powiem tak zrób listwy rynienkowe czarne wsadz dokładke od isa wsadz czarną helle i halogeny i będzie prawie taka sama jak moja i boleja beemka
tylko nie rob festynu i nie wsadzaj jakiś tam neonów czy huk wie czego jeszcze
lepiej ksenon wsadz do czarnej helli
edit ładny pożądek pod maską ale ten gazownik co ci załozył gaz to jakiś gamoń chyba hahahaaaaaaaa
wez zdejmij gume tą co idzie od przepustnicy i przytnij ją delikatnie alb odsac troche puszke filtra powietrza bo tak jak teraz masz tą gume to nie moze być!!!!!!
_________________ Pomoc Drogowa 24h.
665-29-29-01
Ostatnio zmieniony przez Pawel-e30 2005-10-02, 22:17, w całości zmieniany 1 raz
narazie zobaczymy bo jak juz felgi to jakies lepsze bym kupił najchetniej 15 lub 16 azev albo borbet z rantem ale nawet niewiem za ile mógłbym swoje sprzedac i ile bym musiał dołozyc i mysle ze na zime to si enie opłaca zmieniac raczej na lato bym szukał
_________________ Bmw to Bmw jedyne co lepsze to inne BMW
GG 3417461
Pawel-E30 Napisał
edit ładny pożądek pod maską ale ten gazownik co ci załozył gaz to jakiś gamoń chyba hahahaaaaaaaa
wez zdejmij gume tą co idzie od przepustnicy i przytnij ją delikatnie alb odsac troche puszke filtra powietrza bo tak jak teraz masz tą gume to nie moze być!!!!!! [/quote]
A co sie dzieje jesli ona jest tak zamontowana i na co ma wpływ, moze byc to przyczyna duzego spalania bo po miescie przy delikatnym operowaniu gazem pali mi 12-13l a w trasie przy predkosci 80-100km pali mi 9.7l i niewiem czego to moze byc przyczyna bo według mnie to jest troszke przy duzo ale czekam na wasze odpowiedzi
GG 3417461
utnij doslownie ze 2cm tej gumy i zobacz jak bedzie pasowac dotniesz sobie pod wymiar albo tak jak mowie przeniescie blizej przodu puszke z filtrem
scigany a jak myslisz?? po co niekturzy kombinują z dolotami itd zeby poprawić osiągi jak by takie zagięcie poprawiało osiągi to kazdy by zaginał a widziales gdzies pozaginaną tak gume
he he, jak masz tak zagiętą gumę to ogranicza dopływ powietrza, to logiczne. Jak nie chcesz ciąć gumy, to odsuń do przodu ze 2-3 cm puszke z filtrem, na jakiejs blaszce.
A betka ? Niżej, szerzej, ciemniej !
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Witam
Ja u siebie przed puszka od filtra powietrza mam taka rurke która wchodzi w zaslepki lap i ona przeszkadza w przesunieciu całosci do przodu czy jak ja zdejme to nie bedzie przeszkadzało w niczym pozdrawiam
GG 3417461
To skróć tę właśnie rurę. Albo tę od przepływki, którą wolisz. Ja bym skrócił te od dolotu powietrza z lampy. A nóż kiedyś wyrzucisz gazownie, czy zainwestujesz we wtrysk gazu, i wtedy nieruszona guma od przepływki będzie potrzebna, a nowa jest droga stosunkowo. Tak naprawdę bez tej rury przy lampie tez można jezdzić, można też zastąpić ją krótszę rurą, dociętą ładnie ze srebrnej harmonijkowej rury kupionej w sklepie z artykułami sanitarnymi. Jedna z nich ma idealna średnicę. ja tak zrobiłem jest git, choć gazu nie mam, ale oryginalna gdzieś wyemigrowała.
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
taaaa kiera na pierwszy ogień poszperaj na allegro...
co do felg Azev to na dniach zakladam, polerowane 9x16 koszt z oponami ok. 1300zł
no i gleba plus ciemy szyb, kierunki i helle
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
wiec tak gleba bedzie sprezynki czekaja ale niewiem nawet ile musiał bym szykowac na lampy helli i niewiem jak wyciaga sie szybki z tyłu tylniej i tylnich boczny moze gdzies ktos robił i ma to opisane krtok po kroku moze tez fodki wklejał bosi esie zeby nie uszkodzic zadnej listy bo uszkodzic to nie problem ale naprawic moze byc gorzej wiec czekam na odpowiedzi pozdrawiam
GG 3417461