BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E30] Kosa (exodos) ->> 318iA

Kosa - 2005-04-11, 21:05
Temat postu: [E30] Kosa (exodos) ->> 318iA
W takim razie ja sie pochwalę moją bunią ;)

BMW E30 318i 1990 Autimat w nowych aluskach

zmienione dekle :D

z góry dzięki za opinie i rady
pozdr[/img]

duchPW - 2005-04-11, 21:21

obniż ją trochę, bo stoi wyjątkowo wysoko - od razu będzie ładniej wyglądać - pewnie niektórzy doradzą ci, żebyś polakierował lusterka i zderzaki na kolor nadwozia... dla mnie może być... a poza tym jest ładna - jak to beemki
slawo - 2005-04-11, 21:26

Tak jak napisal Pioter - 4cm w dol plus czarna nerka z przodu i bedzie super...
pudzian - 2005-04-11, 22:12

fajna bmka ja to bym chial zeby moja tak wysok stala :wink: jak chcesz to mozemy sie na sprezyny zamienic;)juz mam dosyc jazdy po tych naszych drogach wszedzie trzeba uwazac zeby nie zachaczyc pozdro :twisted:
Kosa - 2005-04-11, 22:15

sie wie jak beda pieniazki, to beda nowe amorki i sprezynki ale to z czasem

pozniej lusterka i moze zdezaki ale nie cale listwy boczne pewne beda czarne poniewaz listwy sa czarne na drzwiach ;)

pozdr

cinek_sw - 2005-04-11, 22:23

ładna, ładna Niunia tak, tak w dół Ją posadzić !! !!!!! 8) 8) eee czy mi się wydaje :shock: czy dekle na alu mają znaczek Mitsubishi??? bleee, ściągnij je jak naszybciej.... a i na przód dymione kierunki...
zapodaj zdjęcia wnętrza

Menel - 2005-04-11, 22:58

ZGLEBUJ NA MAXA I NERKE ZOSTAW TAKA JAK JEST TO BEDZIE SIE LADNIE KOMPONOWALA Z LISWAMI BOCZNYMI KOLO SZYB I DO ALU TEZ PRZYPASI...A JUZ Z BIEGEIEM CZASU BLOTNIKI I LUSTERKA POD KOLOR NADWOZIA
PZDR
PS. I JAK WOLNO JEZDZISZ TO DYSTANSE PONAD 20 MM NA STRONE..JAK SZYBCIEJ TO ODRADZAM DLA BEZPIECZENSTWA 8)

Melis - 2005-04-11, 23:10

Mi też sie podoba!!! do porad innych dołączam jeszcze: szybki...ładnie jej by było z przyciemnionymi 8) Ogólnie...Fajniutka!

pozdro

Jawor - 2005-04-11, 23:24

taka seryjna..ale ładna..bez zbędnych dodatków, zreszta e30 z dodatkami często spotykane na naszych drogach to techniczne śmietniki...lepiej mieć coś seryjnego..ale wymienianego na czas..niż ładowanie kasy w diady i płytwy..a żałowanie na olej lub świece
LUKAS - 2005-04-12, 19:25

Ładna Bumkai łądne alufki ;)

Co do zawiechy to faktycznie stoi wysoko, ale jeśli amorki sądobre to ją taką zostaw, bo wymianiac sie nie oplaca, jesli obecne sąOk. Bo wymieniajacc sprezyny amory tez trzeba.
Mam tak samo, w porownaiu do Bejek klubowiczy moja stoi strasznie wysoko. Max smieje sięży wygląda jak terenówka , nawet nie jak iX tylko jak typowe 4x4 :lol: ;)

Kosa - 2005-04-12, 19:51

zawieche zostawie bo jest jeszcze dobra, poza tym jak bym utwardził i obniżył to na wrocławskich drogach plomby by mi powypadały, póki co nic nie bedzie zmieniane może tylko lusterka w kolor nadwozia i ewentualnie szybki ciemniejsze ale delikatnie, ewentualnie kierunki dymione

nie wiecie jak to jest z chipem, chciałbym poprawić lekko dynamike nie zmieniając silnika :lol:

a fotki wnetrza dodam jak poodkurzam,

obecnie moja bunie pozyczyl brat na wyjazd do wawy ale juz jutro wraca do mnie :lol: :)

