Fajna Jesteś z Zabrza lub okolic? Jeśli tak to pytanko mam jak Ci się jeździ na takim profilu opony po naszych drogach Napisz coś więcej o samochodzie i jakieś forki wnętrza.
Pozdrawiam!
Rozumiem ze Jackowi w wyrazie koza zabrakło k na koncu . A tak całkiem serio to zawieszenie jest na gwinicie K&W i można je regulować . Ja nie mam zamiaru obniżać bo nie chce przycierać każdego progu zwalniającego i nie kocham jak mi miska szura po asfalcie . Felg też nie bede zmieniał bo akurat takie najbardziej mi odpowiadają . Rozumiem też że nie każdemu musi się podobać .
Pozdrawiam.
kurde albo mam pecha, albo jestem slepy albo ty sie ukrywasz ale jeszcze ani razu cie nie widzialem w miescie... moze pojawisz sie na zlocie manii w chorzowie?
Kiloff twoja sprawa jak ci sie takie felgi podobają to kupuj . Ja do czarnej Coupe takiego wzoru bym nie chciał . Nie zastanawiał bym sie i szukał bym odrazu takich :
Dla mnie dużo fajniejszy efekt z czarnym lakierem .
jest tylko jeden problem - te twoje to sa jedyne 18" ktore mozna znalezc uzywane w cenie do 2500 .. zreszta takich jak pokazujesz nie widzialem nigdzie do sprzedania jeszcze .. choc nie powiem siadly by ladnie ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Bardzo ładna sztuka!
Kiloff nie zgodze się z toba apropo felg... Znajomy kupił do E36 szprychy 18 cali za 2000 tyś z oponami Nawet zbyt dużo się za nimi nie najeżdził - kocham WLKP
yo!
Mi sie tez podoba a co m pakietu to niech ktos popatrzy w gazety z tego roku BMW SCENE i pokaze mi m pakiet bo jakos go nie widze
pozdro
PS przyklady z bmw scene
yo!
Mi sie tez podoba a co m pakietu to niech ktos popatrzy w gazety z tego roku BMW SCENE i pokaze mi m pakiet bo jakos go nie widze
pozdro
PS przyklady z bmw scene
Obrazek Obrazek Obrazek
Co za obora - jak mozna cos takiego zrobic e36 (mowie o tych twoich fotkach BMW SCENE). A co do m pakietu to chyba ta pomaranczowa ma m technicowe progi
P.S. Nie rozumiem tych monster tuningow i przerobek na E46, na KRK Tuning Show to samo - wszystkie bety procz mojej zrobione na "potwory"
U mnie zostaje wszystko tak jak jest .
Na ulicach można spotkać całą mase aut które wyglądają szybciej niż jeżdżą .
Co do przerabiania aut w stylu old to new to pomyłka .
U mnie zostaje wszystko tak jak jest .
Na ulicach można spotkać całą mase aut które wyglądają szybciej niż jeżdżą .
Co do przerabiania aut w stylu old to new to pomyłka .
I tak trzymac !
Niech sie ktorys "potwor" taki do Ciebie dostawi na swiatlach to mu udowodnisz ze kase trzeba bylo wydac nie na doklepki i dokladki z allegro tylko na mocniejszy silnik
Ja mam takie podejście do tematu ze lepiej iść w modyfikacje mechaniczne np. dobry układ wydechowy z kawsówki niż te wszystkie plastiki . Nie twierdze że ///M-pakiet mi się nie podoba
jak juz jest to ok .
Hmm no wlasnie było m50 z vanosem czy nie?? Czy to juz m52?
A co do autka bardzo ładne jedynie pomaluj progi i doly zderzaków pod kolor i nic nie zmieniaj sliczna jest ma swój cichociemny charakterek 8) Super autko
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem