BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Jak zdjąć emblemat z przedniej maski?

Go¶æ - 2005-08-14, 19:16
Temat postu: Jak zdjąć emblemat z przedniej maski?
Cześć.

Trochę głupie pytanie, ale szarpałem się dziś ze swoim i nie mogłem go zdjąć :oops:
Domyślam się że muszę zdjąć go od strony silnika, przecinając te obwoluty na tych bolcach- dobrze myślę?

A tak w ogóle to licytuję taki znaczek na allegro, z tym że nie ma on tych obwolut i nie wiem jak go przymocuje...

Pomożecie? ;)

ChriS - 2005-08-14, 20:53

Znaczek jest wciskany-powinien wyskoczyć.Nowy możesz przykleić np.na silikon lub klej montażowy.
duchPW - 2005-08-14, 21:52

delikatnie podważ śrubokrętem - może być przez jakąś szmatkę, żeby nie podrapać maski
LUKAS - 2005-08-14, 23:18

Pioter_W napisa³/a:
delikatnie podważ śrubokrętem - może być przez jakąś szmatkę, żeby nie podrapać maski

ale podważaj od lewej i prawej strony, nie od góra/gól, ponieważ kołki sąda po lewej i prawej stronie. jesli maz problem moze ktos przykleił ten znaczek na klej...

Go¶æ - 2005-08-15, 00:46

LUKAS napisa³/a:

ale podważaj od lewej i prawej strony, nie od góra/gól, ponieważ kołki sąda po lewej i prawej stronie. jesli maz problem moze ktos przykleił ten znaczek na klej...

No i chyba tak to jest... helmut perwersyjnie to przykleił a ja się teraz męczę :(

P.S.
Dziś panowie z Karczewia chcieli mi wlepić 300zł za latanie bokiem po rondzie i brak dokumentów, ale obyło sie na pouczeniu )