:)

niktun - 2005-04-12, 20:50

hej
naprawdę ładna, a jej najwiekszym plusem jest to, że jest to "fabryka" :!:
ja bym z zewnątrz nic nie zmieniał,
no może faktycznie delikatne obnizenie by się przydało, ale...

co do felg, ...hm... rzecz gustu i nie będę sie spierał, ale moim zdaniem do bety nie pasują, za to pewnie cena była atrakcyjna :lol:
pozdr
PS
exodos moim zdaniem na moich BBS'ach wygladała by jeszcze lepiej, ale to zdjęcie z telefonu no i pewnie cena Cię odstraszyły :lol:

Kosa - 2005-04-12, 21:19

niktun napisał/a:
hej

...pewnie cena była atrakcyjna :lol: ...

dokladnie ;)

Menel - 2005-04-12, 23:07

Cytat:
obecnie moja bunie pozyczyl brat na wyjazd do wawy ale juz jutro wraca do mnie

a moze nie wroci? :wink: wiesz jak to jest w warszawce ?...

Kosa - 2005-04-13, 07:08

no no no :? tam bedzie tylko chwilke zawiezie kogos na gdzies i jjedzie na 2 dni do białaczowa, tam będzie zakmnieta w garażu. Inaczej autka bym nie dał :)
Łukasz - 2005-04-13, 10:00

Niebrzydka-zostaw serię, daj spokój z zawiechą,żadnych ciemnych nerek i dymionych kierunków, co najwyżej zadym sobie wnętrze od czasu do czasu fajką :wink:
A kółek nie masz ciut za małych?
Załóż jak będziesz miał cash 205/55/15, od razu zyska na wygladzie i będzie to seria cały czas....
Zdejmij znaczki z felek :wink:
Żadnych dystansów i podobnych badziewii....
Strzeż się wszystkich podpowiedzi, bo każdy ma inny gust, a jak będziesz wszystkich słuchał to zrobisz festyniarski wóz drabiniasty, a nie betkę...
A z serią zawsze jest ok - neutralnie i z klasą...
Precz z festyniarzami, wielkimi spojlerami w E30(oprócz M3), malowanymi kierunkami, światłami, chromami :evil: :evil: :evil: - później się śmieją z nas, ze te E30 to same PARALIŻE odje.... po drogach jeźdżą :evil: :!:

Co do chipa bedzie nielekko...

Proponuję wałek sportowy, kolektor, w ogóle dobry wydech i kilka innych małych i delikatnych przeróbek - będziesz wtedy miał realne 135-140 KM z 1.8 M40, a to już nieźle....

Oczywiście zawsze się znajda tacy, którzy stwierdzą - wywal bociana i wstaw 6tkę - bądź twardy - ten silnik nie jest taki tragiczny :D :twisted:

Pozdrawiam i powodzenia życzę
Łukasz

duchPW - 2005-04-13, 10:01

nie kracz menello
Łukasz - 2005-04-13, 10:05

Pioter -Twoja jest ładna :wink: 8) :twisted: :twisted: :D :D :D no i szybka:)))
Kosa - 2005-04-13, 10:08

Łukasz napisał/a:
...Załóż jak będziesz miał cash 205/55/15, ...

mam zalozone 205/50/15 :) po prostu autko stoi jedym kolm w gorze, dodam zdjecia jak stoi na asfalcie :)

co do dekielkow wiem, :oops: beda czyste lub firmowy znaczek

dzieki i pozdro

cinek_sw - 2005-04-14, 18:04

Łukasz napisał/a:
i dymionych kierunków, co najwyżej zadym sobie wnętrze od czasu do czasu fajką :wink:

tylko nie mów że bardziej pasi Ci pomarańczowy kierunek od przydymianego :shock: bleee ja tam wole jak jest bez pomarańczka z przodu :wink: a z tym dymieniem wnętrza od czasu do czasu fajką to bym się zastanowił :evil: :wink:

Łukasz - 2005-04-14, 19:22

ja tam wiesz wcale nie pale w furze, zresztą w ogóle nie palę :twisted: :!:
A przydymione kierunki? Wiesz, jeżeli to oryginał, to rozumiem, ale chałupniczych przyciemniań nie toleruję :twisted: :!: Ile razy widać takich kolesi, co w przydymionych światełkach w ciągu dnia wrzucają kierunek, albo hamują i w ogóle tego nie widać = to jest po prostu niebezpieczne dla innych kierowców :x
Ciemne lampy są ok, alle only oryginal

cinek_sw - 2005-04-14, 19:53

no jasne ja też nie toleruje czarnych lapm jak smoła ale tak lekko czemu nie, wiesz nie każdego stać na orginał :wink: ja do tego grona się zaliczam, więc narazie tył mam przyciemniony ale tak że widac poszczególne kolory.... nie palisz i prawidłowo, to możemy sobie przybić piątaka :wink:
sarna1 - 2005-04-15, 07:18

mam nadzieje ze porownianie wypadlo pomyslnie ---- Wygrales :D
Łukasz - 2005-04-15, 09:52

Specter widziałem w ostatnim AutoŚwiecie w zapowiedziach tyłek tego Twojego paralitycznego bociana :twisted: :wink: :wink: 8) :D Nawet naklejkę naszego klubu widać na tylnej szybce....
Oczywiście bez urazy - sam jeżdżę paralitycznym bocianem tylko 1.8 :wink: no i cupetą :D
Hondom śmierć, chyba, ze ktoś lubi dźwięk maszynki elektrycznej lub elektrycznej temperówki :twisted:
Pozdrawiam wszystkich , specially Specter

nokerman - 2005-04-15, 11:00

noi najważniejsze że w kolorze cirrusblau metalik
rogaś318 - 2005-04-15, 20:25

Specter!
Za ludożerka masz gigantycznego + :lol:

Ale fajną reklame klubu bedziem mieli w AŚ!!

cinek_sw - 2005-04-18, 10:03

no to super 3mamy kciuki 8) 8) 8)
Kosa - 2005-04-19, 09:49

dodaje pare fotek wnetrza:

i felgi ktore teraz będą założone:

duchPW - 2005-04-19, 10:40

a fele masz bombowe 8)
Kosa - 2005-04-19, 10:43

powaznie mysle ze te 2 lepiej wygladaja, zreszta dorzuce dzisiaj foto , potrzebuje tylko troszeczke obnizyc i lekko utwardzic przod, tył tylko utwardzic poniewaz przy wiekszych predkosciach i wiekszych wybojach slysze gume na blotniku :(

pozdr

Marcin - 2005-04-19, 12:05

Naprawde ladnie utrzymany samochod.
Kosa - 2005-04-19, 12:19

póki co (odpukać) jedyna rzecz jaka mi nawaliła to korbka od szyby, pękła :?
Łukasz - 2005-04-19, 16:01

Taaa....samochód ładnie utrzymany...tylko te felgi ciut psują obraz....Moze załóż szprychy oryginalne od beemki 7x15? Chcesz takie? jakby co na priv....
center - 2005-04-19, 20:53

exodos napisał/a:
póki co (odpukać) jedyna rzecz jaka mi nawaliła to korbka od szyby, pękła :?

to chyba norma u beemek...mnie tez popekaly, ale na szczescie cudem dorwalem inne :)

LUKAS - 2005-04-22, 13:46

No no felaszki masz super, wyglądają jak Alpiny ;)
A czy lepsze byłyby BBSy takie jaki ja mam, to niewiem, zobaczymy jak będzie wyglądała znimi gdy je założysz.

A korbkę u siebie też już urwałem

Jacek E30 - 2005-04-23, 21:59

http://img192.echo.cx/img192/1344/0444my.jpg
http://img243.echo.cx/my.php?image=0461xx.jpg http://img243.echo.cx/my.phpimage=050200666ne.jpg
http://img243.echo.cx/my....mwzlot371us.jpg
http://img243.echo.cx/my.php?image=dcp00229bq.jpg
http://img241.echo.cx/my.php?image=dcp00252lz.jpg
http://img251.echo.cx/my.php?image=dcp00295xp.jpg
http://img251.echo.cx/my.php?image=dcp00303xj.jpg

Macie tu prawdziwe WEST GERMANY STYLE !! ! Pisać i wyrażac swoje opinie ?? ?

urbi - 2005-04-23, 22:34

wszystko profi tylko takie wycieraczki mi sie nie widza a raczej ta 1 wycieraczka :arrow: tak to jest sliczna :)
Kosa - 2005-04-24, 20:21

oki, zalozylem nowe felasie i na przod szykuje czerwone sprezynki ;)

oto fotki:

dzieki i pozdro

LUKAS - 2005-04-24, 20:52

:shock: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeee zajebioza super fele :twisted:
wygląda genialnie hehehe bajeeeeer dbaj o nie!!!!!!!!!!!!!!!!

sącudeńko :D ehhehe cacy mnie sie podoba :D

cinek_sw - 2005-04-24, 22:33

fele są supcio teraz gleba i niunia bedzie odlot 8) 8)

ps. Jacuś może zrobisz temacik ze zdjęciami swojej niuni :wink: chętnie się wypowiem co do twojej ślicznotki....

Menel - 2005-04-24, 22:47

na miejscu exodosa przed zalozeniem tych opon (bo widzialem wczesniejsze fotki) bym pomalowal je na zwykly srebrny kolor(oczywiscie nie w domu sprayem)pozniej latwiej sie dba o takie w zwyklym kolorze niz o takie niby w chromie ...i zerwalbym znaczek bmw...zrobil bym z nich cos w stylu alpina ale bez naklejki alpina...no i bez gleby z przodu sie nie obedzie...
cinek_sw - 2005-04-24, 22:52

menel napisał/a:
na miejscu exodosa przed zalozeniem tych opon (bo widzialem wczesniejsze fotki) bym pomalowal je na zwykly srebrny kolor
eeeeeee chyba felg.... :shock:
Menel - 2005-04-24, 23:09

no oczywiscie ze felg...sorry ale juz nie ogarniam...kazdy by nie ogarnial po tylu browcach 8)
Łukasz - 2005-04-25, 13:30

Teraz GUT !! ! Bardzo ładne felgi. Wziąłeś sobie do serca nasze uwagi ..i dobrze:)
Pozdr

Gość - 2005-04-25, 18:06

exodos napisał/a:
oki, zalozylem nowe felasie i na przod szykuje czerwone sprezynki ;)

dzieki i pozdro

Co to za fele ile Cię one koszotwały i skąd je wytrzasnołeś?

Kosa - 2005-04-26, 08:51

Cytat:

Co to za fele ile Cię one koszotwały i skąd je wytrzasnołeś?

jechałem za nimi 150 km cena była atrakcyjna więc wolałem je odebrać osobiście bo szczerze mówiąc myslełem, że coś jest nie tak. ale są prościutkie no i ten wygląd ;) gośc jeszcze mi je wyważył i założył

co do obniżenia nie chcę zakładać żadnych sportowych twardych spręzyn tylko delikatnie obniżyć przód, więc kupuje zapasowe sprężynki na przód i daje do firmy która mi je obetnie i założy, wiem że są rózne opinie na ten temat ale znam wielu którzy zakładali czerwone sprężynki do swoich autek a po miesiącu wracali do seryjnych, niestety warunki drogowe we wrocławiu na to nie pozwalają ;( . zastanawiam się tylko czy drastycznie zmieni się charakterystyka pracy, nie wchodze driftem w zakręty więc chyba takiego problemu nie będzie :?

pozdro

Łukasz - 2005-04-26, 09:40

Twój wybór, ale obcinane sprężynki(nawet przez jakaś firmę - kto się zajmuje obcinaniem spręzyn????????) to nie jest dobry wybór, a oprócz tych czerwonych :lol: (poznajecie po kolorze jak kobiety???????) jest jeszcze wiele innych wartych załozenia. Znajdź lepiej coś (jak juz koniecznie chcesz obniżyc przód) (dlaczego tylko przód????????) co obniża około 25-30mm(a można).
Sory ale obcinanie sprężyn to "druciarstwo", bez urazy oczywiscie.... :wink:
Pozdrawiam

KotSylwester - 2005-04-26, 10:11

Siemka,
Kółka są KOZI:)
Ja bym nic nie robił w niej:) Ew. minimalnie obniżyć.
Co do obcinania....

W wawie na strzeleckiej jest kowal, który robi obniżenia , podwyższenia sprężyn itp. Miałem Mazdę 323F GT, seria obniżona i twarda. Ale tak fajnie twarda, nie po prostu brak amorów tylko.. no nie wiem jak to opisać, seryjne obniżenie GT. Więc okazało się że miałem połamane spręzyny z przodu. Pojechałem do tych kowali i mówie zróbcie panowie TAKIE same, tzn na taką samą wysokość, ok 2-3cm od opony. Przyjeżdżam a tu 10cm i miękka... Panowie! Ułożą się ... Nie ułożyły się oczywiśći. Pojechałem jeszcze raz. Zrobili. Identyko jak miało być. Jeździło się super. Tak samo jak na fabrycznych, a cena to chyba 350zł z robocizną.

Metoda:
Gość ma piec do grzania i wanne z olejem do hartowania, kupuje chyba cosik na szrotach grzeje skraca, gnie dorabia... Ale jak się go przypilnuje to jest efekt :)
Ale do e30 "po tanjosci" się kupi jakie się chce obniżenie :D

ScOOti - 2005-04-26, 10:20

ja mam usiebie H&R niebieskie

Felga: 15" opona wysokosc: 50

Kosa - 2005-04-26, 10:32

Łukasz: nie wiem czy jeździłeś po wrocławiu w ostatnich miesiącach , jechałem astrą gsi i mi plomby wypadały, to na krótki okres aż nie uzbieram na kokretny zestaw, pytanie tylko jaki.

Co do tyłu to mam dziwny problem bo na prawym kole przy wiekszych predkościach i chopkach opona potrafi mi sie otrzeć o błotnik już go trochę podgiołem od wewnatrz ale tylko troszkę sie zmniejszyło, nie mam pojęcia dlaczego tylko z1 strony tak sie dzieje felgi proste, opony bez bąbli.... Więc zastanawiam się czy mam to jeszcze obniżać, poza tym jak jedzie pełny wóz...... hmm

KotSylwester - 2005-04-26, 10:41

Bo z tyłu siedzi ładnie, ale wiesz obniżona sprężyna to twardsza sprężyna a jak fabryka ci siadła z tyłu albo amorki to będzie obcierać. Może jest pęknięta (koncówka?)
Kosa - 2005-04-26, 11:12

zrobie głupi test i przełoże koła, ale jak miałem tamte 15" z takimi samymi opoanmi i takim samym ET to nic sie nie działo :?
Łukasz - 2005-04-26, 11:43

dlatego exodosie lepiej zostać przy serii jak juz , a nie kombinować z kowalstwem artystycznym.... :wink:
cinek_sw - 2005-04-26, 15:13

najlepszym wyborem byłoby chyba zalożenie jakiś spręzyn o nie takiej twardej charakterystyce (jak np. czerwone), które by obniżały np. tył -20mm, a przód 40mm.........
Kosa - 2005-04-26, 16:49

i tak zrobie, zostane na razie przy serii, a pozniej moze premia wieksza bedzie (pozdrawiam prezesa i kierownictwo ;) ) to sie czegos poszuka

pozdro

Łukasz - 2005-04-27, 09:29

Nie ma to jak wyprowadzić chopaka na prostom drogem.... :wink: :twisted:
Pozdrawiam i gratuluję dobrych wyborów

Kosa - 2006-05-22, 14:15

aktualizacja:

a wiec po zmianach :

- sprężyny czerwone przód - 40. tył 00 ze względu na 60L butle
- rozpórka kielichów przód INXX
- wnętrze skórka
- lusterka pod kolor

W najblizszych planach :

- MT II lub dokladka IS
- wydech seria, - kat. , końcówka Ulter
- białe kierunki przód ale nie clear moze mhw
- czerwone kierunki tył (MoTip)
- szyby 80-90% przepuszczalnosc wiec bardzo delikatnie
- BLOS
- elektryka szyb
- czarne boczki drzwi
- moze klimatyzacja jak sie znajdzie dobra ;)

z pelna butla i obciazonym tylem ;)

Menel - 2006-05-22, 21:18

kosa, silnikowi tez czasami nalezy sie male myju myju :mrgreen:
Gniewek89 - 2006-05-22, 21:45

menel napisał/a:
kosa, silnikowi tez czasami nalezy sie male myju myju :mrgreen:

Nom silnik czysty wygladalby kozacko :wink:
Co do autko to cud malina musze wkoncu na jakis spot dotrzec :oops:
Wogle dlaczego autko wystawiles na allegro :?: :?:
Szkoda go sprzedawac :evil: :cry:

Kosa - 2006-05-22, 23:29

co do silnika looz, sa plany ale nie chcialem myc zeby nikt nie powidzial przy sprzedazy, ze umylem bo jakies wycieki sa

co do sprzedazy wiadomo, chcialoby sie cos nowszego, mocniejszego itp, ale to tak jak pozbyc sie pluca czy nerki,ciezkosie rozstac ;)

pozdro

REMUS - 2006-06-02, 01:37

NO NA TEJ OSTATNIEJ SESJI CO ZAPODALES TO WYGLADA JUZ PIEKNIE I TA SKORKA W SRODKU.OK!!
Mr X - 2006-12-14, 22:31

LUKAS napisał/a:
Ładna Bumkai łądne alufki ;)

Co do zawiechy to faktycznie stoi wysoko, ale jeśli amorki sądobre to ją taką zostaw, bo wymianiac sie nie oplaca, jesli obecne sąOk. Bo wymieniajacc sprezyny amory tez trzeba.
Mam tak samo, w porownaiu do Bejek klubowiczy moja stoi strasznie wysoko. Max smieje sięży wygląda jak terenówka , nawet nie jak iX tylko jak typowe 4x4 :lol: ;)

Śmieszna to jest max gleba na warunki jakie są w PL. Śmiać to sie można jak ktoś obniżył tak że ledwo udaje mu sie przejechać przez tory lub nad studzienką i trwa to min. pół godziny.
A w zime warto takiego osobnika puszczać do przodu :wink:

marekfl - 2006-12-15, 00:05

Siemka
No teraz to fajne autko, tylko ten silniczek jakoś razi, myśle że jak tam troche porządku zrobisz to nikt sie nie czepi za bardzo. :smile:

marvin-86 - 2006-12-15, 04:33

mmmm jasna skora w srodku :) pozazdroscic :)
Kosa - 2006-12-15, 20:58

Podsumowując moje prace:

Mechaniczne

- wymiana zawieszenia: nowe amort. Bilstein, łączniki....
- wymiana hamulców tył+przód: nowe oryg. tacze, klocki, bębny okładziny, płyn.....
- wymiana rozrządu: nowe popychacze, rolki, napinacz,pasek,
- wymiana świec na nowe NGK
- wymiana pompy wody na nową
- regeneracja rozrusznika
- wymiana oleju w silniku (Mobil1 10w40)
- wymiana oleju w skrzyni + filtr (Mobil ATF 230)
- wymiana filtrów powietrza i paliwa
- wymian płynu w chłodnicy

Stylizacja:

- rozpórka przód INXX
- felgi O.Z 15"
- wypolerowanie pokrywy zaworów
- sprężyny -40 mm
- białe klosze kierunkowskazów
- beżowa skóra (fotele+kanapa)
- końcówka wydechu ULTER

Plany:

- moze lampy przód in.pro z ringami i jakieś dokładeczki ?

Oprócz zmiany silnika czy zmiany auta można coś jeszcze zrobić?

Sputnik - 2006-12-16, 15:40

Bardzo ładna Kossunia :grin: zdaje się ,że czasem widuje Cie w mieście. Szkoda ,że nie 2 furtki.

Aa i wydaje mi się ,że niepotrzebnie zerwałeś lakier z dekla głowicy.Wyglądał by łądnie w zestawieniu go z polerowanym kolektorem.

Pietrek - 2006-12-16, 16:55

Coś ta polerka nie wyszła, nie ma tego lustrzanego wyglądu... :sad:
marekfl - 2006-12-17, 08:01

Siemka
A myślałeś żeby np. pomalować na czarno dekiel a zostawic polerowany kolekrot?? Albo na odwrót fajny by był taki kontrast.

Kosa - 2006-12-18, 14:32

marekfl napisał/a:
Siemka
A myślałeś żeby np. pomalować na czarno dekiel a zostawic polerowany kolekrot?? Albo na odwrót fajny by był taki kontrast.

Kolektor też się czyści już, nie chciałem efektu "lustra" ..

Właśnie się zastanawiam nas pryśnięciem na czarno kol.+pokrywa....

pozdr

marekfl - 2006-12-19, 07:31

Kosa napisał/a:
marekfl napisał/a:
Siemka

pozdr

Siamka
Ja tak mam usiebie pomalowane właśnie tylko że w czarnym macie i wypolerowane paski na deklu i kolektorze :cool: . Bardzo to fajnie wyglada polecam!! A jak zrobisz, to się pochwal :mrgreen:

Kosa - 2007-01-13, 23:37

marekfl napisał/a:
Kosa napisał/a:
marekfl napisał/a:
Siemka

pozdr

Siamka
Ja tak mam usiebie pomalowane właśnie tylko że w czarnym macie i wypolerowane paski na deklu i kolektorze :cool: . Bardzo to fajnie wyglada polecam!! A jak zrobisz, to się pochwal :mrgreen:

mały mod dzisiaj w garażu, zdjecie zrobione telefonem:

marekfl - 2007-01-15, 15:47

Kosa napisał/a:
marekfl napisał/a:
Kosa napisał/a:
marekfl napisał/a:
Siemka

pozdr

Siamka

mały mod dzisiaj w garażu, zdjecie zrobione telefonem:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Siemka
No i to jest to co tygryski lubia najbardziej :jupi: :D Bedziesz jeszcze polerował paski na kolektorze?? A polerowałes do połysku czy tylko na gładko?? Ja zdecydowałem ze błysk nie pasuje do czarnego matu, jest tylko na gładko wypolerowane! :mg:

Kosa - 2007-01-19, 23:39

kolerktor zostawiam tak jak jest

sprawdzalem dzisiaj nowy felunek:

southOFheaven - 2007-01-20, 00:39

teraz wyglada o niebo lepiej..zyskala na klasycznej agresywnosci typowej dla e30. bardzo ladna.

pozdro

Adi - 2007-01-20, 15:24

No na tych felgach znacznie leoiej wygląda :) i fotki też fajne :)
kamil.k - 2007-01-20, 16:14

felgi mi sie tak srednio podobały ale tutaj wygladaja extra :)

to sa te z allegro :?:

marvin-86 - 2007-01-20, 16:49

poezja :) felgi perfekto trafione takie .... ładne :)
wiechue30 - 2007-01-20, 22:03

Jak dla mnie ideał - 7.5" przód i 9" tył :mg: Fele to 50-60% wyglądu auta - z Keskinami wygląda 100000000% lepiej :spoko:
Yakuzatti - 2007-01-21, 10:58

Cytat:
ele to 50-60% wyglądu auta - z Keskinami wygląda 100000000% lepiej

Popieram :-) i musze powiedziec, ze nareszcie to wyglada!

Przemass - 2007-01-22, 16:42

Koło dobre i znajome, nawet bardzo :roll: