| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E30] walek ->> 318is
walek - 2005-10-27, 23:16 Temat postu: [E30] walek ->> 318is witam a oto moja Beemka E30 318is to mój pierwszy samochód własny.
beda w nim zmiany ale wszystko powoli narazie prezentuje sie TAK:
i jeszcze jedno z tyłu
a teraz z przodu
niebawem beda zmiany bo sa juz w trakcie wiec zapodam jeszcze inne foty
Menel - 2005-10-27, 23:22
zapodaj srodek i jakie plany? nie spieprz oryginalu.juz spoko wyglada wiec moim zdaniem tylko ingerencja w silnik.
pzdr
walek - 2005-10-27, 23:26
w srodku załozone tylko : alu ramki na zegary mieszek i gałka zmiany biegów w koloze nadwozia i narazie nic poztym.
PLANY: ospojlerowanie RIEGER ( juz u lakiernika ) i zmiana felg na BORBET z duzym rantem ( to tez w trakcie ) chce jeszcze załozyc białe zegary a co później sa jeszcze plany co do koloru ale na białych zegarach przestane narazie zobaczym po zimie co dalej. Narazie tylko wizual robie bo co do silnika dopiero sie orietuje ale to sa plany odległe.
KORDI - 2005-10-27, 23:27
jak jeszce jakieś zmiany to raczej delikatne....z wygląd styknie tyle co jest ,bo jest suuuper...
najwyżej niżej ją....
walek - 2005-10-27, 23:29
włąsnie teraz mam problem z przodem bo juz dwa razy miske olejowa zmieniałem wiec na zawiasie z przodu to zero ale tył to by sie przydał:)
KORDI - 2005-10-27, 23:33
przód spoko ale tył właśnie pasiłoby troche niżej...
zapodaj fotki środka i silniczka....
hmmmm...Borbetki....z rancikiem....dobry wybór
Widze że Ziom z Ciebie.....lansik będzie...
Menel - 2005-10-27, 23:46
no nie jak zalozysz riegera to juz nic nie napisze na twoje watki,i sadze ze nie tylko ja.czlowieku,wyluzuj.masz juz dobre autko wiec go nie zeszpec.zapomnij tez o bialych zegarach.
pod miske zakladaj szybko oslone.znajdziesz projekt na tym forum i to idealna od isa. potem jeszcze gleba tak o -20mm i koniec na zewnatrz.pomysl o osiagach...
jak chcesz dokladac spoilery to raczej zmien auto na lanosa ,nubire,kadeta,calibre itd
SmasherE30 - 2005-10-27, 23:48
zedrzyj ten napis z tylnej klapy i nakleikę z przedniej szyby i nic nie dotykaj a broń boże nie wkłądaj do wnętrza czerwonych akcentów! ... błagam ... bez wsi
walek - 2005-10-28, 00:08
szczeze to sam jestem ciekaw jak bedzie wygladac na tych spojlerach widziałem taka czerwona z tymi samymi była zajebista poprostu, wiec sam zakupiłem takie boje sie przodu tylko bo widzałem tu juz taki spojler i nie bardzo mi sie pasił. co do anklejki z przodu to niema takiej mozliwośći jestem w klubie DEVIL'S wiec bede starał sie go godnie reprezentowac co do gadzetów w koloze czerwonym hmm tu masz chyba racje i dlatego skonczyłem na mieszku i głace no chyba ze skóra bedzie montowana to oczywicscie czerono-czarna ale takich planów niemam narazie.
dzieki za opinie piszce wszystkie biore pod uwage przy dalszych modyfikacjach.
co do silnika to chetnie wysłucham rad na temat ISa bo jestem ciekaw co mozna poprawic w jaki sposób, ale konkrety bo sam na tym sie nieznam,
osłone miski tez juz tu szukałem i znalazłem temat superr ale czasu an wykonanie brakuje niestety.
