BEEMKA - KLUB Strona G³ówna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Gliny...
Autor Wiadomo¶æ
Zbychu 

Do³±czy³: 29 Sie 2004
Sk±d: BiaÅ‚ystok
Wys³any: 2004-12-14, 21:20   Gliny...

Co wy tam za wrednych ch..ów macie w tej warszawie.
Sprawa wygląda następująco. Koleś przycholował z gebelsowa E36, cieszył się jak dziecko jak ją zarejestrował i opłacił.
W zeszłym tygodniu pojechał do rodziny do Wawy. Jechał z kumplem i gdzieś na skrzyżowaniu przypadkiem zajechał komuś drogę. W sumie nikomu nic się nie stało, oba auta były całe. Były... Bo gość od razu wyskoczył z auta i.... z buta w drzwi. Był to 2-metrowy osiłek w czarnej skórze. Kumpel sie wystraszył... jedynka i w piz.... Zaczął spieprzać. Co się okazało ten typ to był tajniak, gliniarze zrobili na niego obławę i go dorwali. Wyrwali go zza kólka, grozili bronią, pomęczyli na komendzie, wlepili 500 mandatu i puscili do domu.
I za co? Za to że się wystraszył kolesia co wyglądał jak z mafii. Każdy by pomyślał ze auto chcą mu zwinać.
Nawet gość sie nie poczuł do wziecia winy na siebie za wgniecienie drzwi.
Żeby jeszcze coś się jemu stało...
Toż to rozbój w biały dzień, gliny ponad prawem??
Ten tajniak mógł to inaczej załatwić, podejść machnąć blachą i byłby spokój... Qrwa...

korzuch 

Pomóg³: 2 razy
Do³±czy³: 29 Mar 2004
Sk±d: z stÄ…d
Wys³any: 2004-12-14, 21:40   

yo!
:shock: no comennts :shock:
pozdro

kazik 

Pomóg³: 1 raz
Do³±czy³: 25 Wrz 2004
Sk±d: WieluÅ„
Wys³any: 2004-12-14, 21:55   

HWDP

Anonymous
Go¶æ
Wys³any: 2004-12-14, 22:04   

1) CHWDP
2) Niech kolega się cieszy że go nie ostrzelali jak w Poznaniu.
3) Ja bym go rozjechał i powiedział że próba rozboju była.Tylko świadków potrzeba.

Miki 

Do³±czy³: 11 Kwi 2004
Sk±d: z kreskówki ;)
Wys³any: 2004-12-14, 22:07   

wlasnie ja tez w kochanej stolicy dostalem swoj pierwszy i jak narazie jedyny (odpukac) mandat :evil: :evil: :evil:

e-30
[Usuniêty]

Wys³any: 2004-12-14, 22:24   

kiedyś tajniak zrobil podobna jazde mojej mamie..tyle ze uderzył w maske (poloneza) i urwał lusterko

P.s zajechala mu droge...Szkoda ze mnie przy tym nie było...
mandat przyjela bo wiadomo kobieta spanikowana..

Marcin 
Nurburgring Fan

Do³±czy³: 10 Sie 2004
Sk±d: Katowice
Wys³any: 2004-12-14, 23:09   

We lbach sie sq@#$%% poprzewracalo. Moze by tak sie za przestepcow wzieli. Ale tak jak wspominalem, jak moga oberwac to ich nie ma ale na kobiete naskoczyc to co innego..................Pierwszy raz w zyciu podpisuje sie pod CHWDP!!!!!!!!!!!

BADYL 

Pomóg³: 5 razy
Do³±czy³: 20 Mar 2004
Sk±d: *****
Wys³any: 2004-12-15, 06:37   

Niestety tu w stolicy to sam czysty sajgon - to sie nazywa brak dowartosciowania bo ich nie stac na takie bryki i zal im dupe sciska a po drugie ten słynny mit "czarna bawara".

