| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Jak i gdzie dorobic lakier???
Piotrek E-30 - 2005-10-08, 00:46 Temat postu: Jak i gdzie dorobic lakier??? Witajcie
Moje bejcia jest koloru szarego (84r) potrzebuje porobic zaprawki, to bedzie ok . pół samochodu , i nie wiem skąd wytrzasnąc lakier czy jechac do ASO BMW czy do mieszalni? jakies konkretne adresy w wawie mile widziane
pyt. 2 Gdzie mam szukac tabliczki z numerem lakieru?
pozdr
Gasper - 2005-10-08, 00:53
Na lewym kielichu obok nazwy lakieru masz i numer. Idź z tym do mieszalni lakierów i podaj swój numer. Pani da Tobie fiszki z odcieniami. Dobierzesz sobie i zamówisz potrzebną ilość.
Piotrek E-30 - 2005-10-08, 01:10
Dzieki, tak zrobie 8)
LUKAS - 2005-10-08, 09:22
Nr lakieru to jedno, a jego wiek to drugie.
Pamiętaj że z wiekiem lakier blaknie. dlatego dobrze jest aby lakiernik po swojemu dobrał odpowiedni odcień lakieru.
Z regóły zanosi się lakiernikowi klapkę od wlewu paliwa, ponieważjest to najmniejszy element jaki mozna zdemontować, nikt nie broni oddać lakiernikowi dżwi czy maski silnika ale z klapką jest najłatwiej
Gasper - 2005-10-08, 11:41
Ja nie dawałem klaplki tylko przyjeżdżałem całym autem i można było łatwiej dobrać
loko - 2005-10-11, 18:47
na bielanach jest fajny lakiernik dorobi ci lakier według wzoru i jeszcze zrobi z niego spray jeśli będziesz chciał. to jest na broniewskiego (róg Rudnickiego) na tyłach bazaru prostopadle do ulicy Broniewskiego stoją duże wieżowce. jak wjedziesz od ul. Rudnickiego za bazar to chyba za pierwszym lub drugi blokiem jest uliczka i dokładnie między blokami jest taka drewniana budka lakiernicza... zresztą kogo tam nie zapytasz to każdy ci powie.
|
|