Menel - 2005-10-28, 00:13
po 1.jaki napis na tylnej klapie jest do zdjecia?
po 2. nie lepiej miec caly czarny srodek bez zadnych innych wstawek?
po 3. oslona zajmie ci gora godz. roboty a mozesz ciac przez miasto z nia tyle ile wlezie.
po 4 .temat o ise tez jest na forum,wiec poszukaj.
walek - 2005-10-28, 00:20
1 co do tej nalepki z tyłu to juz rok sie przymiezam i miechce mia sie jej drapac ale po twojej uwadze napewno zniknie szybko
2 tak ostatnio sie zastanawiałem ze ni w piz ni w oko mi ten lewarek no ale jak go juz załozyłem to niech bedzie poczekam jak sie zniszczy i wtedy pomysle
3 zastanawiam sie nad jednym ona jes przykreacana z tego co widziałem w tym opisie do czegos tam nieznam sie a co bedzie jak zaryje osłona czy nie wyrwie i nie narobi wiekszych szkud niz urwanie czy pekniecie miski ( chociaz trudno ja dostać i niejest taka tania )
Piotrek - 2005-10-28, 00:30
Czesc
Bardzo fajnie wspólgra czarny grill i czarna hella z czerwonym kolorem
autko ładnie sie prezentuje ale jak dla mnie ta naklejka na szybie az razi,błagam Cię odklej ją albo zmień szybę, to samo z drzwi i klapy i jeszcze jedno mnie osobiscie nie leżą E30 w kolorze red ale to tylko moje zdanie poza tym jeszcze jakaś ładna końcówka by się przydała i te zagłówki tez zostawiłbym bez ubranka.
A poza tym to witamy
walek - 2005-10-28, 00:37
co do przedniej szyby to tak jak wczesniej niema takiej mozliwości własnie wymieniam szybe bo mi pekłą ale naklejka jest juz nowa naklejona z klapy z tyłu z niknie napewno (wujek sam ) a ubranka hehe brudza sie troche i to mnie wkurzac zaczyna
ps. aha piotrek zdradze ci pewna tajemnice ale to w późniejszym terminie ciekawy jestem co an to powiecie
Piotrek - 2005-10-28, 00:40
| walek napisa/a: | ps. aha piotrek zdradze ci pewna tajemnice ale to w późniejszym terminie ciekawy jestem co an to powiecie |
mam nadzieje ze nie szykujesz sie na moje Borbety
walek - 2005-10-28, 00:43
hehe no włąsnie propo felg zastanawiam sie czy beda mi pasowac takie fele 16 cali z oponami 205/40/16 z rantem 9 cali ET15 masz u siebie załozone jakies dystanse? bo mam te co teraz i musiałem z przodu załozyc dystanse 10mm zeby mi opona nie ocierała o amortyzator.
orietujesz sie mozee?
Piotrek - 2005-10-28, 00:45
ja mam Borbet A 9x16 215x40x16+ dystanse 5mm
Marcin - 2005-10-28, 01:42
Jak dla mie jestes na najlepszej drodze do maksymalnego zwiesniaczenia tego auta
E30 318iS to bardzo fajny samochod i powienien byc zachowany w mozliwie oryginalnym stanie. Ta naklejka z przodu bo mega detka, tak samo jak zaklejone swiatala przednie a dotykanie genialnego wnetrza E30 318iS to wrecz zamach stanu. O riegerach nie bede wpsominal bo juz mi sie kreww scina
Niestety Walek widac od razu, ze jestes jeszcze bardzo mlody i nie rozumiesz pewnych rzeczy. Jezeli bedziesz mial ten samochod dluzej to przyjdzie taki czas kiedy bedziesz na ebay.de szukal oryginalnych ladnych 15" BBS i dokladki IS i nie bedziesz mogl pojac co cie tknelo aby tak zniszczyc samochod Riegerami i jakims czerownym mieszkiem??
PZDR
Melis - 2005-10-28, 07:30
Zgadzam się z chłopakami!
Nie zakładaj tych wiejsko-dożynkowych Riegerów!
A jeśli chcesz już jeździć z naklejką klubową to zróbcie czarny pas i z boku po skosie walnijcie małymi literami nazwę klubu... i napewno taka lepiej będzie się prezentować.
