| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - zegary - czekam na komentarze ...
tsuru - 2004-11-11, 17:09 Temat postu: zegary - czekam na komentarze ... ...no ...wkoncu zrobilem cos od poczatku do konca
www.republika.pl/mariuszbryk
Miki - 2004-11-11, 17:13
fajne nawet ale co do wzoru to juz kwestia gustu.Sam kiedys sie za to zabieralem i do tej pory nie zrobilem wiec gratuluje wytrwalosci
Arczi e30 - 2004-11-11, 18:47
ja wole jednolite, tzn np, białe bez udziwnien, ale to kwestia gustu, jednak gratuluje pomyslu
urbi - 2004-11-11, 19:10
ja rowniez jednak nie przepadam za udziwnionymi jesli juz to cale biale ale mimo wszystko ... wole oryginalne
Marcin - 2004-11-11, 20:58
Ja wole klasyczna czern oraz czerwone wskazowki. Do tego jeszcze aluringi i wychodzi cos takiego. Mi sie podoba
AMISZ - 2004-11-11, 22:15
Tsuru ja u siebie bym takich nie założył ale brdzo ładnie wykonane jednym słowem bajeczka
Mcinek Fajnie ze wrzucies tą fote bo sam sie zastanawiałem jak to będzie wygląac z tymi aluringami w e21 I musze przyznać zę bradzo łądnie chyba sam taż tak sobie zrobie u ciebie! A tak przy o kazji jaki kosz zakupu tych aluringów!!
Marcin - 2004-11-11, 22:31
| AMISZ napisa³/a: | | A tak przy o kazji jaki kosz zakupu tych aluringów!! |
Skontaktuj sie z kolesiem, ktory wystawia aluringi na allegro. Mi sprzedal za 50pln poza aukcja.
SmasherE30 - 2004-11-11, 22:33
Samoróbki próbowałem kiedyś robić, nawet mam projekt, mogę komyś wysłać, ale zdecydowałem że biała kartka jakaby nie była to się przypali od żarówek zegarów.
A więc tylko plastik czyli kupne
a co do wzoru ... całkiem ciekawy i na tym zdjęciu nawet jakoś to wygląda ... co kto lubi ...
slav - 2004-11-11, 22:43
Może by tak tą wskazóweczkę na czerwono machnąć? mam takie wrażenie że zlewa się z białym tłem, pozdro
tsuru - 2004-11-12, 00:53
wlasnie tak mysl;alem zeby ja zrobic na czerwono ale sie powstrzymalem narazie ...
....przez mysl przeszlo mi tez zastapienie wskazowek przezroczysta plexi i do tego walnac jakies podswietlenie zeby wskazowka sie swiecila ...
...ale jeszcze rozwarzam to od sprawy technicznej ...
....narazie w nocy fajnie wyglada bo na te zegary pada czerwone swiatlo deski...
...co do grafiki macie racje ...kto co lubi ...
....poczatkowo myslalem nad bialymi z jakimis fajnymi fontami ...ale wygladaly strasznie sucho...takze mysle ze taka delikatna graficzka nie zaszkodzi..
tsuru - 2004-11-12, 00:57
SmasherE30 --- niekoniecznie kupne i niekoniecznie papier...
...na ploterze drukujacym walna ci to na foli takze papier nie bedzie zolk ... bo bedzie folia ...
...oczywiscie na matowej zeby nie odbijalo sie swiatlo od zegarow...
tsuru - 2004-11-12, 00:59
jeszcze raz ja ...
....ktos pytal o aluminiowe ramki na zegary..
www.dido.win.pl
dido_bmw@poczta.onet.pl
tel. 0 506 423 919
pathrow - 2005-03-19, 15:38
cze
Samoróbki próbowałem kiedyś robić, nawet mam projekt, mogę komyś wysłać, ale zdecydowałem że biała kartka jakaby nie była to się przypali od żarówek zegarów.
SmasherE30 czy mógłbym prosić o projekcik o którym pisałeś pathrow@wp.pl
dzięki pozdro
|
|