BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E30] Kwito ->> 325e

Kwito - 2007-10-02, 20:30
Temat postu: [E30] Kwito ->> 325e
No więc przedstawie historie z tym autkiem ;)
Autko zakupilem wczoraj,wrocilem nim do domu o 23 :mg:
Jest to Eta z 85roku,w stanie niemalze idealnym w pieknym nadwoziu coupe bez zadnych dodatkow upiększających :roll: ma z przodu jedynie lekką dokładeczke

dzisiaj zdarzylem ja jedynie wysprzątac,i wyczyscic/nakłonic plastiki do nabrania dawnego blasku,jutro kupie wydech (niestety nie ori,"drozszy" zamiennik - auto musi przejsc jakos przegląd a ten mi sie rozsypal ;/ ) oraz konserwacje

Autko posiada w standardowym wyposazeniu komp. pokladowy( ten nad lusterkiem ;) ,wybaczcie ale nie znam dokladnie wszelkich nazw i skrótowców),el. lusterka,welurowa tapicere w bdb stanie,no i silnik o przebiegu 150tys(mial 149,150 wybilo mi w drodze powrotnej) ktory to przebieg zrobilo dwoch starszych wlascicieli :mg: :lol: :D Autko generalnie idzie przesuper i naprawde ma nieziemskie odejscie :jupi:

oto kilka fotek z aukcji (zawieszenie nie jest tak wysokie jak sie wydaje)

Generalnie nie mam zamiaru robic w niej nic... oprocz :mg:
-na wiosne 60/40 i kółka
-kolektor 325i & reg. cisnienia paliwa

:P

[ Dodano: 2007-10-02, 20:31 ]
nowsze fotki wrzuce tu mysle ze jutro :)

Mlody - 2007-10-02, 20:33

Swietna baza i niezle plany :D Niechaj dobrze sluzy :D
misza - 2007-10-02, 21:14

ładna ale do perfekcji troszke brakuje w prawym przednim rogu, jesli mozesz zdradzic ile cie kosztowała ?? ? i gdzie ja kupiłes

pozdro

Kwito - 2007-10-02, 21:31

p.p róg? niezabardzo rozumiem :wink: moglbys konkretnie pokazac?;>

3000zl

[ Dodano: 2007-10-02, 21:37 ]
aaa wiem,to jest pęknięta ta osłonka na okolo kierunkowskazu, i ta minimalna wgniotka na blotniku takze jest, to co wydaje sie byc pod lampą - tylko wydaje się :wink:

mattim_bmw - 2007-10-02, 22:18

Baze masz konkret, ale lepiej wrzuc odrazu wydech podwojny :wink: , powodzonka w modach :D pozdro
G-R-Z-E-Ś - 2007-10-03, 11:19

Ładna i widać że zadbana więc dbaj o nią :wink:
Miki - 2007-10-03, 17:44

tez kiedys mialem niebieskie wnetrze w poprzedniej e30 ... podobało mi sie bardzo :)

widze że u Ciebie na prawych drzwiach kieszen jakas ciemniejsza jest, mam gdzies prawy boczek jeszcze i musze az sprawdzic czy rzeczywiscie tak mialem czy tak tylko u Ciebie jest hmmm a moze to wina zdjecia?

poza tym ładne autko troszke kosmetyki delikatna gleba i alu nawet ori15"BBS o bedzie ładny klasyk
pozdrawiam

Kwito - 2007-10-03, 19:59

kieszenie o ile dobrze kojarze mam czarne :)

dzis sciagnolem tlumik koncowy i bede montowal od 2.0 , po przegladzie wytne katalizator :P

ahhhh ten dzwiek 6 garów :D

Stammek86 - 2007-10-08, 13:55

Ładna,ale na glebie na pewno bedzie wygladać dużo lepiej :D
A co z felgami,jakie plany???

Kwito - 2007-10-10, 08:07

z felgami? na wiosne Eta powinna stanąć na czyms ładniejszym :)
Smykoo - 2007-10-10, 12:25

Fajny klasyk :)

Ja też bym nic nie zmieniał oprocz kupienia jakis felg ale tez oryginalnych BMW :)

Niech ci sie dobrze sprawuje !

MAJSU - 2007-10-10, 19:31

Kwito napisał/a:

dzis sciagnolem tlumik koncowy i bede montowal od 2.0 , po przegladzie wytne katalizator :P

Gratuluję furki ! Wygląda na zadbany egzemplarz pod maska szczególnie, a widać że silnik nie plakowany na sprzedaż :spoko: Obniżenie i jakaś felga napenwo się jej przydadzą żeby poprawić prezencję :) Kata nie wycinaj bo niewiadomo czy to pomoże czy zaszkodzi a jeżeli przebieg jest oryginalny to nic mu nie dolega...

Łukasz - 2007-10-10, 21:35

MAJSU_WuWuA napisał/a:
Kwito napisał/a:

Gratuluję furki ! Wygląda na zadbany egzemplarz pod maska szczególnie, a widać że silnik nie plakowany na sprzedaż :spoko: Obniżenie i jakaś felga napenwo się jej przydadzą żeby poprawić prezencję :) Kata nie wycinaj bo niewiadomo czy to pomoże czy zaszkodzi a jeżeli przebieg jest oryginalny to nic mu nie dolega...

silnik pewnie, że nie plakowany, tylko po prostu umyty, jak tak wyglada silnik po 22 latach to ja jestem półkrwi Eskimosem.

maerik - 2007-10-11, 13:39

smaczna! gratuluje zakupu! takie lubie! dobra felga i zawieszenie i jest super!