| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E34] sebsoniki
sebsoniki - 2009-04-10, 09:38 Temat postu: [E34] sebsoniki Witam Wszystkich,
Chciałbym przedstawić Wam moje BMW 520i w które włożyłem wiele serca, czasu a co za tym idzie pieniędzy Jest to skarbonka bez dna a biorąc pod uwagę fakt iż chce tam zeswapować m52b28 u kolegi LUKa koszty jeszcze chwilę będą rozły. Jedyny pozytywny aspekt który za tym idzie to fakt że przyjemność z jazdy będzie wzrastała wraz z tymi właśnie kosztami. Wcześniej byłem posiadaczem E36 coupe 2.8 ale po zeszłorocznym wypadku został jedynie silnik i wnętrze stąd pomysł na zakup E34 które zawsze mnie pociągało. Może to przykład małej degradacji (E36 > E34) ale jestem bardzo zadowolony z poczciwej 5 i nie zaieniłbym z powrotem na 3, no chyba że na E30 cabrio, stąd też chciałbym poinformować, że E34 moge sprzedać jeżeli komuś się rzeczywiście spodoba lub gdy ktoś na taką poluje.
Teraz krótki opis autka:
Rok prod.: 1991
Silnik: m50b20 bez vanosa
Kolor: DiamantSchwarz Mettalic
Wnętrze: czarna skóra
Wyposażenie: el. szyby, lusterka i szyberdach, podgrzewane siedzenia
Dodatki i zmiany: czerwone wskazówki + ramki na zegary, czarna podsufitka, felgi 18" ala M6 (ale te ładne, a nie najgorsze podróbki), sportowe zawieszenie, lampy BH
Fotki w towarzystwie najlepszych koleżanek (przepraszam że tylko takie ale nie mam innych jeszcze bo nigdy nie moge się zebrać do zrobienia lepszych)
High-Tech - 2009-04-10, 11:27
Fajna furka i fajne plany.
Ta felga tylko mi się nigdy nie podobała. Ale za to plus za 18", bo tak naprawdę to od 18" w e34 powinno się zacząć.
pozdro i powodzenia
Szajbaa - 2009-04-10, 11:51
no wygląda ładnie no i duze kola robią swoją wizualną robote
ale cos w tym jest tez nie lubie tych kol
najgorsze jak widze takie podrobki jakies 15" w jakiejś innej furze...
High-Tech - 2009-04-10, 12:31
| Szajbaa napisa/a: |
najgorsze jak widze takie podrobki jakies 15" w jakiejś innej furze... |
no właśnie, po części to chyba przez to
No i trochę za świeże jak do e34
pozdro
ANDRZEJ-BIELAK - 2009-04-11, 07:16
Ładna e34, wrzuć troche fotek wnętrza.
| sebsoniki napisa/a: | | Może to przykład małej degradacji (E36 > E34) | Chłopie o czym ty piszesz. Chyba że myslisz o silniku.
kris/// - 2009-04-11, 11:08
autko ladne fele slusznego rozmiaru ale troche nie z epoki.. | ANDRZEJ-BIELAK napisa/a: | Może to przykład małej degradacji (E36 > E34)
Chłopie o czym ty piszesz. Chyba że myslisz o silniku |
popieram e34 lepiej sie prowadzi ,lepszy komfort ,cisza, frajda. e34 ma swoj niepowtarzalny styl
High-Tech - 2009-04-11, 11:58
| kris/// napisa/a: | autko ladne fele slusznego rozmiaru ale troche nie z epoki.. | ANDRZEJ-BIELAK napisa/a: | Może to przykład małej degradacji (E36 > E34)
Chłopie o czym ty piszesz. Chyba że myslisz o silniku |
popieram e34 lepiej sie prowadzi ,lepszy komfort ,cisza, frajda. e34 ma swoj niepowtarzalny styl |
Inna jakość.
Nie ma nawet co porównywać
pozdro
|
|