| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Strzały na GAZie???
Ralf - 2005-01-30, 16:38 Temat postu: Strzały na GAZie??? Witam
Mam kłopot ze swoja betą, zaczeła strzelać jak jeżdze na gazie. Kupiłem nowe świece, kable wysokiego napięcia, palec rozdzielacza i kopułke, ale nic to nie dało. Przeważnie strzela na wysokim biegu jak sie rozpędzam tak w granicach 100km/h. Już nie mam pomysłu dlaczego tak się dzieje i co się popsuło. Jak macie jakieś pomysły to dajcie znać.
Dzięki
ps.
jest to model 325i rocznik 1986
center - 2005-01-30, 17:20
u mnie walila jak mialem jakas dziure skad brala lewe powietrze i jak miala malo gazu w butli...
ja po strzalach znienawidzilem gaz i nigdy wiecej...
Ralf - 2005-01-30, 17:29
Ja juz tez prestałem lubić gaz. Lewego powietrza to raczej nie ma zkad brać, posprawdzałem wszystko. Jeszcze ze trzy miesiące temu nic takiego sie nie działo, a nic nie grzebałem.
lukasz - 2005-01-30, 18:18
Jak strzela na gazie to masz albo cos z ukladem zaplonowym albo mieszanka jest za bogata albo za uboga.Ale najlepiej opisz dokladnie po mkiolei co sie dzieje moze ci pomoge zakladam gaz juz ponad 4 latka, jak cos to mozesz pisac na GG 7145331POZDRO łukasz.
sarna1 - 2005-01-30, 18:38
wlasnie - popiszcie sobie na GG bo na forum o gazie bylo naprawde duzo i wystarczy poszukac - nikt nic nowego juz chyba nie wymysli....
|
|