BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Miejsca do ślizgania i place do pałowania Warszawa i okolice

SmasherE30 - 2016-01-09, 02:16
Temat postu: Miejsca do ślizgania i place do pałowania Warszawa i okolice
Witajcie moi drodzy.
Mamy zimę, trochę popadało, właśnie się topi ale jeszcze popruszy.

Czy ktoś z was ma jakieś dobre opatentowane miejsce do bezpiecznego nie rzucającego się pałom w oczy latania bokami ?

Padną słowa takie jak narodowy, skorosze, marki i inne parkingi ... no własnie

Narodowy owszem spoty są pod kontrolą policji i z tego co się orientuję można to robić w pewnym zakresie.
Legionowo zostało zgrabione i przerobione na Akademię Bezpiecznej Jazdy www.abj.waw.pl i chcą chory hays za używanie, ale napisałem i zobaczymy co powiedzą

Wrzucajcie, może zrobimy nowy BMW winter attack? :)

TONY H. - 2016-01-09, 19:20

Ciekawe z kim? :( Kto tu jeszcze z Warszawy i okolic zagląda......
A jak już zajrzy to go gdzieś wyciągnij........
Biznesmeni, karierowicze, grzeczni ojcowie itp..... :lol:
Nikt nie ma czasu na takie rzeczy......

SmasherE30 - 2016-01-09, 23:26

Tony z Ożarowa masz do mnie 3km (Skorosze) więc już duet jest :D ... teraz zbieramy ekipę a jak popada - jebs! Tylko trzeba znaleźć lepsze miejsce bo tutaj psy łapią i kamerami ściągają blachy (oficjalne info)
TONY H. - 2016-01-10, 12:03

Spoko, w mojej obecnej stajni to tylko śnieg pozwala mi się ślizgać :lol: :lol:
Rafał - 2016-01-12, 01:55

M1 Marki - godzina ślizgania, 50 zł mandatu kurde olek :) )
SmasherE30 - 2016-01-15, 20:22

Moi drodzy biały weekend przed nami. Na skoroszach pracownik traktora już mnie ostrzegł o tradycjach, nalotach policji, sciągągniem ślizgających się z kamer na LEROY'u. Może znacie lepsze miejsca, żeby było trochę przestrzeni i jako takie oświetlenie ? :)
TONY H. - 2016-01-21, 17:19

https://www.facebook.com/...42234/?refid=12

sobota fso. 20 zeta ciekawe czy warto.

SmasherE30 - 2016-01-23, 20:46

Tony byłem zanim spadł śnieg. Nie wjechałem. Szalał Lukas i Max, ja odpuściłem sobie bo dziurawy ten tor. Ale na śniegu za takie pieniądze żeby sobie spokojnie polatać to dobra opcja. Dużo miejsca tam nie ma i pewnie wyślizgane już konkretnie. Filmiki z ostatniego miesiąca i ślizgania na FSO są na YT
FILM ze STYCZNIA WNR FSO

TONY H. - 2016-01-24, 10:57

właśnie widziałem że dziur sporo więc odpuściłem