BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Zaślepki w drzwi zamiast korbek

kam - 2010-01-07, 16:01
Temat postu: Zaślepki w drzwi zamiast korbek
Witajcie,

potrzebujÄ™ pomocy!! :(
posiadam E36 (1991) z elektrycznymi szybami, niestety boczki drzwi były w strasznym stanie, dlatego też trzeba było je wymienić, a jedynymi dostępnymi były wtedy boczki od drzwi z szybami na korbkę. W związku z czym zamiast korbek mam teraz dwie dziury i potrzebuję zaślepek do nich, a nie mam już pomysłu gdzie można ich szukać? Czy ktoś z Was jest może zorientowany w tym temacie?

Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam Was!!! :prosze: :)

Żółty - 2010-01-07, 16:05

Znajomy w polonezie wepchał skarpetke ;) odrazu cieplej było :D a tak poważnie pomyśl o jakiejś samoróbce :)
MAJSU - 2010-01-07, 16:17
Temat postu: Re: Zaślepki w drzwi zamiast korbek
kam napisa³/a:
Witajcie,

potrzebujÄ™ pomocy!! :(
posiadam E36 (1991) z elektrycznymi szybami, niestety boczki drzwi były w strasznym stanie, dlatego też trzeba było je wymienić, a jedynymi dostępnymi były wtedy boczki od drzwi z szybami na korbkę. W związku z czym zamiast korbek mam teraz dwie dziury i potrzebuję zaślepek do nich, a nie mam już pomysłu gdzie można ich szukać? Czy ktoś z Was jest może zorientowany w tym temacie?

Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam Was!!! :prosze: :)

Yyyyy... W ASO ? :roll:

ogolny - 2010-01-07, 16:35

w ASO chyba po 16 zł za szt
Cypisek - 2010-01-07, 18:33

Żółty napisa³/a:
a tak poważnie pomyśl o jakiejś samoróbce :)

Korek po winie by fajnie wyglądał :beer:

Ale jak kto woli, ja kupowałem nowe w ASO.

kam - 2010-01-07, 19:02

Dzięki za pomoc :)
henry - 2010-01-07, 20:28
Temat postu: zaślepki
Witam !! Zorientuj się czy nie znasz kogoś kto zakladał sobie uniwersalny uklad elektrycznych szyb do auta . W komplecie jest zazwyczaj okolo 10 zaślepek różnej głębokości , a średnica pasuje zawsze ...............Kiedys miałem ale "wspomogłem " kolegę z forum ...........Polecam takie rozwiązanie . Nawet zapytam kolege z pracy czy cos mu nie zostało , bo niedawnoa takie cos zakladał ........PZDR - henry
BOR - 2010-01-10, 15:41

Tu masz gotowca z nr i cenÄ…

http://sklep.auto-voll.pl...emart&Itemid=55