| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E30] Matisiek
Matisiek - 2009-04-17, 10:28 Temat postu: [E30] Matisiek Z tej okazji ze jest to mój pierwszy post na tym forum chciałem sie z wszystkimi przywitać i przedstawic wozidełko,które nalezy do mojej kochanej Kasi.Chociaz ja też czasami je użytkuje.Jest to 318 na wtrysku z 85 roku.Z wypasów posiada:
elektryczne lusterka
elektryczną antene
szyberdach
centralny
małe OBC
czarne skórzane sportzitze
kierownice MT-I
Z dodatków:
AZEV-y 17
A oto kilka fotek:
Plany na przyszłości: to w najbliższym czasie wymiana zderzaków na nowe i pomalowanie pasa dolnego z przodu i z tyłu, kilka poprawek w zawieszeniu.Ogólnie utrzymywanie samochodu w jak najlepszym stanie i jak ukończy 25lat to żółte blachy.Więc większych zmian w wyglądzie nie będzie.
bono20002 - 2009-04-17, 13:49
Piękna wąska lampka szkoda że 4d ale i tak bym chciał taką
Łukasz - 2009-04-17, 14:17
ładne auto - bo jakżeby inaczej - wąska, ale kaleczycie je tymi 17tkami.....szkoda. Nie pasują za diabła, wygląda na pierwsze kroki wieś tjunigu.
Bez urazy, ale piszę co myślę, bez zbędnego cukru
Pietrek - 2009-04-17, 14:26
Ładna wąska , kiedyś ją mijałem w Katosach
Felge bym zmienił na org BBS 15"
Z dodatków to ja zauważyłem jeszcze kierownice M-Technic I i fotele SportSitze
Dźwignia ręcznego chyba nie jest org ?
tomcat944 - 2009-04-17, 16:57
hej,
na glebe chlopie, na glebe z nia.... przeciez taka koza to strach....
Adi - 2009-04-18, 06:43
Zgadzam się z Łukaszem i Pietrkiem. Do wąskie Azev w 17 calach nie pasi, dla mnie trochę terenowo wygląda, najlepsze byłyby org. 15
Jancza - 2009-04-18, 08:55
ladny okaz, niewiele pewnie trzeba zeby wygladala zacnie, tutaj faktycznie 17'' i wysokie zawieszenie kiepsko wyglada, nawet jak pojdziesz w 15'' to i tak bedzie za wysoko, waska lampa klasyk ale i tak bym zmienil zawieche, zderzaki zostaw w chromie bo inaczej ja okaleczysz wg mnie waska musi miec zderzaki w chromie
Matisiek - 2009-04-18, 17:21
Dzięki wszystkim za uwagi.Co do 17 to fakt może trochę dziwnie to wygląda ale mi się azev-y podobają i nieźle się na nich auto trzyma drogi.Jak auto będę rejestrował na żółte blachy to wtedy zawitają fabryczne bbs-y. Zderzaki będą w chromie tylko nowe bo w tylnym jest dziurka a na przednim jest wytarty chrom.Dźwignia ręcznego pochodzi z e32 i jest obszyta skórą fajnie się to komponuje ze skórzaną gałką.
Tymon - 2009-04-18, 18:05
Hej, fajna wąska tylko faktycznie KOZA straszna
Jak ją obniżysz i powymieniasz przy okazji wszystkie elementy gumowe na nowe, to będzie jeździć i wyglądać tak jak należy.
BMW serii 3... radość z jazdy
|
|