a pełnym zdaniem jakbys sie mial wypowiedziec, to co Ci sie nie podoba
Dodam tylko ze fotki sa:
1. Kiepskiej jakosci
2. Sa robione w trakcie prac
3. Kola nie sa jeszcze skonczone
Tymon napisa³/a:
BARABUS napisa³/a:
szczerze.... nie podoba mi siÄ™
Zgadzam się z przedmówcą, aczkolwiek wynika to pewnie z tego, że barabus nas przyzwyczaił do naprawdę "�adnie" zrobionych kółek.
Patrz punkt nr 3.
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Full polerka nie ma kontrastu na fotkach, bo dopiero po zamontowaniu na aucie zaczyna wyglądać, w przeciwieństwie właśnie do czarnych środków, które pięknie wyglądają na fotkach, a na aucie giną.
Sam zrobiłbym full polerkę, gdybym nie był tak leniwy, bo po prostu nie dałbym rady później o nie zadbać. Ale efekt jest powalający na żywo.
Zresztą - kiedyś przecież miałem takie rs'y, które zrobiłem w pełną polerkę:
Dawno mnie tutaj nie bylo a autko troszeczke sie pozmienialo za ten czas tak wiec postanowilem pokazac te drobne zmiany choc fotki zrobione telefonem ,to mysle ze i tak cos na nch widac.Myslalem, ze bedzie sie gorzej jezdzilo ale nie ma zadnych problemow jak dotad. Natomiast upewnilem sie juz w 100% ze przod musi isc na dol przynajmniej ze 3cm. :
Felgi to znowy oklepany bbs rs 9,5x17 i 11x17 z gumami ventus 215/40 i 245/35
Dosc fajne sa reakcje ludzi jak widza to autko (szczegolnie jak widza negatyw)
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
piękna jest, takie podejście do auta wpędza napewno w kompleksy użytkownków nowszych aut, trochę mi ten negatyw psuje wizerunek auta, ale co tam i tak moja reakcja na to cudo na drodze byłaby połaczeniem szoku i zachwytu.
pozdrawiam
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach