E34 sprzedane i pojawiła się E30 to wrzucam kilka fotek na szybko.
E30 320iT totalna seria, jest ABS, wspomaganie, elektryczny szyber.
Planów dużo, na pewno pójdzie w dół jakieś 40mm, będą dobre koła z rancikiem ciemne lampki, szpera ma zagościć i jak się trafi to jakaś skóra w środku bo na razie trza w pokrowcach śmigać.
Poza tym jest trochę roboty z pierdołkami bo brakuje z przodu listwy (będzie z IS-a), wlotów i halogenów i w paru miejscach lakier trzeba poprawić i zająć się zawieszeniem z przodu (łączniki stabilizatora).
Ostatnio zmieniony przez krzysiek e34 2008-01-04, 18:19, w całości zmieniany 1 raz
Daję głowę, że Adi maczał w tym palce, bo jego wymarzony touring ma wyglądać tak samo
Opijemy na najbliższym spocie hie hie
no dokładnie to miała kiedyś być od Adika Adi nie bij :lol:poijemy na srebrnym
No Krzysiek mi auto podkupił To miała być siostrzyczka mojej. Ale spoko wszystko zostaje w rodzinie Teraz to będziemy działać coś z autkami i zobaczymy co ciekawego z tego wyjdzie na sezon
Bardzo zacna. skompletuj skórki w beżu do środka i będzie miodzio.
Kolor jedyny i właściwy
Rekonstruuj, doposażaj, dbaj i dopieszczaj a będzie mega wypasik.
skompletuj skórki w beżu do środka i będzie miodzio.
To fakt, jak dorwiesz takie skóry i to jeszcze w sportsize będzie kozak. Kolorek {biiiiip}. Patrze na ten felunek, i tak sobie myśle, po jakiego groma ja chce inny . Przecież jedna z najlepszych seryjnych felg, robie polere i zostawiam.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
cieszę sie ze wam sie podoba skórki to kurde chyba na 1 miejscu będę szukac,tak szczerze ciesze sie ze udało mi sie taka BEJE wyrwac,a teraz pomału do przodu pozdrawiam
CIachaj sprężyny!
Wygląda kurde zadbanie na maksa. . . . . tylko motorek jakiś taki pod swapa chyba heeeee??:D
Byłeś na uroczysku polatac bokami? Wczoraj jeszcze sie dało jeździć, ale pomału lodowisko sie robi . . . .
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719
A więc prezentujemy nowy felunek Tylko opony Krzyśkowi założyli balonowate ale już nad tym pracuje
A i jest już Black Hella tylko jeszcze metalowe ramki kloszy będą zmienione na czarne jak powinno być.