Jesli ja bym miał sobie przerabiać to:
Z zewnątrz:
-osłona pod miskę,
-lekko zabarwił bym tylne kierunki na czerwono,
-black hella i przyciemnione przednie kierunki,
-dokładka is-a na przód,
-gleba,
-fele Borbety lub BBS,
-końcowy tłumik z końcówką ,
Środek:
-dobre car audio,
-alu ramki wokół zegarów (które już są),
-pomalował bym wskazówki zegarów na czerwono,
-dobra sportowa kiera,
Silnik:
-modyfikacja układu wydechowego,
-jakieś polerki itp
(na temat silnika niech się wypowiedzą inni bo ja na is-a to się nie orientuje )
Ps.
Ale zanim zaczął bym cokolwiek robić doprowadził bym auto do bdb stanu technicznego... chyba, że już takie jest to zycze sukcesow bo zdrowy plan działania już masz 8)
POZDRO
walek - 2005-10-28, 08:51
widze ze spojlery Riegera nikomu na tym forum nie przypadna do gustu moze i komys bedzie sie krew gotowac ale czy tak czy tak załoze te spojlerki opcja bez nich jest tylko jedna ze włascicielowi tego auta czyli mnie sie one niespodobaja to wtedy wyladuja na smietniku ,naklejka z przodu zostaje a co do lam przednich to sa juz takie jak na wyzszych zdjeciach poprostu z nudów jak koles zakladał sobie czarny pasek do swojej E36 to ja zakleiłem sobie światła hehehehe i zrobiłem zdjecie ale i tak bede robił je na czarno z wstawkami czy jak to sie tam nazywa no i gril moze tez bedzie czarny .
dzieki zqa opinie efekt mojej pracy ze spojlerami bedziece mogli sami zobaczec i ocenic.
korzuch - 2005-10-28, 09:17
yo!
Ocenimy oj ocenimy widziałem twoje bydlatko w Dąbrowie Górniczej kiedys tam ale sprubuj popsuć te auto to włascicielowi krzywda sie stanie
pozdro
PS Te wasze pierdolone studzienki malo felg nie pokrzywiłem
walek - 2005-10-28, 09:20
popsuc niemam mowy od zawsze chciałem być posiadaczem E30 i wreszcie jestem
LUKAS - 2005-10-28, 09:41
Bejka obecnie wygląda bardzo świetnie Z wyjątkiem tej gigantycznej naklejki...
Ale jeśli chodzi o Twoje stylingowe plany, to... [']
Baur - 2005-10-28, 11:23
Jak chcecie sie na siłe wyróżniać to kupcie sobie multiple w rózowym kolorze a nie róbcie wsi z BMW !! Wstyd dla ludzi którzy jeżdzą e30.
urbi - 2005-10-28, 16:01
niech bog cie ma w opiciece chlopie !
wez wywal ta naklejke i nie upieraj sie przy niej bo wyglada jak DEBILS a nie DEVILS i reszte naklejeczek tez wypiernicz ! kicz jakich malo
przyciemnij przednie szyby boczne, zaloz jakas inna nizsza podkladke albo w ogole obniz to auto zrob tylne kierunki na czerwono a przednie na czarno no i ta black helle jak bog przykazal a nie zarabales jakas smola !
ehhh rigery FU !
Łukasz - 2005-10-28, 17:13
Póki co wygląda ok(oprócz kilku małych DEVILNYCH szczegółów), ale zrób to wszystko co masz zamiar i będziesz naszym Mistrzem Wiochy i Cesarzem Festynu, zapraszam na dyskotekę do Wilgi, laski w białych kozaczkach czekają
Pozdro600
Pawel-e30 - 2005-10-28, 18:47
Jak przeczytałem że walek zakłada rigery to nawet nie przeglądam dalej tego tematu pa i niech żyje festyn
walek - 2005-10-28, 19:15
nic nie mówiełm ze bede robił German Style zawsze robie robiłem i bede robił to co mi sie podoba biore po uwage wasze opinie ( thx wielkie do niektórych sie na peiwno zastosuje bo sie przydadza )
KORDI - 2005-10-28, 21:36
Lukasz czekamy na fotki Twojej forki.....
Ale Panowie tylko nie przesadzać.....
A co do zmian,to ja bym proponował....
1.piecowo przyciemnić szyby..
2.dokładka ISA
3.Borbety...
4.Gleba..
5.Przelotowy wydech Remusa...
urbi - 2005-10-28, 22:02
nie mam zadnych naklejek bo sadze ze to kicha oczywiscie nie wszystkie ! male gustowne np malymi literami adres strony np beemka-klub czy DTMPower mi sie podobaja ale takie wielkie na pol szyby i to na dodatek w takim kolorze NIE
wiec nadal jestem za zdarciem tych naklejek (nie tylko ja ale jak zauwazyles 100% osob wypowiadajacych sie w kwesti twojego samochodziku ) - w zamian wez zrob sobie jakas mala naklejke i naklej w jakims gustownym miejscu jesli juz faktycznie musisz miec !
odklej znaczki z klapy - zylka a jesli masz mocne nerwy i nie pijesz tyle co menel to szpachelka tylko licz sie z tym ze pod naklejka bedzie ciemniejszy lakier !! bedziesz musial to jakos przypolerowac czy ki pierun !
przyciemnij tez przednie szybki - oczywizda oprocz czolowej dziwnie wygladaja takie tylko z tylu - jak dostawczy
poszukaj nizszej dokladki pod przedni zderzak
a no i zrob cos z tymi swiatlami - widzisz cokolwiek w nocy
Menel - 2005-10-28, 22:53
walek,polecam te stronki .poogladaj te swoje cudenka riegery...
http://www.behindmatrix.c...0100/f00100.htm
http://www.behindmatrix.c...0901/f00901.htm
http://www.behindmatrix.c...0247/f00247.htm
http://www.behindmatrix.c...0091/f00091.htm
http://www.behindmatrix.c...0911/f00911.htm
http://www.behindmatrix.c...0837/f00837.htm
http://www.behindmatrix.c...0206/f00206.htm
idealne na zime ...i to byloby na tyle
Jacek E30 - 2005-10-28, 23:08
Dobry w ryj - no ale felga z tyłu klasyka KERSCHER CARMONA 9Jx16 najszerszy rant z dziewięcio calówek!!!!!!!!!!!!!!!
KORDI - 2005-10-29, 00:48
http://www.jamiro.gryf.pl...s/image190.html
no coment...
Menel - 2005-10-29, 00:58
no nie kordi.. ja tyle a ty tylkoj edna i pobiles mnie na glowe...hehe cel dla walka.
KORDI - 2005-10-29, 11:10
A wiesz jakie pewnie ma branie na wiejskich"dyskotekach"ten kolo.....
Piotrek - 2005-10-29, 11:17
| KORDI napisa/a: | http://www.jamiro.gryf.pl/szczecin_10_04_05/imagepages/image190.html
no coment... |
Boze jak tak mozna spier..... tak ładny samochód???? az sie płakać chce...
a ta rejestracja to jakie miasto? gdzie takie buraki się rodzą?
KORDI - 2005-10-29, 11:24
| Cytat: | | a ta rejestracja to jakie miasto? gdzie takie buraki się rodzą? |
Chyba szczecin...
Łukasz - 2005-10-29, 11:53
| Piotrek napisa/a: | | KORDI napisa/a: | http://www.jamiro.gryf.pl/szczecin_10_04_05/imagepages/image190.html
no coment... |
Boze jak tak mozna spier..... tak ładny samochód???? az sie płakać chce...
a ta rejestracja to jakie miasto? gdzie takie buraki się rodzą? |
Piotrek chopaku, gdzie Twoja kultura i ogłada?
Walek - jeżdżę czerwonym seicento 900, więc chociaż kolor mamy taki sam
walek - 2005-10-29, 15:28
| KORDI napisa/a: | http://www.jamiro.gryf.pl/szczecin_10_04_05/imagepages/image190.html
no coment... |
nie no panowie takiego czegoś to bym nie zrobił bez przesady jak bym chciał miec płomienie na masce to bym sobie ja podpalił a nie robił czegoś takiego tu ci daje 100% racji tak nie powinna wygladac E30-stka.
co do moich przednich swiateł to napisałem ze sie nudziłęm i zalepiłem je zwykła tasmą to tylko tak dla zdjecia juz ich niema ale beda czarne napewno.
cinek_sw - 2005-10-29, 17:25
panowie przywołuje Was do porządku niepotrzebne posty (czyt. nie związanie z furką Walka) zostały usunięte.....
a co do auta Walka, załóż Rigery, przynajmniej wg. mnie bedziesz widział w jaki sposób można zepsuć sylwetkę e30-tki 8) 8)
a co do oponek to raczej 205/45/16 lub 215/40/16 bo takie jak ty podałeś to ciężko wyszukać, co to et to pewnie dlatego musziałeś mieć dystanse bo masz je duże czyli ok. 35
pozdro
walek - 2005-10-29, 18:19
tak tez mysle ale niewiesz jakie jest ET w E30 zebym wiedział jakie dobierac fele?
Lord Lukasz - 2005-10-30, 09:49
Czy mnie wzrok myli czy na obrazku po lewej masz juz auto z Rigggerami ?? Jeśli tak to ...:(
Nie będe sie powtarzał bo chłopaki dobrze mówią, mnie prawie zwyzywali za malutką nalepke na klapce od baku (tą co jeszcze jest na starej fotce ponizej), i co zrobiłem ? odkleiłem
Co do felg to ET15, do ridżerów proponuje felgi typ spintek czy jakoś tak z obracającym sie miesiem
Pozdrawiam
walek - 2005-10-30, 10:19
wzrok masz dobry i sie nie mylisz.
Pawel-e30 - 2005-10-30, 10:47
Walek na tym forum rigerą czytaj baleronom mówimy stanowczo nie i uszanuj to czyli nie zakładaj tego badziewia lepiej poszukaj dokladki is-a lub m-technik
Nie zakladaj rigerów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lord Lukasz - 2005-10-30, 11:32
| Cytat: | | Nie zakladaj rigerów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
czytaj wyżej i looknij na lewo, ridżżżery już na aucie
Teraz proponuje zapodać fotki auta
KORDI - 2005-10-30, 12:50
| Cytat: | | czytaj wyżej i looknij na lewo, ridżżżery już na aucie |
To nie jest chyba autko Walka....Zauważ że na tej miniaturce nie ma naklejki na przedniej szybie(a wcześniej pisał że już ma naklejoną na drugiej szybie...)a poza tym nie ten fele......tu są chyba jakieś białe....
Piotrek - 2005-10-30, 12:51
cos czuje ze wałek zasadził tytaj wałek
cinek_sw - 2005-10-30, 14:38
no pewnie ze to nie jego autko...
dajcie już walkowi spokój, założy, pojeździ i sie przekona o co nam loto...
Pawel-e30 - 2005-10-30, 17:52
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C496023 cos mówiliście o płomieniach
KORDI - 2005-10-30, 18:10
| Pawel-E30 napisa/a: | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C496023 cos mówiliście o płomieniach |
Widzisz Walek......Nie próbuj robić czegoś takiego,bo to.....no powiedzmy niezbyt ciekawie wygląda.....
Twoje autko jest ładne takie jakie jest...a jak założysz te plastiki to będzie jak chińska zabawka.....
A chyba nie o to Ci chodzi...
ziolo56 - 2005-10-30, 22:03
walek proponuje jeszcze do tych riegerow fajne czerwone neony pod spod i wtedy dopiero bedzie odjechanie normalnie laski beda piszczec z zachwytu..
pozdrawiam i niech Bóg ma Cie w Swojej opiece,bo naprawde nie wiesz co czynisz..[/img]
Menel - 2005-10-30, 22:36
no wiesz co pawel..juz cie nie lubie
wydales komus moja upatrzona beemke..a co jak ktos ja wykupi przede mna?
bedziesz robic zwroty
a co do neonow to kozacko beda wygladac w takiej czerwonej e30.pamietam jak mialem czarna i tylko jeden pod schowkiem i juz pod lokomotywa panienki wkladaly glowy przez okno..a wiadomo co bylo dalej
zaczynam rozumiec kolege po co mu rigery.. popieram CARPE DIEM
walek - 2005-11-07, 15:03
no to amłe zdjecie to nie moje autko chociaz stylizuje moje an wzór ale narazie nei znalazłem białych fajnych felg wiec koncepcja sie zmieniła a co plastików to jeszcze nie załozone chce sie sam przekonac jak bedzie wygladało moje e30 w riegerach
Przemass - 2005-11-07, 15:09
baiłe i kultowe felasie
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70786799
Piotrek - 2005-11-07, 15:10
nie ma nic...
urbi - 2005-11-07, 17:00
| Piotrek napisa/a: |
nie ma nic... |
sprawdzasz link .. patrzysz a tam jakis slaczek [/url] - kasujesz go i WŁALA ! http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70786799
Piotrek - 2005-11-07, 17:02
Kozak fele ciekawe jakby to wyglądało z moją glebą? widział ktos bachusa?????
Marcin - 2005-11-07, 17:57
A co w tych felgach takiego kultowego???
Piotrek - 2005-11-07, 18:32
| Mcinek napisa/a: | | A co w tych felgach takiego kultowego??? |
jak dla mnie to .... nic
Fajne są i tyle....
Panowie wracamy do tematu fury Wałka i nie robimy OT
Przemass - 2005-11-07, 19:15
strzel sobie małą lekturkę o firmie, napewno nie jest tak popularna jak Borbet, ale kozak koła robi.
cinek_sw - 2005-11-07, 19:40
zainteresowanych (zwłaszcza walka ) odsyłam do tych dwóch stronek, faktycznie całkiem smaczne kółka:
http://adaptivestrategies.com/TeamDynamics.html
http://www.colorworksmotorsport.com/teamd.html
rozumiem że przemass chciał nawiązać do tematu stylingu walka związanych z jego felasiami......
pozdro
KORDI - 2005-11-07, 19:43
Walek masz juz założone te zderzaki.....??
Jak tak to pochwal sie fotkami....
Marcin - 2005-11-07, 19:52
| Przemass napisa/a: | | strzel sobie małą lekturkę o firmie, napewno nie jest tak popularna jak Borbet, ale kozak koła robi. |
To, ze te fele fajnie wygladaja to jeszcze nic nie mowi o ich jakosci. Dla mie kult to jest BBS, Alpina, Borbet, ATS. Te firmy sa na rynku od wielu lat i robia przede wszystkim doskonale jakosciowo felgi.
urbi - 2005-11-07, 20:06
popularne to nei znaczy najlepsze !
AZEV robi super felgi a nie jest taki popularny jak borbet na przyklad ... to samo schnitzer i inne "firmy tuningowe" - ja bym naprzyklad wolal miec takie biale fele Team Dynamics niz oklepane Borbety A - bez urazy Piotrek
Marcin - 2005-11-07, 23:47
Nie chodzi o to czy cos jest oklepane ale o to jak dobre to cos jest. Jak Team Dynamics posmiga przez 20 lat na torach wyscigowych i najlepsze firmy swiata beda ich fele zakladac do swoich wyczynowych samochodow to uznam Team Dynamics za kultowa firme.
Jakosc przede wszystkim!!!
Panowie załozyc Wam topic o producentach felg???
Wracamy proszę do tematu beemki Wałka
EDIT: Piotrek
Piotrek - 2005-11-08, 21:31
Wałek załozyłes juz Riegery? wszystko pasuje? słyszałem ze trzeba niezle je szpachlowac zeby dobrze lezały.
KORDI - 2005-11-08, 21:51
| Piotrek napisa/a: | | Wałek załozyłes juz Riegery? wszystko pasuje? słyszałem ze trzeba niezle je szpachlowac zeby dobrze lezały. |
Oj Piter ale żes podsumował.......
Nie dołuj chłopaka.....
Jak jemu sie podoba....kiedyś tez mi sie podobały.... ale już sie nie podobają.....
Piotrek - 2005-11-08, 21:55
Kordi ja chłopaka nie dołuje , on juz wie ze mnie rieger razi w oczy no ale to wałka beemka i zrobi ją tak jak chce.Ciekawi mnie jego zdanie jak juz ją zobaczy po stylingu.Co do spasowania to mam obawy poniewaz na rynku jest mnustwo podróbek i naprawde rzadko które spojlery przylegają idealnie a juz o Riegerze to słyszałem ze wogóle nie siedzi ,cos im chyba formy zdeformowało Czekamy na fotki
Marcin - 2005-11-08, 23:48
Balerony Riegera nawet jak pasuja idealnie to i tak wygladaja jakby wcale nie pasowaly
VinCent318iS - 2005-11-09, 00:41
Walek przejżyj sobie topic jak zeszpecić BMW tam znajdziesz wiele fajnych projektów jak z każdego coś zaczerpniesz to na przedniej szybie będziesz miał lodówke z napisem DEVILS. Daj sobie spokój z regierami ktoś ci to już chyba napisał mieszek czerwony i gałka wypierpapier przez okno.
Nie nie, trzeba ci zabrac ten samochód oddamy ci po dwuch miesiącach i wtedy docenisz co straciłes, nie psuj tego samochodu jak przeczytałem, że masz już regiera u lakiernika to od razu wziąłem się za odpowiedź.
Widze jednak że ludzie to robią na poważnie ja niemogłem poprostu uwierzyć w te projekty z "jak zeszpecić BMW" teraz ise potwierdza wszystko że ludzie biora te spoilery itp. na poważnie
Lord Lukasz - 2005-11-09, 09:40
I co narobiliście ?? chłopak pewnie popadł przez Was w depresje i nawet sie już nie oddzywa
Łukasz - 2005-11-09, 10:00
Life is brutal. Riegery na rowery. Księża na księżyc.
Menel - 2005-11-09, 11:39
a krejzi frog do disco polo
a tak na powaznie to dlugo sie walek nie odzywal..czyzby te fotki to byla sciema i w ogole nie ma beemki?
Łukasz - 2005-11-09, 11:44
może spotkaliśmy się z wymarzoną rzeczywistością?
P.S nie rymuje się menel 8)
Menel - 2005-11-09, 11:48
nie rymuje sie? a to sory,raperem tez nie jestem
nuda tu.spadam
VinCent318iS - 2005-11-09, 21:00
a ja poczekam na foto jestem sado maso czy jak to tam się pisze hehe
KORDI - 2005-11-10, 00:56
Walek,nie strzelaj focha....
Zapodaj nowe fotki....
walek - 2005-11-10, 09:09
spoko panowie nie łatwo mnie zdołować nie należe do doliniarzy za[pracowany jestem zbieram kase na nastepna rzecz do auta a spojlerów jeszcze nei załozyłem ale obiecuje ze jak tylko załoze to tu beda moje pierwsze zdjecia .
RoboCop - 2005-11-10, 10:06
Walek - niepotrzebnie się pognębiasz - a jak mnie widujesz na mieście to mrugnij światłami - pogadamy... nie rozumiem czemu nie przyjechałeś na spot VABIKÓW (w zeszłym tygodniu)...
walek - 2005-11-10, 19:43
nie am zaco sie gniewac zawsze przyjmuje zdanie na swój temat. a na spota chciałem przyjechac ale nie mogłem w pracy byłem ale dzień na takie spotkanie nie zabardzo był. wpadne na nastepne
VinCent318iS - 2005-11-12, 13:12
jak się pisze dokładnie ten regier bo szukam jakieś fajnej stronki
RoboCop - 2005-11-12, 14:14
chyba - rieger ...
też zakładasz
VinCent318iS - 2005-11-12, 22:16
łuueeee zwymiotowałem co Regier na mojej B a nigdy chyba ze ktoś by mi za to dał 1 000 000 EURO
walek napisał:
zakłądasz te spoilery a nawet nazwy poprawnie nie wpiszesz dawaj lin szybo do strony tej shitowskiej firmy coś sobie wybiore
walek - 2005-11-14, 09:15
niewiem czy to domnie piszesz o tej nazwie ale z tego co sie orientuje to pisze sie RIEGER A NIE REGIER jak ty masz napisane.
