| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Czarne lampy przód
Piotrek - 2005-09-19, 15:04 Temat postu: Czarne lampy przód Czy to prawda ze za czarne lampy z przodu mozna stracic dowód rejestracyjny?
Doszły mnie takie słuchy i nie wiem czy nie wozić drugiego kompletu na zamianę w razie czego
cinek_sw - 2005-09-19, 15:33
biorąc na chłopski rozum to wg. mnie nie, skoro masz lampy np. orginalne in pro lub hella, bosch itp, są to potęzne firmy zajmujące się oświetleniem które spełnia normy dopuszczające takie światła do użytku...
inna spraw z lampami samoróbkami oklejanymi foliami czy pryskanymi sprajami
ja to tak widzę 8) ale poczekaj na wypowiedz innych
Jacek E30 - 2005-09-19, 15:38
Głupi i niedouczony glina pewnie, ze Ci weżmie a co tam...
Tak jak mówi CINEK na to jest homologacja UE no ale u nas te przepisy itd to jeszcze troszke wody w Wiśle upłynie!!!
Bajka - 2005-09-19, 15:42
nie możesz stracić dowodu za czarne lampy! takie były w oryginale, tzn były black hella, bosch nie robił ciemnych!
ps.przynajmniej raz wykazałam się wiedzą
Piotrek - 2005-09-19, 15:47
dzięki , no to chyba bede musiał wozić zapasowe w bagażniku bo ja mam wersje limitowaną od Pana Józia z garażu BLACK BOSCH
cinek_sw - 2005-09-19, 16:17
Bajko !!!
chylę czoła, Ty fachura nomanie cycu jesteś, no nie
a co do bosha to nie robił ciemnych 8) myślałem że też
duchPW - 2005-09-19, 16:24
... chyba w garażu
Łukasz - 2005-09-19, 20:22
cycu ?
cinek jak śmiałeś.....
rafał Cię uykatrupi.
duchPW - 2005-09-19, 20:25
dobrze, że nie było cytatu z "Kapitan Polska"
cinek_sw - 2005-09-19, 20:33
eeeee ja nie wiedziałem naprawdę Rafał nie bij, zaszło małe nieporozumienie, ja niewiedziałem że Ty,, że Bajka, że Wy eeeee
ja nic niewidziałem 8) wogółe to ja jestem ślepy, a bajki to mi tylko kiedyś mam czytała....
Rafał - 2005-09-19, 21:06
| cinek_sw napisa/a: | Bajko !!!
chylę czoła, Ty fachura nomanie cycu jesteś, no nie
a co do bosha to nie robił ciemnych 8) myślałem że też |
bajka jest fachura bo moje "blek hela" powstały u niej na podłodze w pokoju
a co do dowodu to wiesz jak jest jak sie uprzesz ze to orginal i ze nie maja prawa to dostaniewsz za pasy,wzglednie za sprajowane tylne lampy albo co inne
koncze bo mi bajka kolacje zrobila heheh
Lord Lukasz - 2005-09-19, 21:33
Prawda jest taka że czasami za nic Ci zabiorą dowód tak jak mi kiedyś za brak klaksona (poprostu zamarzł w zimie) a czasami masz wszystkie 5 szyby obklejone folią super black, wydech przekracza 100db i lampy przód i tył łącznie z kierunkami są made in garaż i jak ładnie poprosisz panów i zastosujesz ładną gadke to jest szansa że wsiądziesz do auta z dowodem, chyba że jacyś agresorzy będą to lepiej nic nie mówić żeby było jak najmniej punktów do przeglądu.
Mam nadzieje że w Tarnowie panowie niebiescy nie będą zwracać na to uwagi bo pewnie by uzbierali sporą ilośc dowodów.
|
|