| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Informacje o E36 Cabrio - Łódź
Bartas - 2008-01-29, 13:52 Temat postu: Informacje o E36 Cabrio - Łódź Witam,
Potrzebuje pomocy Łodzian Jeśli ktoś zna to auto/ właściciela to proszę powiedzieć czy warto się tym interesować. Bo trochę zmieniła mi się koncepcja na autko i rozglądam się za cabriosem
Lynk do Alledrogo
Jeśli macie jakiś namiar na fajnego/ zadbanego cabriosa z bogatym wyposażeniem i oczywiście w 6 garach to dajcie znać.
Kujon - 2008-01-29, 13:55
"Nieużywany zimą" to na H... mu Hardtop , ale tak pozatym to auto wygląda sensownie , napewno jakbym był na kupnie cabrio to bym pojechał oglądnąć tą sztuke
Bartas - 2008-01-29, 13:59
| Kujon napisa/a: | | napewno jakbym był na kupnie cabrio to bym pojechał oglądnąć tą sztuke |
no właśnie o to mi chodzi żebym nie jechał na darmo, choć daleko nie mam
Też mi się wydaje sensowna, więc pytam Was
--==maly==-- - 2008-01-29, 14:22
Ja tylko dodam,że nie zaznaczyl opcji BEZWYPADKOWA
Bartas - 2008-01-29, 14:23
| --==maly==-- napisa/a: | | Ja tylko dodam,że nie zaznaczyl opcji BEZWYPADKOWA |
Czy są jakieś podstawy, żeby an chwilę obecną twierdzić, że miała przygodę? Na razie jak popatrzyłem po fotkach to wygląda na nie bitą...
kiloff - 2008-01-29, 15:46
| Bartas napisa/a: | | Czy są jakieś podstawy, żeby an chwilę obecną twierdzić, że miała przygodę? Na razie jak popatrzyłem po fotkach to wygląda na nie bitą... |
jak nie jest to kazdy zaznacza ze jest bezwypadkowa ..
ale swoja droga ze wyglada na zdrowa ..
--==maly==-- - 2008-01-29, 16:16
Bezwypadkowych nie ma ale wypadalo by zaznaczyć
Yakuzatti - 2008-01-29, 16:47
Za 30 kafli musi być dobre cabrio...
GERMAN BOY - 2008-01-30, 10:48
pojedz i obejżyj.pierwsze wrażenie ok.Drugie wrażenie bedziesz miał z bliska i na podnosniku .Wtedy sie okaże a to że niezaznaczył że bezwypadkowa to dobrze bo kto o tym mysli żeby to wpisac to zazwyczaj mysli aby skłamac bo własnie była trzasnieta.Tez nie sugeruj sie że jakis element był malowany i odrazu że musiała miec dzwona.może miała nieduże wgniecienie i ktos ja pomalował na tym kawałku.moja jest cała malowana i ktos by mógł pomyslec że wpadła pod pociag a nie byla uderzona nigdy tzn do listopada 2007 naszczescie nie mocno w tył.ale to przeszłosc.
CZACZOCZYCHACZ - 2008-01-30, 12:27
wyglada super, ja jak zobaczylem teledysk Kalwi i Remi to sie zakochalem w tym kabrio , nastepne auto to napewno bede kabrio trujka
Pawel735 - 2008-01-30, 12:53
| CZACZOCZYCHACZ napisa/a: | wyglada super, ja jak zobaczylem teledysk Kalwi i Remi to sie zakochalem w tym kabrio , nastepne auto to napewno bede kabrio trujka |
A cóż to za wybryk masz w avatarze ?
Bartas - 2008-01-30, 13:59
Kamil, ale jeszcze nie jestem pewien czy swoją chce sprzedać Strasznie ją polubiłem i jak będę chciał sprzedać to za pół darmo nie oddam Zobaczymy, czas pokaże
|
|