PepiS 

Do³±czy³: 21 Mar 2004
Sk±d: Ksiestwo Warszawskie
Wys³any: 2004-12-15, 13:06   

Tak wlasnie robia wieśki na wystepach w stolycy 8) HWDP :!: :!: :!:

Å�ukasz 
Samotny Nawigator

Pomóg³: 22 razy
Do³±czy³: 26 Sie 2004
Sk±d: W-wa
Wys³any: 2004-12-15, 23:52   

Niestety większośc psów, to sfrustrowane złamasy....A jak byłem mały chciałem być gliną...O żesz ty w mordę.... :twisted:

center 

Pomóg³: 17 razy
Do³±czy³: 31 Lip 2004
Wys³any: 2004-12-16, 00:15   

ale z tego co widze to tylko stolica tak szaleje, w reszcie miast jest looz...
takze jak bede mial jechac do warszawy to zostawie autko kilka km przed...:)

mgr inż. Jędrek ;)

Max 

Do³±czy³: 02 Cze 2004
Sk±d: MiÅ„sk Mazowiecki
Wys³any: 2004-12-16, 14:39   

jarekson napisa³/a:
[...]
3) Ja bym go rozjechał i powiedział że próba rozboju była.Tylko świadków potrzeba.

Lepiej nie, bo jak by wyszło, że to tajniak, to choć byś nie wiem co mówił i jakich świadków miał, to w Polsce byś przegrał.

P.S.
Do sądu za takie zachowanie i pożadna kara np. grzywny dla takiego tajniaka.

Maciek e36 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Do³±czy³: 14 Wrz 2004
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2004-12-16, 23:05   

:evil: Dobry pies to martwy pies HWDP :evil:

duchPW
[Usuniêty]

Wys³any: 2004-12-16, 23:26   

Coś się 'chmurzy' w tym topicu - prognozuję rychłe zamknięcie.... jak tak sie dalej potoczy.

Panowie (i Panie też) wśród policjantów, jak w każdym środowisku (patrz beemiarze i topic 'jak zeszpecić...' ) są ludzie i taborety - nie ma się co zastanawiać.... po prostu kolo trafił na syfiarza

mnie jeden BORowiec kiedyś wywalił z pociągu złamawszy wcześniej nochala za to, że chciałem mu podziękować, że wyciągnął moją rękę z drzwi (byłem nieco nietrzeźwy :wink: ) ale koleżanka która nie była, była bardzo zaskoczona całą akcją - ja mogę nie pamiętać, ale ona widziała, że nie zrobiłem nic, co mogło by gościa wkurzyć .... dodam, że był to ostatni pociąg w tym dniu i musiałem (...) przeczekać całą noc w Koninie (albo w Kutnie - nie pamiętam.... taaaaka była zabawa)

nad ranem wracałem w garniturze i białej koszuli całej zalanej krwią (ze złamanego nosa) - dobrze, że miałem jeszcze kurtkę, w której nie mogłem jednak przez cały czas siedzieć w pociągu - mówię Wam musiało to fajnie wyglądać....

... z resztą to o wiele dłuższa historia :twisted:

tym nie mniej jednak nie uważam, że każdy BORowiec to ch*j - ja po prostu nie miałem szczęścia i spotkałem tego, który nim był :evil:

Stąd hasła w stylu HWDP itp. mnie rozwalają - kojarzy mi się to z latami 60-tymi i hasłami w stylu 'syjoności do syjonu' propagującymi generalną nienawiść do...

korzuch 

Do³±czy³: 29 Mar 2004
Sk±d: z stÄ…d
Wys³any: 2004-12-16, 23:36   

yo!
Ks. Jankowski powinien wam(i mi) udzielic kilku lekcji jak życ w społeczeństwie :wink:
pozdro
Ostatnio zmieniony przez korzuch 2004-12-17, 07:22, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Marcin 
Nurburgring Fan

Wys³any: 2004-12-17, 00:54   

korzuch napisa³/a:
yo!
Ks. Jankowski powinien wam udzielic kilku lekcji jak życ w społeczeństwie :wink:
pozdro

Buhahahhahahaha no to nam sie atmosferka rozluznila, hahaha

center 

Wys³any: 2004-12-17, 09:03   

hehehe....
moze ks. Rydzyk powinien nam dac pare rad w stylu 'jak zarobic 1 milion' 8)

mgr inż. Jędrek ;)

Max 

Wys³any: 2004-12-17, 20:50   

...a raczej jak wydać ponad 1 500 000 zł :lol:

center 

Wys³any: 2004-12-18, 00:29   

z wydawaniem to podejrzewam ze nikt nie mialby problemu...
tylko jak zrobic zeby tyle wydac a na koncie wciaz bylo tyle samo...
chyba ze ma sie takie konto ze sie takiej 'drobnej' sumy nie zauwaza... :D
kosciol to najlepsza firma w Polsce 8)

mgr inż. Jędrek ;)

bachus 
automotive designer

Do³±czy³: 27 Wrz 2004
Sk±d: SÅ‚upsk
Wys³any: 2004-12-18, 10:13   

a ja mam pomysł jak zarobic te kase. W polsce praw jest takie ze go nie ma 8) koscciół mozna załozyc juz w klikanascie osób nas jest duzo wiecej. zakładamy organizacje koscielną i juz nie płacimy ceł i akcyz. :) bierzemy kredyt i budujemy se siedzibe. kupujemy po roku 5 nowych E65 z niemiec bez akcyzy i podatku, po kolejnych 3 miechach sprzedajemy z zyskiem... inwestjemy w wino mszalne - przywozimy jakies dobre - restauracje kupią od razu bo jest poowe taniej bez akcyzy ;] Czesc kasy inwestujemy w kampanię życia pomagając ludziom i inwestujemy w siedzibe by sie rozwijała. Ludzie zaczynaja widziec w nas pomoc a przyjaciele tych ludzi przychodzą na msze, przyprowadzają kolejnych przyjaciół. Organizujemy akcje pomocnicze. Ludzie juz nam wierzą.zaczynają dawac datki dla koscioła,i nwestując je w zagraniczne produkty podwajamy sumy. w koncu zaprzestajemy działalnosci humanitarnych. ludzie powoli przestają prychodzic, wierzyc... w koncu nie ma nikogo , koscioł sie rozpada z powodu braku wiernych. Kredyty bankowe zostaja umozone poniewaz społecznosc koscielna nie istnieje a kosciół to spolecznosc. on wział kredyt... jako organizacja. jako ze kosciół dochodów nie ma jako takich 8) obejdzie sie bez spłaty...

TAK W SKRÓCIE :D

od 12 roku zycia wymyslam rózne wałki :) mam jeszcze pomysły z dyskotekami bankami, i wiele.... tylko najpierw mature napisze i studia skoncze :)
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60

# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA

Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Pomóg³: 4 razy
Do³±czy³: 19 Mar 2004
Sk±d: Krakow/Tbg
Wys³any: 2004-12-18, 16:28   

łoł !! !!!!!! jestem w szoku :D
mi bym tam wystarczyl taki maly walek zeby na e36 bylo :D no jak juz sa mega walki to m3 e30 :twisted:

Marcin 
Nurburgring Fan

Wys³any: 2004-12-18, 17:09   

bachus napisa³/a:
bierzemy kredyt i budujemy se siedzibe

Taa, wszystko pieknie tylko pod co wezmiemy ten kredyt. Chcesz pozastawiac nasze Beemki :D :D :D

bachus 
automotive designer

Do³±czy³: 27 Wrz 2004
Sk±d: SÅ‚upsk
Wys³any: 2004-12-18, 21:33   

Swoich maluśkich buni nie oddam :P Kredyty są dostępne bez poręczycieli dla kościołów :) trzeba tylko miec wiernych i to co sie zbuduje bedzie zabezpieczeniem ...
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60

# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA

Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i

center 

Wys³any: 2004-12-18, 22:51   

wy sie nie smiejcie, bo tu nie ma nic do smiania...
jak dorwe aparat to zrobie pare fotek jak sie rozbudowaly Kace jesli chodzi o koscioly, karitasy, wydzialy teologiczne i domy opiekuncze dla ksiezy...
taki hajs i takie budynki ze mozna oszalec...dla potrzeb wydzialu teologicznego zamkneli ulice i zrobili tam deptak, to mowi samo za siebie :lol:

mgr inż. Jędrek ;)

Max 

Wys³any: 2004-12-23, 14:05   

bachus, Ty to masz łeb :wink:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów