| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Najczarniejszy dzień w histori BMW?
Dymek_kg - 2008-01-31, 12:59 Temat postu: Najczarniejszy dzień w histori BMW? http://autokult.pl/2008/0...-w-histori-bmw/
Ciekawe ile trafi do Polski z nich jako bezwypadki???
jaqub - 2008-01-31, 15:19
cos mi sie wydaje ze osoba ktora to napisala nie wiele ma pojecia o BMW... ta jedna fotka z tymi dwoma bialymi sedanami to napewno nie M3 nowe... poza tym wydaje mnie sie ze auta nie pojda po cenie nowek tylko taniej a jesli naprawione beda przez BMW to chyba OK? zreszta nie tylko BMW tak robi... kazdy dealer kazdej marki dostajac auta z transportu i jesli ktores jest uszkodzone ( dzieciaki rzucajace kamieniami do przejezdzajacych pociagow, zle zamocowanie do lory, obcierki transportowe itp) naprawia je i puszcza jako nowki, nawet nie informujac klienta... ostatnio toyota dosc czesto pojawiala sie w TVN turbo jako ta "niedobra i oszukujaca klientow"...
Bartas - 2008-01-31, 16:53
czytałem ten artykuł w poprzednim "Motorze" bodajże. Szkoda tylu fajnych autek, Niektóre kasacja, ale część ma wrócić do Manachium gdzie przejdą metamorfozę
Zamiast kasować mogli by udostępnić graty ludziom naszego pokroju Ja bym sie nachapał m powerowych gadżetów
|
|