| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E30] mattim ->> 318i 91r
mattim_bmw - 2007-08-15, 13:20 Temat postu: [E30] mattim ->> 318i 91r Witam wszystkich, chciałbym wam pokazac moja beemke. Nie jest jakas super igła ale zawsze beemka. Na chwile keidy kupie e30 czekałem od kilku ładnych lat no i doczekałem sie wkoncu. Kupiłem ja jakies 7miesiecy temu i troche sie zmieniło od tamtego czasu. Kupiłem ja od jakiegos handlarza za bardzo niska cene, szukałem jakies szesciogarowki ale ze ta sie trafiła za mała kase to sie zdecydowałem. Oczywiscie coupe, lakier atlantisblau metalic, 91r produkcji. Beemka była troche zaniedbana, licznik pokazywał 164.000 , ale trudno dzis w takie rzeczy wierzyc, tym bardziej ze w Polsce jest od 1999r a została przywieziona z Niemiec. Mimo to zaskakuje mnie dosc czesto, wszystkie czesci ktore wymieniałem do teh pory miały znaczki bmw, łacznie z klockami ham, filtrami itd...
Wyposazeniem tez nie grzeszy:
-el. lusterka
-szyber
-halogeny
-reg. lamp przednich
-wspomaganie
-abs + 4 tarcze ham z czego sie bardzo ucieszyłem
Po kupnie auto wygladało tak:
Pozniej okazyjnie wpadł taki komplecik i troszke spolerowałem rancik
ACT Germany 7,5jx15" et25
Dalej zakupiłem najbardziej wyczekiwane springi 60/60 Jamex
A pozniej po okazji trafił sie taki komplecik z ktorego jestem mega zadowolony
Bilstein B8 w stanie igła
Na dzien dzisiejszy wyglada mniej wiecej tak:
Narazie tyle, pozniej wkleje wiecej fotek i jeszcze cos dopisze jakie mam plany. Ogolnie straszna koza wyszła na foto, jest bardzo wysoko bo zdjecia były robione chwile po załozeniu zawiasu, pojezdziłem troche i juz jest git
pozdrawiam
mattim
LUCAS_M3 - 2007-08-15, 13:35
W dobrym kierunku idą zmiany i to się chwali - Ładna ta twoja becie tylko zapodaj fotki wnętrza
może Black Hella na przód
Cypisek - 2007-08-15, 13:57
Sliczna betka. Dobra gleba i ładne fele, ale tak jak LUCAS_M3 mówi: koniecznie czarne lampy!
maciek e30 - 2007-08-15, 16:39
Bardzo ładną masz tą bunie, felgi mogły by być troszke większe nap 16,ale ważne że te maja polerowany rancik pozdro
sasqaczking - 2007-08-15, 19:25
Ładna ta twoja bunia ładna
Zrob sobie czarne lampy. Ja mam teraz w swojej czarne i wyglada bosko. Pozdrawiam
mattim_bmw - 2007-08-15, 22:19
Co do BH to jakos od dłuzszego czasu niemoge sie zdecydowac, narazie sa inne wydatki .
Co do wnetrza to nic ciekawego nie ma, oprocz przetartego fotela
Tu jeszcze foto:
Co do planow to mam zamiar zmienic tłumik, to w najblizszym czasie. Chyba bedzie dwururka z fifkami 50. Potrzebuje tez rozporke na przod, z tyłu juz jest. Chce tez załozyc stabilizator na tył, wtedy juz bede miał najmocniejszy zawias w e30, wyłaczajac m3. Jakas kiere 30cm i magiel od e36. Niedługo wieksza gleba Bardzo mi tego brakuje ale juz mam na to pomysł, czekam na $$ . Pozatym lakier jest w bardzo złym stanie i musze cos z tym zrobic. No i rozrzad...
Miki - 2007-08-18, 20:52
zmiany ida w dobrym kierunku, ciezko zrobic wszystko to co by sie chcialo od razu ale i tak dobrze Ci idzie. z zewnatrz jest juz niezle we wnetrzu zmien kierownice i zrob cos z fotelem tyle na poczatek
Adi - 2007-08-19, 15:57
Bardzo ładna. A powiedz jak Ci się teraz jeździ na takim zestawie w porównaniu do serii? Bardzo twarda jest?
mattim_bmw - 2007-08-19, 21:13
Co do twardosci to jestem zaskoczony ze ten zawias tak dobrze radzi sobie z dziurami myslelm ze bedzie znacznie gorzej, ale jesli chodzi o przechyły i zakrety to jest poezja, do supertwardzieli to bym nie zaliczał jednak Jak dla mnie jest idealny
Fotel juz zmieniony trafił sie identyczny w super stanie, pozatym powrocił ori tłumik i teraz sie jezdzi naprawde przyjemnie. A kiere to poluje narazie na jakas nabe a pozniej jakas 30cm kierka
pozdro
[ Dodano: 2007-09-04, 22:13 ]
Auto zostało sprzedane, kolejne e30 juz kupione, tym razem waska lampa R6
|
|