| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Problem z elektrycznymi szybami przycisk z piorunem???????
Seba88zg - 2008-03-27, 17:24 Temat postu: Problem z elektrycznymi szybami przycisk z piorunem??????? Witam mam pytanie posiadam Bmw e36 w którym nie działają elektryczne szyby wydaje mi się że jest to wina przycisku umieszczonego koło kierownicy z prawej strony ze znaczkiem pioruna umieszczonego w oknie który powoduje zablokowanie szyb czyli nie działają, sprawdzałem i nie dochodzi do tego włącznika prąd prosił bym o podanie rozwiązania w tej sprawie może jest miejsce gdzie można ten włącznik całkowicie odłączyć lub kótry bezpiecznik jest za to odpowiedzialny lub inne propozycje rozwiązania tego proplemu:) z góry dziękuje i prosze o jak najszybszą pomoc.
duchX - 2008-03-28, 06:48
Stary w niezbedniku technicznym masz wykaz bezpiecznikow i schematy , nie chce Ci sie poszukac ?? jak sie nie znasz na elektrycy to napisz w tedy ktos pomoze .
Seba88zg - 2008-03-28, 10:09
Własnie oto chodzi że niema w wykazie akurat nic o tym przycisku bo mało e36 ma ten przycisk z tego co zaułważyłem jakis wymysł niepotrzebny jęsli ktoś zna rozwiązanie prosze o pomoc bo takie cwaniaczenie że tam jest rozpiska to to ja wiem że tam jest doskonale pozdrawiam.
slawo - 2008-03-28, 10:54
a skad Ty masz w e36 przycisk z piorunem?
u mnie takiego nie ma
jedyny ktory jest to odcina tylne szyby - zabezpieczenie przed dziecmi
Rafał - 2008-03-28, 10:59
pierwsze e36 mialy instalke szyb bez sterownika
wszystko bylo na 2 kable identycznie jak w e30
poszukal schematów i lec po kablach
|
|