| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E36] marojbl ->> 320i coupe
marojbl - 2008-05-10, 13:46 Temat postu: [E36] marojbl ->> 320i coupe Witam, poniżej fotki mojej od zawsze wymarzonej coupe
Beemka jest z maja 1996 roku, motor m52. Na wyposażeniu jest klima dwustrefowa, ASC, i niebywały dzwięk R6. Poniżej kilka fotek robionych telefonem, wkrótce wstawie cos lepszego. W planach bedzie 17'' felga z parapetem i uglebienie (jeszcze nie wiem jakie). Myślałem nad zmiana kierunków na białe ale chyba pozostane przy tych nawet pasuja do granatowego nadwozia. Pozatym nie będę ingerował w fabryke - podoba mi się jaka jest.
Jeszcze dwie fotki ze środka:
Czekam na wasze opinie i oceny
noname - 2008-05-10, 15:51
Ladne coupe Ja bym wsadzil tylnie lampy z m3 oraz biale kierunki + ladne 17stki i gleba tak jak mowisz.
Przyznaj sie ile "plaków" zuzyles zeby tak sie swiecilo pod maska ?
marojbl - 2008-05-10, 16:09
hehe to nie 'plaki' mam taki dobry środek do mycia silnika, najpierw spływa cały bród a potem pozostawia taka świecącą powłoke na plastikach
marwi - 2008-05-10, 16:33
Witam,
Jaki to środek??
marojbl - 2008-05-10, 19:45
więc tak środek nazywa się Engine Cleaner, taki czarny spray z żółto - czerwonymi napisami, kupiłem swego czasu w norauto.
skrzypek - 2008-05-10, 22:05
naprawde sie swieci ta komora silnika jeszcze tylko troche gleby i jakies fele z rancikiem i bedzie miodek
Bandit - 2008-05-12, 23:35
Nie, nie, nie! żadnej gleby! zostaw tak jak jest! Nasze drogi są zbyt dziurawe na takie zabawy. Pomarańczowe kierunki też zostaw - coraz mniej ich się widzi. Zostaw też oryginalne 15 - tki. Teraz Twoja bunia wygląda pięknie! Wymień jedynie radio na fabryczne a będzie tak
Pamiętaj to co fabryczne jest najlepsze!
kiloff - 2008-05-12, 23:44
| Cytat: | Nie, nie, nie! żadnej gleby! zostaw tak jak jest! Nasze drogi są zbyt dziurawe na takie zabawy. Pomarańczowe kierunki też zostaw - coraz mniej ich się widzi. Zostaw też oryginalne 15 - tki. Teraz Twoja bunia wygląda pięknie! Wymień jedynie radio na fabryczne a będzie tak
Pamiętaj to co fabryczne jest najlepsze! |
wtf skad ten koles sie urwal
haaalo .. prosze pana ? chyba pomylil pan fora .. to nie BMW-KLUB.pl ..
marojbl - 2008-05-13, 00:23
| Bandit napisa³/a: | | WymieÅ„ jedynie radio na fabryczne a bÄ™dzie tak |
Radio zostaje - podoba mi się - będzie to kiedys fundament mojego audio
| Bandit napisa³/a: | | Nie, nie, nie! żadnej gleby! zostaw tak jak jest! Nasze drogi sÄ… zbyt dziurawe na takie zabawy. |
Gleba będzie i to raczej napewno - chcę tak jak kolega Kiloff ma u siebie że telefon sie nie miesci
Narazie to jest wóz terenowy. Co do kierunków to sam jeszcze nie wiem. Wypowiadajcie się kto jakie widzi na niebieskim metallicu - żółte czy białe kierunki
skrzypek - 2008-05-13, 01:35
zdecydowanie BIALE!!! bardzo ladnie komponuje sie z niebieskim lakierem. nie zapomnij tylko wlozyc zarowek chromowanych bo z pomaranczowymi nie ma efektu
|
|