Fajnie fajnie - felgi BROCK B1 8,5x17 pierwsza klasa o takich marze tyle , że jeszcze 10J na tył , tylko niech te fele bardziej wystają szczególnie jeżeli chodzi o tył - na moje oko to opony są 205/40 a lepiej jakby było 215/40 , ale tak to wszystko na miejscu - tak jak jakbym to sobie wymarzył ! Inny by powiedział ( a nie raz na zlotach gadałem z takimi batonami na temat mojego auta) : "... a co on ma takiego felgi tylko i ciemne lampy ..." - tylko , że te fele i lampy to prawie połowa sukcesu ......
P.S. Jak dla mnie to chyba jedna z najlepszych E30 w stolicy .
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
jest super, a fele no wiadomo Brocki są cool 8) na allegro są na sprzedaż podobne tylko że 16' do tego lampy gleba no i ten kolor Czarny metalik... hehehe 8) 8)
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
beta-respekt [Usunięty]
Wysłany: 2005-04-27, 15:58
Dziękowa Jacek za docenienie mojej laluni.
Ale naj leprze jest pod machą (zdjęcia niedługo)być może 1 maja będe na Bemowie startował.
O silniku to ja nic nie wiem ! Kiedys to tam chyba było 2,0 litry a teraz to nie wiem .... skąd to miałem wiedzieć ! Pawle w żadnym wypadku nie chce tu nic wydziwiac bo naprawde te auto to GRACJA ! Nie chce mnie sie wymieniac co ja bym jeszcze zmienił i doszedł do 100 % satysfakcji gwarantowanej - oczywiście silnik to jakies 30 % to już mamy prawie 80 a reszta to np : M-technic II , wnętrze ITD ITD .
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa że jak ?? 3,7 litra, wow Respect for you!!! a coś bliżej jakieś osiągi, chociaż mniej więcej........
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
beta-respekt [Usunięty]
Wysłany: 2005-04-27, 17:14
jest to rozwiercone 3,5 przez schnitzera do 3,7 nominalnie jest 272km ja w niej planowałem głowice i blok dodatkowo i zamieniłem koło zamachowe od 2,5 więdz coś się zmieniło na pewno ale nie wiem na ile.Odcine łapie w SEKUNDE!!!!!! Jak motor.Osiągów nie znam dokładnych kiedyś jak mieżylem z kolegą to wyszło nie całe 7 ale nie było przyczepności na 1 i 2-jce.200 łapie w chwile. 325 e36 bez wanosa do 120 dostaje jakieś 5 dłogości samochodu na oko.Na motorach bardzo sie dziwią.
Drack to ten koles o którym ci opowiadałem ( 316 na tylnej klapie i 16tki w stylu BBSów )... pod maską kiedys 1,6, a teraz m20 ... blok superEty, wał turbodizla, głowica od 2,5, dorabiane lżejsze zawory inny program, inne koło zamachowe, przepływka od M30 e30 i inne o których nie wiem.
Pewnego wieczoru w 2 osoby 6,35s do 96km/h.
Do zobaczenia na majówce ... na ten weekend wyjeżdżam
P.S. Co do 1wszej fotki ... Trzeba było stanąć również koło mnie Teraz moja niunia czyściusieńka, to byłaby fajna kompania
Pozdrawiam