Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 04 Wrz 2006 Sk±d: BIAÅ�YSTOK
Wys³any: 2007-12-31, 22:02
Też się zalogowałem. Kilka dni temu na TVN program "uwaga" był poświęcony temu portalowi. Załozyło go kilku studentów chyba IV roku informatyki. Portal dziła ponad rok a założyciele nie spodziewali się że będzie cieszył takim zainteresowaniem.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 22 Mar 2007 Sk±d: Kraków N-H
Wys³any: 2008-01-01, 14:32
Strona jest naprawdę swietna nawet znalazłem kontakt z ludzmi z klasy którzy prozjeżdzali sie po swiecie
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Pomog³a: 1 raz Do³±czy³a: 08 Maj 2005 Sk±d: WPR ;)
Wys³any: 2008-01-01, 14:59
Strona super, mozna odnalesc osoby z ktorymi nie bylo kontaktu przez wiele wiele lat i zobaczyc co u nich slychac
Bardzo fajnie ze cos takiego powstalo
Yakuzatti, pewnie cos spieprzyłes przy rejestracji
jedno jest ciekawe ;jak sie nawet wezmie profil jakiejs obcej osoby ze swojego miasta to zawsze wsród znajomych znajdzie sie kogos kogo my takze znamy
_________________ Jak Ci powiedzÄ… ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Pomóg³: 97 razy Do³±czy³: 14 Maj 2006 Sk±d: Lublin
Wys³any: 2008-01-06, 20:59
Sobek napisa³/a:
To kto robi BEEMKA-KLUB??
§ 87.1. Do prowadzenia spraw Klubu upoważniony jest Zarząd lub osoba przez Zarząd do tego upoważniona.
proste
[ Dodano: 2008-01-06, 21:02 ]
Z tego co wyczytałem koledzy z klubu vw-passata mają zrobione to w ten sposób że utworzyli akademię i klasy w znaczeniach regionów. Może by zrobić to podobnie?
Pomóg³: 6 razy Do³±czy³: 17 Wrz 2005 Sk±d: PZL, Wernhout
Wys³any: 2008-01-06, 21:02
A tam gadasz po to sa zasady zeby je łamac hehe
No to nie bedzie BEEMKA KLUB
Pozdro
[ Dodano: 2008-01-06, 21:03 ]
Cypisek napisa³/a:
Sobek napisa³/a:
To kto robi BEEMKA-KLUB??
§ 87.1. Do prowadzenia spraw Klubu upoważniony jest Zarząd lub osoba przez Zarząd do tego upoważniona.
proste
[ Dodano: 2008-01-06, 21:02 ]
Z tego co wyczytałem koledzy z klubu vw-passata mają zrobione to w ten sposób że utworzyli akademię i klasy w znaczeniach regionów. Może by zrobić to podobnie?
Mozna by tak zrobic czemu nie!! dlamnie to jak dla zenka
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach