Instalacja gazowa: montaz, regulacja, serwis
Pasymska 7 (Bielany)
Dobrze to robia
-------------------------------------------------------------------------------
Wymiana kola zamachwego i rozrusznika koszt 250zl auto jezdzi bez zarzutu i pali od pierwszego. Mozna polecic:
Wojskowa 11 (Zacisze)
Wymiana kol - stanowczo nie po 30km kola zaczely mi sie odkrecac
Mysliborska nr przy rondzie (Tarchomin)
Anonymous Gość
Wysłany: 2004-03-25, 19:59
BRJ Serwis BMW ulica Warszawska 150 LUBLIN
Najgorszy serwis w jakim moje auto bylo spaprali wszystko popsuli jeszcze wiecej niz bylo zaplacilem w sumie 1700 zl za nic stanowczo odradzam nie ma chyba gorszego zakladu specjalizujacego sie w marce bmw
Niepolecam warsztatu w kobyłce co naprawia chłodnice kasują tu konktrtnie . Za pospawanie chłodnicy klimy przy jednej z rurek zaśpiewali 150zł ZŁODZIEJSTWO
Ale za to nabice klimy mają tanio(strym gazem) 220zł
A nowy gaz to 150zł
Są to ceny średnie wzależności od układu klimatyzacji
Kobyłka koło W-wa
ul Nadarzyn 15
Tel.(0-22) 786-23-93
Auto gaz w Siedlcach na Targowej. Tanio jak suckin'kot (1200 za instalke z kompem, mozliwe raty), ALE:
-zalozenie trwalo od 12 do 19,
-nieprzemyslane umiejscowienie parownika
-polamana ramka od przelacznikow (mijania, przeciwmgielne itp) nastepnie minimalne poczuwanie sie zakladu do powstalej szkody(dzieki Yosh )
Reszta bez zarzutu.
Warsztacik ul. Moniuszki (numeru nie pamietam) Ząbki k. Warszawy
Sa niezli jak placisz gruby becel inaczej olewaja sprawe, robia dlugo i nie do konca dokladnie. Takie jest moje wrazenie po malowaniu u nich owiewek do motocykla (czekalem bardzo dlugo), robieniu zaprawek w e30 (po kilku dniach wyszla rdza) i wymianie lozyska w przednim kole (rowniez e30).
Mam jeszcze jeden namiar w Wawrze na niezlego elektryka (+ za pomyslowosc) ale mechanik z niego mizerny no i dlugie terminy. jak znjade namiar to go podrzuce.
_________________ life's battles don't always goes to the stronger of faster man, but soon or late the man who wins is the man who thinks he can
Ostatnio zmieniony przez PepiS 2004-07-14, 11:23, w całości zmieniany 1 raz
skała323 [Usunięty]
Wysłany: 2004-04-12, 19:17
Serwis BMW w Łomiankach jadąc trasą po lewej stronie naprawiają tam tez motocykle,pojechałem tam naprawic swoje bmw na wejsciu po opowiedzeniu mechanikowi swojej przypadłosci pan grzebiący w starym E30 powiedziałze mi nic nieporadzi bo tu starych bmw nienaprawiają po czym polazłem do kierownika który przyjoł mnie trzymając nogi na stole i nawet sie namnie niespojrzał jemu tez opowiedziałemn swoją historie to stwierdził uwaga cytuje:wie pan co w :cenzura: mam pana bmw takich jak pan to mamy tu na pęczki.jak panu pasuje to za 500zł moge panu stwierdzic co ma pan zepsute wiec zegnając go powiedziałem mu co o nim mysle i wyszedłem delikatnie trzaskając drzwiami.serdecznie niepolecam ------------------------------------------------------------------------------------ kolejny serwis godny zegy go omijac szerokim łukiem to warsztat tłumikarsko-wulkanizacyjny na ulicy nowoursynowskiej na łuku,bedąc tam pare razy zawsze pan mnie olewałi twierdził wychodząc domnie z łaską z domu ze nic sie nieda zrobic bo juz pozno ale umnie trzeba cały wydech wymienic a mam zawsze ok tylko na drobne naprawy tam wpadałem,bedąc ostatnio u niego byłem pewien ze pusciła mi sruba pod spodem,wjechałem na kanał pan mi niedał wejsc i powiedział ze wszystko jest ok,po czym wrociłem do domu i podniosłem samochód na lewarkach a wydechy były bez srób,czyli ewidentnie załądował mnie w bambuko bo niechciało mu sie robic tak wiec to mega partacz niepolecam
Wysłany: 2004-04-19, 18:27
Ja zaopatruje sie juz od roku w jednym sklepie jak sie dobze pogada nawet znizke daja
Polczynska77
tel:665-85-22
tel:665-80-06
tel:666-25-06
Wiekszosc czesci maja taniej niz w Intercarsie
yoshi Gość
Wysłany: 2004-04-19, 22:59
moj koleszka z osiedla i ze szkoly
pracuje w Inter Carsie w Czosnowie, wiec jak byscie chcieli jakies czesci to konaktujcie sie z nim (aha odbior czesci na Tarchominie)
Łukasz Pałyga 600-030-020
mowicie ze dzwonicie od Łukasza z Beemka-klub to zawsze bedzie jakis rabacik
yoshi Gość
Wysłany: 2004-04-27, 21:54
blacharka, lakier full wypas
robi naprawde dobrze niedlugo będą foty mojej buffemy
Pan Bogdan tel.: 691-391-254
jak by co to powiedzcie, ze dzownicie z beemka-klub a kontakt macie od Łukasza
koszt ok. 300zl (z towarem) za element
człowiek jest z Sulejowka i tam ma lakiernie
Wysłany: 2004-04-28, 21:30
ja wszystkie naprawy mego autka robie u jednego faceta. poprzedni wlasciciel tez do niego jezdzil i jezdzi dalej ...
ja ustawialem zawory -50zl
wymiana koncowek+lacznikow stabilizatora+filtra powietrza+wymiana oleju 100zl
co do cen to mozna sie dogadac. aha co najwazniejsze jest to najlepszy fachowiec od automatow o jakim slyszalem:)
Wasilkow (okolice Bialegostoku) ul.Jurowiecka103
tel. 085 718054056
0506 840 252
Grzów Wielkopolski JETRONICS S.C ul. Krótka 22 tel.95/7238435
Kasują inspekcje , montują gaz , u mnie znaleźli problem z abs-em zawory wyregulowali,sonde lamda nową wstawili(fakt to nie jest trune), jest mechanik który robił już dużo przy beemkach,obsług ok.umawiaja sie na terminy,pracy mają bardzo dużo.Polecam.
Wysłany: 2004-07-08, 13:16
Chlodnice - za LUKAS:
"CHŁODNICE SAMOCHODOWE"
02-390 Warszawa
ul. Grójecka 206
tel. (022) 846 57 77, 497 80 88
tel. kom. 602 227 860
Czynne:
pn.-pt. 8:30-17:00
sobota 8:30-13:00
PS.
Oni również naprawiają chłodnice
Anonymous Gość
Wysłany: 2004-07-14, 11:13
ALBNA GAZ NA EWANGELICKIEJ W LUBLINIE CHŁOPAKI WIEDZĄ CO ROBIĄ JEST WSZYSTKO OKI~!!!! POLECAM. JA ROBILEM U NICH JUZ 2 SAMOCHODY I NIEMOGE ZLEGO SLOWA POWIEDZIEĆ!!!1
Anonymous Gość
Wysłany: 2004-07-21, 14:42
Ewangelicka 6 tel (0-81) 532-61-61 ja do 525 dałem 1300 zł z butlą w kole
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2004-07-21, 19:52
Elektromechanik w Jabłonnej koło Otwocka (w zasadzie to część Otwocka)
Nazwisko: Niemczyk
Imię: zapomniałem (zawsze prosiłem pana Niemczyka):)
telefon: (22) 788-46-46
Facet nie bawi sie w uprzejmości (nie poczęstuje Cię kawą etc. ), ale to prawdziwy fachowiec i nie naciąga - myślałem, że za naprawę ABSu zapłacę kupę kasy - wziął 175 zł - głównie za użycie programu diagnostycznego + przegląd wiązek i wymiana żarówek z bezpiecznikami (ciągle padały mi postojowe).
Wcześniej wymieniłem u niego alternator do golfa 2.
- niestety nie można liczyć na zniżki, a i pytania "ile to będzie kosztowało" chyba go wkur***ją.
Mimo to polecam z dwóch przyczyn: fachowiec i nie-naciągacz.
pzdr
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Anonymous Gość
Wysłany: 2004-08-17, 15:49 Nabijanie gazu
Czesc.
Zakladalem ostatnio gazior u siebie i pogadalem chwile z kolesiem z warsztatu. Opowiedzial mi po krotce, jak kolesie z malych stacji gazowych laduja klientow.
