| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Wkładka zamka????? pomocy
Seba88zg - 2008-04-06, 16:13 Temat postu: Wkładka zamka????? pomocy Witam mam pytanie czy jak mam popsutą wkładke od strony kierowcy w drzwiach czyli ta którą się drzwi otwiera moge mieć problemy z centaralnym bo własnie mam takie rygle podnoszą sie i chowają ta wkładka moze być tego przyczyną??????? pzdr all
alexil - 2008-04-06, 16:21
Czytałem ten post 5 razy ale dalej nie rozumiem o co chodzi.....Zbierz się w sobie, użyj interpunkcji i postaraj się wytlumaczyć swój problem ponownie.
Pozdrawiam
wojtaq - 2008-04-06, 16:43
ja to rozumiem troche tak jakby byla sytuacja ze ktores drzwi sa niedomkniete lub cos w tym stylu i wg mnie jesli wkladka jest tak uszkodzona ze wciska krancowke to moze sie tak dziac
rozbierz drzwi i odlacz krancowke i wtedy probuj
Seba88zg - 2008-04-06, 16:48
Dokładnie oto mi chodzi otwieram dzrwi od pasażera bo od kierowcy jest wkładka rozwalona zaułwazyłem że gdy od kierowcy na zewnatrz pod klamkom przycicne blache ręką zaczyna zamykać co to może buyć coś nie łaczy lużny siłownik może ktoś już miał taki problem????? jest to wina wkładki czy może siłownika doda że z prawej strony nie da rady zamknąć drzwi kluczykiem prze tą wkładke????? zawsze przy zamykaniu są protrzebne dwie osoby mam nadzie że teraz jest wszytko jasne:)
|
|