| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E30] Inka
Inka - 2009-04-01, 14:12 Temat postu: [E30] Inka Witam
Jestem tutaj nowa i postanowiłam się pochwalić swoją 3tygodniową ślicznotką
Znalazłam ją pewnego zimowego dnia na Allegro, od razu mi wpadła w oczko i powiedziałam sobie, że muszę ją mieć 12 marca br pojechaliśmy z moim narzeczonym i znajomymi do Iwanowic k. Krakowa, konkretniej były to Grzegorzowice Małe (może była już tutaj jako pojazd jednego z userów )
Tak wyglądała w dniu zakupu, dzisiaj już nie ma tej brzydkiej naklejki na przedniej szybie, nie ma w ogóle ciemnych szybek. Został tylko tłumik do wymienienia chce z niej zrobić serię
Niedługo wkleję więcej fotek
TheKowal - 2009-04-01, 15:40
Śliczna ta nowa przyjaciółka
Dbaj o nią,pieść,bo to zapewne lubi !
Tymon - 2009-04-01, 15:50
Ja bym usunął brew
Miki - 2009-04-01, 18:00
brewki i kołpaki trzebaby usunac i wtedy bedzie jeszcze blizej serii
luzi - 2009-04-01, 18:02
najpierw bliżej serii a potem bliżej ziemi
Łukasz - 2009-04-01, 20:41
brewki out, felgi z epoki i jazda
Inka - 2009-04-01, 21:41
kołpaki dawno ściągnięte a brewki mi się podobają i się tak zastanawiam czy je ściągać czy nie ;)Bliżej ziemi już jest nie ma fabrycznych sprężyn tylko jakieś obniżane i tak zostanie. Felgi hmm... marzą mi się borbetki typu a 9 calowe... albo troszke mniejsze (7-8cali) w rozmiarze 16
Dzisiaj zamówiłam szkiełka do przednich świateł, bo jedno szkło mam pęknięte jedno szkło i trzeba to wymienić do 5 maja kupiłam też u kolegi z klubu tylne światełka bo też mam strasznie klosze popękane. Zostało mi do kupienia/zwinięcia ze szrotu szkiełko przedniego migacza póki co jedno wymieniłam na pomarańczowe... drugie to dalej jakaś podróba z plexi
[ Dodano: 2009-04-06, 08:07 ]
W sobotę wymieniłam łączniki stabilizatorów z przodu i zamówiłam jedno przednie łożysko (koszt ok 264zł)
[ Dodano: 2009-04-07, 14:34 ]
a wczoraj dostałam do łapek nowiutkie łożysko SKF na przód i dzisiaj je sobie wymienię dostałam pocztowe awizo na kolejną paczkę i się zastanawiam czy to tylne światła czy przednie szkiełka
[ Dodano: 2009-04-07, 20:13 ]
Umysiana z wymienionym łożyskiem w prawym przednim kole bez brewek, bez kołpaków i bez przyciemnianych szyb Za chwilkę będzie miała wymienione tylne światełka na niepopękane
ogolny - 2009-04-07, 20:30
Jeszcze listewka pod przedni pas.
P.S.
Jak bede potrzebował pomocy przy aucie to dam znać
BM 6 - 2009-04-07, 20:33
Zrób sesję w plenerze, przy pełnym świetle. No i zaprezentuj się na którymś zlocie. Będziesz mile widziana.
ogolny - 2009-04-07, 20:36
| Cytat: | | Zrób sesję w plenerze, przy pełnym świetle. No i zaprezentuj się na którymś zlocie. Będziesz mile widziana |
Najlepiej w bikini
slawo - 2009-04-07, 20:44
| ogolny napisa/a: | | Najlepiej w bikini |
z ust mi to wyjales
ladnie prace ida nad e30
oby tak dalej!!
Inka - 2009-04-07, 20:44
ta chcielibyście zamierzam wpaść na spocik wielkanocny na śląsku ;)daleko na uroczysko nie mam wtedy kogoś, kto robi fajne fotki poproszę o sesję znaczy sesję mojego auta
Grigori/// - 2009-04-07, 22:09
kolorek faniutki wogole e30 to piekne laseczki :D:D
urbi - 2009-04-07, 22:51
| Inka napisa/a: | ta chcielibyście zamierzam wpaść na spocik wielkanocny na śląsku ;)daleko na uroczysko nie mam wtedy kogoś, kto robi fajne fotki poproszę o sesję znaczy sesję mojego auta |
to na jakis wielki rozwoj tematu nie masz co liczyc hehe
alexil - 2009-04-07, 23:30
| slawo napisa/a: | ogolny napisał/a:
Najlepiej w bikini
z ust mi to wyjales |
Nie przejmuj się, oni tak zawsze
Inka - 2009-04-08, 07:12
spoko spoko, ja tam też mam swoje zboczenia każdy pewnie słyszał, że informatykowi wszystko się z sexem kojarzy
Wczoraj wymieniłam te lampeczki z tyłu i teraz mam śliczniutkie światełka dzisiaj może dostanę szkiełka na przód i jak dobrze pójdzie to je sobie podmienię będę miała jednakowe i nie pęknięte
Rano czekając na zagrzanie się silnika, umyłam sobie szybki, bo wczoraj przy sobie nie miałam płynu do szyb i nie miałam jak umyć dzisiaj może uda mi się zrobić gdzieś w polu jakieś foteczki
ANDRZEJ-BIELAK - 2009-04-08, 07:39
Zdecydowanie lepiej bez brewek, dobrze że juz szukasz dokładki której brakuje. | Inka napisa/a: | | dzisiaj może uda mi się zrobić gdzieś w polu jakieś foteczki |
| ogolny napisa/a: | | Najlepiej w bikini | popieram w 100%
Inka - 2009-04-08, 08:36
byłabym wdzięczna jak ktoś kto ma seryjną e30 w sedanie, zrobiłby zdjęcie bagażnika, bo mam wrażenie, że mam coś tam poknocone z wykładziną
Pietrek - 2009-04-08, 09:09
| Cytat: | byłabym wdzięczna jak ktoś kto ma seryjną e30 w sedanie, zrobiłby zdjęcie bagażnika, bo mam wrażenie, że mam coś tam poknocone z wykładziną |
Mam seryjną w sedanie a raczej seryjny bagażnik w sedanie , zrobi dzisiaj fotki , bo akurat rozbieram auto ...
Podro
Inka - 2009-04-08, 16:33
zrobiłam małą sesyjkę
Tutaj pęknięte szkiełko przedniej lampki, ale miałam awizo w skrzynce i wiem na pewno, że nowe szkiełka przyszły, więc jutro będzie wymiana
drugie światełka
a Tutaj już profilki i dupcia
Środka na razie nie robiłam ponieważ jeszcze tam po zimie nie wysprzątałam
a tutaj taki mały bonus
http://picasaweb.google.p...M1InkaQbaDrift#
alexil - 2009-04-08, 16:44
Kurde, szacun za samodzielną robotę przy aucie Musisz jeszcze kiedyś znaleźć chwile czasu żeby wziąć młotek i wyklepać przedni pas
Inka - 2009-04-08, 16:53
tak do końca sama nie robię ale na prawdę dużo staram sie robić a czego nie potrafię to oddaję w ręce najlepszego mechanika na świecie czyli mojego przyszłego męża
mich007 - 2009-04-08, 17:07
| Inka napisa/a: | | a czego nie potrafię to oddaję w ręce najlepszego mechanika na świecie czyli mojego przyszłego męża |
Pozdrów Tomka
Inka - 2009-04-08, 17:08
dzięki pozdrowię tylko od kogo ?
mich007 - 2009-04-08, 17:31
| Inka napisa/a: | | dzięki pozdrowię tylko od kogo ? |
no z nazwiska mnie nie będzie kojarzył jedynie z widzenia...jak się kiedyś znowu spotkamy to się przypomne
PS. Gratki e30 tylko do boczków to cięzko z tym silniczkiem
MAJSU - 2009-04-08, 17:43
Bez foli na szybach i kołpaków wygląda duużo lepiej Wymień przedni pas i dokup tą plastikową listwę do niego i będzie dobrze !
puz - 2009-04-08, 18:34
| Inka napisa/a: | tak do końca sama nie robię ale na prawdę dużo staram sie robić a czego nie potrafię to oddaję w ręce najlepszego mechanika na świecie czyli mojego przyszłego męża
|
od razu najlepszego
zapraszam do nas zajmiemy sie tym grzechotnikiem i nie tylko
wydeszek walker gdzies sie wala bo ta koncówka pas przedni jak najbardziej sie znajdzie i pewnie IS lipe tez, felgi musialbym zerknac co sie ostało jeszcze w zapasach jesli borbety to tylko B ja jednak jestem zwolenikiem alpina styling. wnetrze oczywiscie wygodne sportsitze no i klekota zmienimy na jakas ciekawsza jednastke włąsnie jedzie e46 320d z anglii
zycze wytrwałosci bo bedziesz potrzebowac jej sporo taki urok E30
pozdro puz
Inka - 2009-04-08, 18:38
puz, ale ja tym nie chcę driftować do driftu to mam poloneza końcówkę zmienię na seryjną, zderzaczka szukam ale takiego klasycznego... znaczy w sumie to tej dokładki szukam
puz - 2009-04-08, 19:02
| Inka napisa/a: | puz, ale ja tym nie chcę driftować do driftu to mam poloneza końcówkę zmienię na seryjną, zderzaczka szukam ale takiego klasycznego... znaczy w sumie to tej dokładki szukam |
a czy ja wspomnialem cos na temat driftu
myslelm raczej o czyms takim
http://beemka-klub.pl/for...t=31060&start=0
a pod maska widzialmym cos takiego
co słuzy raczej do ekonomiczengo przemieszczania sie a nie smigania bokami
pieknie czyli puz robi tylko auta do driftu
hyhhyhyhy
Inka - 2009-04-08, 19:13
oj nie tylko... ta wąska jest na prawdę śliczna, pewnie masę pracy w nią włożyłeś o kasie nie mówiąc.. aż się boję zapytać ile takie coś kosztuje, bo moją to by trzeba było zedrzeć do oryginalnego lakieru i na nowo pomalować
Rom535 - 2009-04-08, 19:17
Dam plusa za to ze to Bmw i za e30 bo mam do nich sentyment.... wiele Cie czeka jeszcze
Puz jak zwykle z genialnym projektem wyskoczyl hheheh
Inka - 2009-04-09, 09:48
projekt genialny tylko problem jest taki, że kasy na niego brak wczoraj do mnie przyszły szkiełka do przodu dzisiaj wymienię i zostanie mi tylko wymienić jedno szkło migacza i światła już będą 100% oryginał
|
|