasa i Pancina, oraz wszystkich którzy przyczynili się do tego aby BTD się odbył.