Pierwsza rzecz jaka moze sugerowac taka stacje, to zajebiscie dlugi waz. Druga, to usluga nabijania butli...
Suma tych dwoch zmiennych, moze powodowac, ze podjezdzajac na stacje zaplacisz o 6-7 litrow gazu wiecej.
Kolesie po zatankowaniu wozu, podpinaja przez przejsciowke (co jest nielegalne) do butli turystycznej waz z dystrybutora. Zapinajac sam pistolet, nie wlaczajac pompy, spuszczaja z weza, w zaleznosci od dlugosci, nawet do 6-7 litrow. Podjezdzasz na stacje, kolo wpina ci kabel i pierwsze 6-7 litrow, ktore juz ida na twoj rachunek, zasila najpierw weza... I nagle okazuje sie, ze do baniaka 50 l wchodzi 55 litrow gazu, gdzie mozna tankowac 80% )
Zycze "czystych" stacji i duzej spostrzegawczosci.
Pozdrawiam
Zakupy robilem! Polecil bym nawet w 100% gdyby nie falt ze zle wpisali nazwe miasta (Lubin a Lublin to niewielka roznica literowa ale odleglosc ju znaczna) I na przesylke czekalem zamiast obiecanych bodajze 48godz, 12 dni
_________________ Zabejcowac wszystkich!
"autosugestia ktora wyjatkowo silnie wplywa na zwiekszenie osiagow"! Truu!
Instalacje lpg Lubin i okolice. Tylko miejscowosc Obora Pan Polniak, Małomic wystrzegajcie sie jak najbardziej (w mojej okolicy zdobyl on sobie nazwe zakladu doswiadczalnego) o calej reszcie gaziazy w Lubinie tez duzo dobrego powiedziec nie moge. A i uwaga na elektro mechaniora na Rzezniczej, Moze i robic umie ale z cudzym czasem i pieniedzmi to sie napewno nie liczy
_________________ Zabejcowac wszystkich!
"autosugestia ktora wyjatkowo silnie wplywa na zwiekszenie osiagow"! Truu!
TŁUMIKI, klocki, sprawy silnikowe, mechaniczne i takie tam.
dziś wymieniłem tłumik u gościa co ma firmę JUGAZ na ul. Komorskiej 55A (koło pl. Szembeka - W-wa Grochów) - polecam - gość nie zdziera
-za tłumik aluminowany z montażem zapłaciłem 250 PLNów (w Norauto za sam tłumik chcieli ok. 350 zł + 70 zł montaż)
wcześniej gość umówił się ze mną na robienie tłumika (przepalił mi się), ale przywiózł niepasujący - spawanie miałem za free - z przeprosinami - tak mi pospawał, żeby nawet przy powtórnym przepaleniu tłumik nie odpadł
pojeździłem, tłumik tak zardzewiał, że trzeba go było juz wymienić - skończył się, ale nie odpadł (hihi) i umówiłem się na robotę - i spoko jest
- zawsze stawiam na uczciwość i fachowość więc polecam wszystkim z warszawki - ja się nie zawiodłem - tel 870-38-26
Oferta może nie za bogata, ale ceny normalne.
Dość dobra propozycja zwłaszcza dla osób, które nie mają jak podjechać po części - sprzedaż wysyłkowa.
Anonymous Gość
Wysłany: 2004-09-10, 15:12
ja odradzam wszystkim serwis na bokserskiej robia tam bmw i nissana
ale oni nawet nie maja pojecia o bawarskiej technice tylko o skosnookich
nysach . wystrzelil mi gaz i pojechalem bo znajomy mi ich polecil a on ma nissana caly dzien latali do okola i drapali sie po tepych łbach i na koniec dnia wpadli na pomysl ze to gaz wystrzelil ! wiec pytam jaka jest pzryczyna ze brak serwa i silnik plywa na obrotach ? wiec pojeb... fachowiec od azjatow stwierdzil ze to wina ins gazowej ! wiec sie wqu... i pojechalem do domku sasiad wpadl do garazu z browarkiem i po trzecim znalezlismy przyczyne wyrwalo zawor wolnych obrotow i dostawal lewego powietrza ! trwalo to 30 min ! a te fachowce mieli caly dzien i nic nie znalezli .
Anonymous Gość
Wysłany: 2004-09-10, 15:16
a jezeli chodzi o warsztat w łomiankach na dolnej to chlopaki robia dobrze i tanio a co do ich podejscia to maja luzacki styl bycia i wyczuwalne jest zbywanie klijentow z furkami ponizej 90 roku