| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E30] Kwito ->> 325e
Kwito - 2007-10-02, 20:30 Temat postu: [E30] Kwito ->> 325e No więc przedstawie historie z tym autkiem
Autko zakupilem wczoraj,wrocilem nim do domu o 23
Jest to Eta z 85roku,w stanie niemalze idealnym w pieknym nadwoziu coupe bez zadnych dodatkow upiększających ma z przodu jedynie lekką dokładeczke
dzisiaj zdarzylem ja jedynie wysprzątac,i wyczyscic/nakłonic plastiki do nabrania dawnego blasku,jutro kupie wydech (niestety nie ori,"drozszy" zamiennik - auto musi przejsc jakos przegląd a ten mi sie rozsypal ) oraz konserwacje
Autko posiada w standardowym wyposazeniu komp. pokladowy( ten nad lusterkiem ,wybaczcie ale nie znam dokladnie wszelkich nazw i skrótowców),el. lusterka,welurowa tapicere w bdb stanie,no i silnik o przebiegu 150tys(mial 149,150 wybilo mi w drodze powrotnej) ktory to przebieg zrobilo dwoch starszych wlascicieli Autko generalnie idzie przesuper i naprawde ma nieziemskie odejscie
oto kilka fotek z aukcji (zawieszenie nie jest tak wysokie jak sie wydaje)
Generalnie nie mam zamiaru robic w niej nic... oprocz
-na wiosne 60/40 i kółka
-kolektor 325i & reg. cisnienia paliwa
[ Dodano: 2007-10-02, 20:31 ]
nowsze fotki wrzuce tu mysle ze jutro
Mlody - 2007-10-02, 20:33
Swietna baza i niezle plany Niechaj dobrze sluzy
misza - 2007-10-02, 21:14
ładna ale do perfekcji troszke brakuje w prawym przednim rogu, jesli mozesz zdradzic ile cie kosztowała ? i gdzie ja kupiłes
pozdro
Kwito - 2007-10-02, 21:31
p.p róg? niezabardzo rozumiem moglbys konkretnie pokazac?;>
3000zl
[ Dodano: 2007-10-02, 21:37 ]
aaa wiem,to jest pęknięta ta osłonka na okolo kierunkowskazu, i ta minimalna wgniotka na blotniku takze jest, to co wydaje sie byc pod lampą - tylko wydaje się
mattim_bmw - 2007-10-02, 22:18
Baze masz konkret, ale lepiej wrzuc odrazu wydech podwojny , powodzonka w modach pozdro
G-R-Z-E-Ś - 2007-10-03, 11:19
Ładna i widać że zadbana więc dbaj o nią
Miki - 2007-10-03, 17:44
tez kiedys mialem niebieskie wnetrze w poprzedniej e30 ... podobało mi sie bardzo
widze że u Ciebie na prawych drzwiach kieszen jakas ciemniejsza jest, mam gdzies prawy boczek jeszcze i musze az sprawdzic czy rzeczywiscie tak mialem czy tak tylko u Ciebie jest hmmm a moze to wina zdjecia?
poza tym ładne autko troszke kosmetyki delikatna gleba i alu nawet ori15"BBS o bedzie ładny klasyk
pozdrawiam
Kwito - 2007-10-03, 19:59
kieszenie o ile dobrze kojarze mam czarne
dzis sciagnolem tlumik koncowy i bede montowal od 2.0 , po przegladzie wytne katalizator
ahhhh ten dzwiek 6 garów
Stammek86 - 2007-10-08, 13:55
Ładna,ale na glebie na pewno bedzie wygladać dużo lepiej
A co z felgami,jakie plany???
Kwito - 2007-10-10, 08:07
z felgami? na wiosne Eta powinna stanąć na czyms ładniejszym
Smykoo - 2007-10-10, 12:25
Fajny klasyk
Ja też bym nic nie zmieniał oprocz kupienia jakis felg ale tez oryginalnych BMW
Niech ci sie dobrze sprawuje !
MAJSU - 2007-10-10, 19:31
| Kwito napisał/a: | kieszenie o ile dobrze kojarze mam czarne
dzis sciagnolem tlumik koncowy i bede montowal od 2.0 , po przegladzie wytne katalizator
ahhhh ten dzwiek 6 garów |
Gratuluję furki ! Wygląda na zadbany egzemplarz pod maska szczególnie, a widać że silnik nie plakowany na sprzedaż Obniżenie i jakaś felga napenwo się jej przydadzą żeby poprawić prezencję Kata nie wycinaj bo niewiadomo czy to pomoże czy zaszkodzi a jeżeli przebieg jest oryginalny to nic mu nie dolega...
Łukasz - 2007-10-10, 21:35
| MAJSU_WuWuA napisał/a: | | Kwito napisał/a: | kieszenie o ile dobrze kojarze mam czarne
ahhhh ten dzwiek 6 garów |
Gratuluję furki ! Wygląda na zadbany egzemplarz pod maska szczególnie, a widać że silnik nie plakowany na sprzedaż Obniżenie i jakaś felga napenwo się jej przydadzą żeby poprawić prezencję Kata nie wycinaj bo niewiadomo czy to pomoże czy zaszkodzi a jeżeli przebieg jest oryginalny to nic mu nie dolega... |
silnik pewnie, że nie plakowany, tylko po prostu umyty, jak tak wyglada silnik po 22 latach to ja jestem półkrwi Eskimosem.
maerik - 2007-10-11, 13:39
smaczna! gratuluje zakupu! takie lubie! dobra felga i zawieszenie i jest super!
|
|