| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Zaślepki w drzwi zamiast korbek
kam - 2010-01-07, 16:01 Temat postu: Zaślepki w drzwi zamiast korbek Witajcie,
potrzebujÄ™ pomocy!!
posiadam E36 (1991) z elektrycznymi szybami, niestety boczki drzwi były w strasznym stanie, dlatego też trzeba było je wymienić, a jedynymi dostępnymi były wtedy boczki od drzwi z szybami na korbkę. W związku z czym zamiast korbek mam teraz dwie dziury i potrzebuję zaślepek do nich, a nie mam już pomysłu gdzie można ich szukać? Czy ktoś z Was jest może zorientowany w tym temacie?
Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam Was!!!
Żółty - 2010-01-07, 16:05
Znajomy w polonezie wepchał skarpetke odrazu cieplej było a tak poważnie pomyśl o jakiejś samoróbce
MAJSU - 2010-01-07, 16:17 Temat postu: Re: Zaślepki w drzwi zamiast korbek
| kam napisa³/a: | Witajcie,
potrzebujÄ™ pomocy!!
posiadam E36 (1991) z elektrycznymi szybami, niestety boczki drzwi były w strasznym stanie, dlatego też trzeba było je wymienić, a jedynymi dostępnymi były wtedy boczki od drzwi z szybami na korbkę. W związku z czym zamiast korbek mam teraz dwie dziury i potrzebuję zaślepek do nich, a nie mam już pomysłu gdzie można ich szukać? Czy ktoś z Was jest może zorientowany w tym temacie?
Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam Was!!! |
Yyyyy... W ASO ?
ogolny - 2010-01-07, 16:35
w ASO chyba po 16 zł za szt
Cypisek - 2010-01-07, 18:33
| Żółty napisa³/a: | a tak poważnie pomyÅ›l o jakiejÅ› samoróbce |
Korek po winie by fajnie wyglądał
Ale jak kto woli, ja kupowałem nowe w ASO.
kam - 2010-01-07, 19:02
Dzięki za pomoc
henry - 2010-01-07, 20:28 Temat postu: zaślepki Witam Zorientuj się czy nie znasz kogoś kto zakladał sobie uniwersalny uklad elektrycznych szyb do auta . W komplecie jest zazwyczaj okolo 10 zaślepek różnej głębokości , a średnica pasuje zawsze ...............Kiedys miałem ale "wspomogłem " kolegę z forum ...........Polecam takie rozwiązanie . Nawet zapytam kolege z pracy czy cos mu nie zostało , bo niedawnoa takie cos zakladał ........PZDR - henry
BOR - 2010-01-10, 15:41
Tu masz gotowca z nr i cenÄ…
http://sklep.auto-voll.pl...emart&Itemid=55
|
|