http://moto.allegro.pl/it...s_skrecane.html
POWINIEN PÓJŚC TEN LINK.POPATRZCIE.MASAKRA MASAKRA FELGA
NIE KOMENTUJE TYLKO MÓWIE FELGA DLA PROFESJONALISTÓW .
BARABUS CO TY NA TO
WIDZIA�EM W NIEMCZECH TAKĄ NIEBIESKĄ I NIE WIEM CZY TO NIE Z NIEJ JEST.NIE WIEM JAK Z TYM ROSTAWEM ALE BY�A TAKA CHOLERNIE SILNA BMKA E 30 ZGLEBIONA TEŻ TAKI KOLOR JAK FELGA.WYGLĄD MASAKRYCZNY JEJ BY�.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ostatnio zmieniony przez GERMAN BOY 2007-09-26, 16:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Pomóg³: 5 razy Do³±czy³: 10 Sie 2006 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2007-09-26, 16:36
OJ TO SORKI.ALE TAKIE FELGI TRZEBA POKAZAĆ W TYM DZIALE NIE TAM.TAM TO SOBIE POPIERDU�KI MOZNA WRZUCAC A NIE TAKIE RARYTASY.
MARIUSZ SZKOCJA-DOBRE DOBRE
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ostatnio zmieniony przez GERMAN BOY 2007-09-26, 16:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
...........Felgi piekne , cena "przystępna" ( bo juz sie kontaktowałem z tym Sprzedajacym ), lecz bez poszerzen do E30 to nie wejdą..................A "kastrować" E30 poszerzeniami - niestety to nie "przystoi"..........a szkoda bo felgi sa super...............
Do Barabusa !! Robert Zrobiłbyś z tych felg (tył) np. 9,5J x 15 ????????????????PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Pomóg³: 14 razy Do³±czy³: 10 Sty 2006 Sk±d: o/PoznaÅ„
Wys³any: 2007-09-28, 10:59
tomcat944 napisa³/a:
hej,
Przemass chyab nie masz racji... ale i tak fega jest gruba...
Przemas racjio nie ma Tej szerokości ranty przypominają bębny ale nimi nie są
Felga gruba, ale za przesadnie dlatego nikt za tą śmieszną kase tego nie chce kupić bo gdzie to sobie założy.... no chyba że wjedzie pakiet RIEGERa
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Wys³any: 2007-09-28, 17:40
Barabus/Jeden gosc w niemcowni jezdził na takich identycznych nawet w tym samym kolorze miał je.Miał ja totalnie na glebie.Miała niezle rozszerzone błotniki ale wyglądała kozacko.Niektórzy komentują negatywnie bo nie widzieli ich na aucie.Z opona i na samochodzie sa giganty i nie przesadzone.
Pomóg³: 14 razy Do³±czy³: 10 Sty 2006 Sk±d: o/PoznaÅ„
Wys³any: 2007-09-28, 17:48
Kamil napisa³/a:
Barabus/Jeden gosc w niemcowni jezdził na takich identycznych nawet w tym samym kolorze miał je.Miał ja totalnie na glebie.Miała niezle rozszerzone błotniki ale wyglądała kozacko.Niektórzy komentują negatywnie bo nie widzieli ich na aucie.Z opona i na samochodzie sa giganty i nie przesadzone.
Jeżeli jest to zrobione z głową to czemu nie
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
jeśli chodzi o wygląd to jestem na tak bo napewno są mega kozaki ale chodzi mi o to jak sie na tym jeździ w zakrętach przecież one sie zssuwają z felunku
Pomóg³: 5 razy Do³±czy³: 08 Wrz 2005 Sk±d: Zielona Góra
Wys³any: 2007-09-28, 23:49
napisałem ze tak mi sie wydaje bo kilka razy cos takiego juz sie pojawiło na allegro, zreszta aukcja nalezy do typa z cs.pl ale jezeli sa ori to looz
Wys³any: 2007-10-04, 07:25
Tak Jacku o to mi chodziło tylko gosc pózniej pomalował pod kolor srodek tych felg tak jak te z aukcji.Z tego co pamietam to miał mocno wzmocniony ten silniczek jak na e30.
Jacku nie ma problemu.Zawsze jak bedziesz miał z czyms kłopoty to pomoge a na pewno jak jestes w moim miescie.A ja własnie za 10 min lece do Poznania do ASO forda na prezentacje najnowszych aut.Z roboty taki zaszczyt mnie spotkał i nie moge się wymigać już W Bemo Motors jest jakas duża impreza.Pewnie wiesz Jacku gdzie bo to duży serwis.Pozdro
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach