BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Czarna Lista - Piękne E30 touring 325IX od infomatyka?

Teodor - 2007-11-12, 16:41
Temat postu: Piękne E30 touring 325IX od infomatyka?
Witam.
Przeglądając allegro natchnelismy się z kolegą na dosyć interesujące ogłoszenie:

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3760631

Wszystko pięknie! Ładne zadbane e30 4x4 w kombi w dodatku w skórze! Takie jak szukaliśmy z kolegą. Cena nie była okazyjna a więc spodziewaliśmy się kolekcjonerskiego egzemplarza na który będzie przyjemnie patrzeć. Obraz jaki zobaczylismy po przyjeździe na miejsce po prostu nas załamał. ZDJĘCIĘ OKAZAŁO SIĘ BARDZO POGLĄDOWE.

Auto bite chyba z kazdej strony...po bokach z tyłu je go juz rdza, z przodu po wypadku nie ma nawet założonego zderzaka orginalnego tylko podpasowany od cholera wie czego. Klapa tylnie nie zamyka sie równo. Szyber wystaje zaokrąglony :wow: Wszystkie listwy odchodzą na inny strony, pas przedni jak fale dunaju..wszystko popekane i połamane :help:

Ten samochódw to totalna rozsypka....bardz bardzo mocno zapuszczony...ja nie goląc się przez miesiąc nie jestem zapuszczony tak bardzo jak to auto.
Nie znaleźliśmy niestety, pomimo usilnych starań, jakiejkolwiek rzeczy w tym aucie..choćby klamki czy zamka która by działała jak należy.

Na prozaiczne pytania w stylu kiedy pan regulował zawory, zmieniał rozrząd, itp odpowiedź była zawsze jedna: NIGDY! Silnik polany olejem nie trzymał odpowiednich obrotów, zawory grały jak pianino.

W dodatku ten d e bil (właściciel auta mówiąc bardzo łagodnie) tłumaczył się jeszcze zdaniami w stylu że on się nie zna bo jest informatykiem i mówił że auto nie jest umyte ale jest w ładnym stanie :wow: . Środek to po prostu ruina...każdy plastik odgiety w inna strone..oslona od kolumny znikła...na podlodze lezy roztrzaskany regulator pozycji swiateł.

Centralny wogóle nie działał....wogóle podczas oględzin nagle okazało się że nie ma wspomagania bo "cos sie tam zepsuło" :wow:

Mógłbym tak pisać przez miesiac co bylo tam niesprawne...ale łatwiej by mi było napisać co było sprawne: NIC!

Jednym słowem nie jechać nawet jak macie 150metrów do gościa albo pojechac i naj ebać w mord e.

Jak kolega zobaczył tą pozostałość armageddonu zraził się tak bardzo że kupuje alfe q4 :(

NIE WZIOŁBYM TEGO AUTA NAWET ZA DARMO BO MI SIE NIEDOBRZE ROBI JAK NA NIE PATRZE.

Z bogiem!

[ Dodano: 2007-11-12, 18:04 ]
aha dodam tylko że zdjęcie w ogłoszeniu nie przedstawia tego auta...nie wiem skąd wzioł się wogóle pomysł na cene (10 000zł!!!!!) w głowie tego gościa! 8-)

Sobek - 2007-11-12, 19:43

I pomyslec ze duzo jest takich idealnych e30tek na sprzedaz tzn nie tylko e30tek ale innych beemek... kazdy mysli wysoka cena to napewno idealne autko trzeba jechac ogladnac a co sie okazuje to ruina nie warta 2tys zl... ale takie sa realia...
ogladalem tez juz pare razy beemki w komisach itp... i z parunastu beemek ktore widzialem moze z 2 byly ładne (z wygladu) i tak kupilem inne auto...
A powoli szukam jakiejs e30... :?

nokerman - 2007-11-12, 22:46

http://325ix.wastegate.se/ jak wół na focie :papa:
damiano_e30 - 2007-11-13, 00:49

cytat: "spokojnie mozna zejsc do okolo 10l / 100 w miescie" w 325 ix :lol:

Od razu wiadomo że to jakiś bajkopisarz i fantasta :glupek:

ANDRZEJ-BIELAK - 2007-11-13, 08:21

nokerman napisa/a:
http://325ix.wastegate.se/ jak wół na focie
jak taki kolo inofmatyk że zdjęcia nie mógł zrobić i wkleić , to dla jaj kotoś powinien do niego zadzwonić i zapytać o bezprawne wykorzystanie zdjęcia na aukcji.
nokerman - 2007-11-13, 21:30

ANDRZEJ-BIELAK napisa/a:
jak taki kolo inofmatyk że zdjęcia nie mógł zrobić i wkleić , to dla jaj kotoś powinien do niego zadzwonić i zapytać o bezprawne wykorzystanie zdjęcia na aukcji.

ja ja aba dojcz szprechen :lol:

Teodor - 2007-11-13, 22:44

"..co w polaczeniu z regularnym serwisowaniem.."

:shock: :lol:

regularnie serwisowany to on był 15 lat temu :lol: