Golas ale z klimÄ…
Grubsze zmiany już wykonane, teraz trzeba wypolerowac felunek i doprowadzic auto do idealnego stanu. To ma byc tani dupowóz, a że nie chcę szamba w beemce dlatego wybór padł na klekota
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
�ukasz
po zdjęciach to widać że ładna, miejmy nadzieje, że nie skończy jak ostatnie e23, bo bardzo liczyłem na tamten projekt. Wg mnie do M Contuorów bardziej pasowałby Schadowline. Hehe, pewnie pod tymi futerkami na fotelach tapicera zachowała sie w ori stanie
Pierwsze wyniki spalania:
7,1 litra na 100km
Dzisiaj klima przeszła chyba swój pierwszy serwis i dryni pięknie
Szukam jeszcze opon i niedługo wjadą kółeczka, ale nie te które wcześniej pokazywałem
�ukasz
możesz napisać coś więcej odnośnie serwisu klimy? Sprawdzałeś szczelność? Nabijałeś R12 czy może układ przerobiony na R134a? Ciekawi mnie jak z dostąpnością np przewodów czy skraplacza gdy te bedą już ze starości rozszczelnione
możesz napisać coś więcej odnośnie serwisu klimy? Sprawdzałeś szczelność? Nabijałeś R12 czy może układ przerobiony na R134a? Ciekawi mnie jak z dostąpnością np przewodów czy skraplacza gdy te bedą już ze starości rozszczelnione
Układ okazał się szczelny.
Robiłem to w Szczecinku, jest podobno czynnik zamienny za R12, w tej chwili nie pamiętam jego typu, ale mam zapisany także jesli będziesz zainteresowany to zerknę.
pozdro
Sosen
�ukasz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach