Właśnie stworzyłem zmieniony wariant próby S1. S2 zostaje bez zmian. Z mapką zmienionej trasy czekam na uwagi Lucasa. Powinna się pojawić na forum do środy.
Zamieszczam harmonogram czasowy. Dłgość freestylu oraz treningu może ulec zmianie, zaleznie od warunków pogodowych i płynności przebiegania całej imprezy.
HARMONOGRAM CZASOWY
8.30-9.30 – Zapisy w Biurze Imprezy oraz Badanie Techniczne
9.45-10.00 – Odprawa z uczestnikami
10.00-12.00 – Zbiorowe zapoznanie z trasą przejazdu treningowego oraz trening wolny
12.00-12.15 – Zbiorowe zapoznanie z trasą za pojazdem organizatora
12.15-15.45 – Przejazdy prób S1 i S2 z pomiarem czasu
15.45-16.00 – Przerwa techniczna
16.00-17.15 – Zapoznanie z trasą oraz przejazdy dowolne (Freestyle)
17.00 – publikacja wyników prowizorycznych
17.30 – oficjalne ogłoszenie wyników i rozdanie nagród
Schematy prób:
Próba S1 została radykalnie zmieniona, jest to zupełnie nowa próba powered by Pancin
Próba S2 została po staremu, więc będzie można porównać czasy z poprzednimi imprezami
[ Dodano: 2010-04-27, 11:33 ]
Rekordy próby S1 zamieszczę raczej jako ciekawostkę, będzie wiadomo czy próba okarze się krótksza czy dłuższa. Próba S2 będzie miarodajna, gdyż nie zostałą zmieniona.
Tor suchy:
-S1 (stara konfiguracja):
1) Marcin M.: 1:35,891 - E30- S38B36 (11.VII.2009r.)
2) Ostry: 01:36,555 - E36 – S50B32 (11.VII.2009r.)
3) Robert M.: 01:37,311 - E36 – S50B32 (11.VII.2009r.)
Cześć Lukas.
Jeżeli jest ktoś chętny na miejsce Rafała zrób zamiankę. Kasę niech prześle na Twoje konto a resztę załatwimy między sobą. Niestety Rafał sprzedał samochód
BOR, na chwile obecną mamy 3 wolne miejsca ... poniewaz 3 osoby nie mogą przyjechac z przyczyn losowych.
buni, a kiedy Ty ten czas wykręciłeś ... bo w zadnej liscie z wynikami z BTD z przed ostatnich 3 imprez nie widniejesz z takim czasem.
[ Dodano: 2010-05-01, 07:24 ]
nie będę miał dostępu do netu do samego juz BTD,wiec wszelkie pytania prosze kierować pod numer telefonu który podałem powyżej.
Lista startowa jest zaktualizowana o osoby które nie startują.
Do zobaczenia na torze
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
cichecki0511, Lepiej jesli bedziesz mial swoj kask, ewentualnie od kogos pozyczysz, kto aktualnie nie bedzie jechał.
Pasazer (pilot) równiez musi miec kask.
buni, skoro to nie byla proba jechana na BTD, to sie nie liczy
Mowa o czasach wykręcanych na tej imprezie, a nie na jakiejs inne z podobną próbą
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Jestem niestety mega zmęczony więc jutro postaram się wyszczególnić w jakiś sposób podziękowania dla Tych dzięki, którym mogłem wyjechać z toru, a organizatorom o sprawną i miłą imprezę.
Pozdon chłopaki!
Jutro walka z przekaźnikami!
_________________ Części do BMW:
mobile:
507-959-200
Już kolejny raz trzeba pogratulować organizatorom, kolejny pucharek do kolekcji, ale niestety nie obeszło się bez zgrzytów. Z mojego punktu widzenia, niestety pierwsza trasa (pomimo tego, iż była fajna) strasznie czasochłonna, za bardzo kolizyjna przez co jak wszyscy wiemy, przejazdy po niej trwały strasznie długo. Ogólnie jeżeli chodzi o treningi to przez dwie godziny przejechałem może 4 razy gdzie na poprzednich imprezach spokojnie można było przejechać co najmniej dwa razy tyle. Sama różnica kilometrów przejechanych w stosunku do imprez poprzednich mówi sporo. Na zeszłych Track Day'ach przejeżdżałem średnio 50-55 km po torze, wczoraj niestety tylko 35 km. No i ten deszcz, gdy by nie ten deszcz to mogło by być ciekawiej, ale co zrobić na pogodę nie ma wpływu. Do następnego, juz na bank będę innym autem, celuję w 3 klasę. Pozdrawiam.
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Dziękuję wszystkim za wspólną dobrą zabawę. Jak po każdej imprezie, nie mogę nie dodać, że to głównie dzięki waszemu nastawieniu i zdyscyplinowaniu impreza działa jak należy. Po obserwacji związanej z trasą treningową wiem, że trzeba wrócić do pierwotnego systemu, gdzie trening przebiega po trasie bezkolizyjnej (nawet jeśli odbiega ona konfiguracją od przejazdów punktowanych), na której jeździ się z co najmniej dwukrotnie większą częstotliwością. Tak to zrobimy następnym razem na 100%. No i mam nadzieję, że pogoda trochę lepiej się spisze.