VinCent318iS - 2005-11-14, 15:13
walek naipsał:
małe sprostowanie nie ja tonapisałem tylko ty w pierwszym watku
walek - 2005-11-14, 19:48
hymm no ot zwracam honor ale musiałem to pisac po % zeby sie pomylic no nic sorki ziom
walek - 2005-11-14, 22:35
ma ktoś jakies linki na temat polerowanie felg jak to sie odbywa krok po kroku?
urbi - 2005-11-14, 23:01
bylo o tym pare razy na forum ! sam taki temat zakladalem
uzyj funkcji szukaj
z tego co pamietam to w VIRTUAL TUNING jest ten temat
VinCent318iS - 2005-11-15, 17:11
www.rieger.de to chyba nie spoilery ma ktoś link do tego RGIERA czy jak to tam się pisze
Tasior_KRK - 2005-11-15, 17:36
www.rieger-tuning.de
VinCent318iS - 2005-11-15, 20:47
Tasior_KRK dzięki
teraz coś brutalnego
http://www.rieger-tuning...._48er_05_15.pdf
REMUS - 2006-01-12, 23:46
bardzo ładny isik ja bym tu widzial jeszce tylko halogeny z przodu tłumiczek i jest OK!!
BARABUS - 2006-01-13, 08:13
iS... dobry wybór, mam prawie identyczną.
Nie wiem jak reszta, ale mi się podoba jak auto bardziej siedzi przodem,a tył tylko delikatnie... wygląda to wtedy tak ... no wiecie agresywnie, taka padnięta
ale każdy robi jak lubi
osobiście mi się nie podoba napis na przedniej szybie, no i nalepka na tyle
pozdro
walek - 2006-01-13, 09:56
dzieki halogeny miały byc tylko ze koncepcja jest na spojlery ale zobaczymy bo wsumie halogeny leza u znajomego i czekaja jak by cos sie zmieniło, tylko ze teraz w zime zgubiłem dokładke i strasznie wyglada bez niej
BARABUS - 2006-01-13, 10:16
http://www.polerka.tk/
tu polerują, są też informacje na temat czyszczenia i konserwacji takich felg, co do ich zolności.... są po prostu niemożliwi
dankam - 2006-01-15, 21:33
zdjołeś te naklejki czy jeszcze je masz ?:P
walek - 2006-01-15, 22:16
narazie brak tej z przodu bo szyba została wymieniona ale bedzie mysle lepsza jeszcze
dankam - 2006-01-15, 22:18
hmmm ale po co te naklejki ?
walek - 2006-01-16, 14:35
jestem w klubie dlatego jezdze z logo klubu
dankam - 2006-01-16, 16:50
aha no to chyba że sorka jak coś to tylko na przedniej szybie albo na tylnej logo klubu
gujo997 - 2007-02-28, 16:49
zapodaj jakies nowe forki jak masz
misza - 2007-02-28, 19:40
| gujo997 napisa/a: | zapodaj jakies nowe forki jak masz |
gujo mysle ze walek niezapoda nowych fotek chociazby dlatego ze został usuniety z forum a ostatni post jet z przed roku... fajnie ze ogladasz furki z dzialu ale nabijanie postow to jest raczej...
gujo997 - 2007-02-28, 19:48
a to sorki nie wiedzialem ze go wywaliliscie ok juz nie bede pisal pozostane przy czytaniu chyba tak bedzie lepiej
misza - 2007-02-28, 21:34
| gujo997 napisa/a: | | a to sorki nie wiedzialem ze go wywaliliscie ok juz nie bede pisal pozostane przy czytaniu chyba tak bedzie lepiej |
nie usunelismy go pewnie nic nie pisal przez pare miechow i samo go usunelo
gujo997 - 2007-02-28, 22:31
aha no ok spoko sorki jak cos nie tak zrobilem.
MAJSU - 2007-03-01, 16:00
Zrobił jakiś "wałek" i go zawinęli....
|
|