| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - [E30] Wycieraczka (jedna) ;)
ŚP+jinos+ - 2005-01-18, 20:23 Temat postu: [E30] Wycieraczka (jedna) ;) Witam
Chcialbym zalozyc jedna wycieraczke na srodku zamiast dwoch jak to jest standardowo.
mniej wiecej cos takiego:
W zwiazku z tym mam pytanie do was gdzie moge dostac gotowe komplety? Bo rozumiem, ze musi byc z silniczkiem. I jaki moze byc koszt?
duchPW - 2005-01-18, 20:56
raczej musisz zrobić to sam, a jak ... poszukaj, bo całkiem niedawno było
ŚP+jinos+ - 2005-01-18, 21:07
hmm... niestety, ale opcja szukaj nie dziala moze nie tyle co nie dziala co odkad jest "nowe forum" nigdy nic nie znajduje, wiec jesli bylbys tak laskaw i wskazal mi ten topic..:)
Menel - 2005-01-18, 23:07
silniczek od fiata uno i troche szpachli albo zatyczka...ewentualnie przestawiasz prawa na lewa wycieraczke(lewa wywalasz) i przestawiasz o pare zabkow w pion.....pokombinujesz to zobaczysz...ale policja w stolicy czasami sie czepia i mi zabrali za to dowod rej...
sarna1 - 2005-01-19, 00:00
bylo poszukaj
jak szukajka nie bedzie dzialala teraz to pozniej na pewno ci znajdzie.
Jacek E30 - 2005-01-19, 12:24
Wywal lewą wycieraczke ,najpierw to musisz ja ustawic na bacznosc - tzn włącz wycieraczki zeby sobie chodziły i musisz tak trafic aby byla na PION - musisz to zrobic kluczykiem-stacyjka , nastepnie przy silniczku od wycieraczek jest taka nakretka odkrec ją - poluznij i przekrec kluczyk ale nie zapalaj ( tak tylko zeby kontrolki sie zapaliły ) wtenczas ta srubka sie zakreci no i przykrec nakretke , jezeli chodzi o to zeby zbierała cała szybe trzeba jedno z cięgieł trzeba skrócic o jakies 13 mm - ale to wiadomo lepiej jak Ci to powiem przez tel. jak chcesz zadzwonic to dam nr na PW pozdro .
|
|