BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - [e30]Jak zamknac elektryczny szyber?

duch_robi - 2007-12-16, 12:41
Temat postu: [e30]Jak zamknac elektryczny szyber?
Mam problem, moj szyber otwiera i zamyka sie z pilota, wczoraj go otworzylem i nie umialem juz zamknac wiec myslalem ze cos nie tak jest z przyciskiem, wyciagnalem go i powychodzily z niego kable (jest ich 5) nie wiem teraz gdzie i ktory powinien byc, dodatkowo kable sie zwarly i przepalil mi sie chyba bezpiecznik, ale w skrzynce z bezpiecznikami wszystkie sa ok, jesli ktos dokladal szyby i szyber moze gdzie indziej zastosowal bezpiecznik? Jak zamknac szyber? Kabelkow jest 5 -brazowy, czarny, zielony i 2 sa jakies podwojne ze sa po 2 zlaczone w 1. Szyber probowalem zamknac kluczem 22 krecac srube w silniczku i ona sie odkreca. poradzcie mi. Dodam ze szyber nie jest otwarty na maksa, tylko poszedl do gory wzgledem dachu wiec na upartego da sie jezdzic poki padac nie bedzie.
Grzesiek - 2007-12-16, 13:14

siemka da sie go zamknac tak jak ty probowales tylko nie kluczem 22 tylko malym imbusem ktoru wchodzi w srodek tej wlasnie srobki ja mam gdziesz fotki jak to powinno byc z tymi kabelkami jak znajde to zraz wstawie

pozdrawiem

duch_robi - 2007-12-16, 13:16

No wlasnie dzieki, pomyslalem czy imbus tam nie wchodzi, ale byl tam smar i nie zauwazylem czy jest srodek okragly czy imbus.